Ontdek het magische menu van de Pizza Hut!

De zomer staat weer voor de deur. Warm weer en zwoele zomerdagen zijn twee zaken die de zomer goed karakteriseren. Veel mensen hebben met deze hitte helemaal geen zin meer om 's avonds te koken. Een goede oplossing is dan het bestellen van eten via een fast food keten of een ander restaurant. Zo hoef je niet te koken, maar krijg je wel lekker eten op je bord. Je kan bijvoorbeeld lekker langs de McDrive gaan om Franse frietjes te halen, of sushi bestellen bij een lokale sushi tent. Zalig! Mocht je toevallig zin hebben in Italiaans eten, dan is de Pizza Hut een dikke aanrader. Hier maken ze overheerlijke pizza's die je laten wegdromen en voelen alsof je zelf in het Bella Italia bent. Je bent er dus zeker van dat je een smakelijk avondmaaltijd op je bord krijgt, als je bij de Pizza Hut bestelt!

De Pizza Hut

Maar, wat is de Pizza Hut precies? Pizza Hut is de grootste restaurantketen ter wereld die volledig gespecialiseerd is in het bereiden en maken van smakelijke pizza's. Het merk werd al in het jaar 1958 opgericht en bestaat dus al een flink tijdje. Pizza's van de Pizza Hut zijn dus volgens authentiek recept en smaken daardoor waarschijnlijk extra lekker. Medewerkers hebben namelijk al veel kunnen experimenteren wat betreft het ideale recept voor pizza. Er zijn drie Pizza Hut restaurants in België: in Kapellen, Turnhout en Maasmechelen. Als je dus zin hebt in een lekkere pizza, is het zeker de moeite waard om naar een van deze steden uit te wijken.

Het magnifieke menu van de Pizza Hut

Pizza Hut heeft een zeer uitgebreid menu met veel verschillende soorten pizza's. Zo zit er zeker een pizza bij die aan jouw wensen en eisen voldoet. Bovendien kan je zo afwisselen tussen pizza's. In de zomer heb je misschien meer zin in een Pizza Hawaï met frisse ananas dan in de winter. Door het grote menu kan je altijd een pizza vinden waar jij trek in hebt.
De meeste mensen denken dat Pizza Hut alleen maar pizza's aanbiedt. Niets is echter minder waar, want de Pizza Hut heeft ook hele andere dingen in het assortiment. Wat dacht je van een zalige Italiaanse pizza? Of wat dacht je van een heel menu bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht en een overheerlijk dessert? Intens lekker!

Allereerst heb je de keuze uit verscheidene aperitieven. Deze bestaan allemaal uit overheerlijke alcoholische dranken, zoals een verfrissende Cosmopolitan Cocktail of een Campari. De voorgerechten zijn verder allemaal uit de Mexicaanse, Indiaanse, Spaanse of Italiaanse keuken. Smakelijke bruschetta's of knapperig naambrood: aan jou de keus. Je kan ook voor een gerecht met kip als voorgerecht kiezen. De sappige chicken wings zijn enorm populair onder de gasten!

De hoofdgerechten zijn het belangrijkst, en het menu is enorm uitgebreid wat betreft dit aspect. Kies je voor een traditionele pizza? En wat voor een dan? Een originele Burger Pizza misschien, met mini hamburgers, cheddar, rode ui, augurken en honing-mosterd saus. Zeker het proberen waard! Je kan ook een wat 'veiligere' pizza kiezen, zoals een hawaï pizza met ananas, of een pizza met tonijn en olijven. Of een 4 kazen pizza, die is altijd goed! Mocht je allergenen hebben dan houdt Pizza Hut hier altijd goed rekening mee, je moet dit wel even doorgeven van tevoren. De glutenvrije pizza zijn net zo smakelijk als de gewone, normale pizza's, geen zorgen! Als je niet zo van de Italiaanse keuken bent, kan je ook voor een portie frites met spareribs kiezen of een ander stuk vlees. Pizza Hut is ook een ster in dit soort gerechten, dus je zal zeker smullen! Toch op de gezonde tour? Dan kan je een salade kiezen: Pizza Hut heeft diverse salades op de menukaart staan voor degenen die gezond willen doen. Een dessert mag niet ontbreken: een smeuïge chocolademousse, een zoet stuk Appeltaart of een authentiek tiramisu. Alles is mogelijk bij de Pizza Hut!

Korting op pizza's van de Pizza Hut

Wat is er fijner dan korting? Niets toch? De website Knack biedt nu diverse kortingscodes aan waarmee je een overheerlijke pizza van Pizza Hut kan bestellen maar dan voor een veel lagere prijs. Ideaal! Zo kan je nieuwe pizza's proberen zonder al te veel geld te hoeven uitgeven. Mocht de pizza dan toch niet zo lekker smaken (wat bijna ondenkbaar is!), dan heb je niet te veel geld uitgegeven. Alle Pizza Hut kortingscodes zijn opgenomen in het websitebestand van Knack.

De website Knack

Knack is een Belgische organisatie die kortingscodes verzamelt en kortingscoupons aanbiedt voor verschillende websites, uitjes en producten. Het is altijd erg handig om deze website van tevoren te checken als je iets wil kopen via het internet. Het kan zomaar zijn dat je korting kan krijgen op het product dat wil kopen, bijvoorbeeld een lekkere pizza van de Pizza Hut.

En, na het lezen van dit artikel al flinke trek gekregen? Bestel dan nu een pizza en gebruik de kortingscodes van Knack zodat je flink wat geld kan besparen. Want dat wil toch iedereen?! Eet smakelijk!