Ontdek het kussen van Emma Matras

Goede nachtrust

U hebt een drukke dag achter de rug en aan het eind van de dag gaat u heerlijk naar bed. U wordt 's nachts niet wakker en slaapt heerlijk door. De volgende ochtend wordt u wakker. U heeft geslapen als een roosje en u kan er weer een dag tegenaan. Eigenlijk is een goede nachtrust voor iedereen belangrijk. Als u uitgerust wakker wordt, kan u de dag goed beginnen. Het ia dus belangrijk om een goede nachtrust te hebben. Het is dan verstandig om ook een bed te nemen waar u heerlijk in kan slapen. Emma matras heeft verschillende soorten bedden, matrassen, kussens en nog veel meer. Ideaal voor een goede nachtrust.

Emma matras

Als u van plan bent om een nieuw bed te gaan komen, staat u altijd voor een moeilijke keuze. Er zijn zoveel keuzes in maten, soorten, kleuren en nog veel meer. Het is wel een belangrijke keuze. U wilt niet dat u een bed koopt waar u helemaal niet lekker in slaapt of bijvoorbeeld rugpijn van krijgt. Het is dan ook van belang om goed te bedenken wat u nou eigenlijk wil en wat voor mogelijkheden er allemaal zijn. Emma matras heeft als doel dat ze voor iedereen een goed matras kunnen ontwikkelen. Hierbij maakt het niet uit wat voor lichaamstype je hebt of slaaptype je bent. Emma matras heeft niet alleen producten met hoge kwaliteitsmaterialen, maar ook nog eens een goede service. Het is natuurlijk ook lastig om zo'n heel bed bij u thuis te krijgen. Emma matras heeft daarom ook nog eens een super snelle gratis bezorging. De producten worden zo geleverd, dat het eenvoudig is om alle spullen boven in de slaapkamer te krijgen. Emma matras zorgt dus niet alleen voor een goed bed, maar ook nog eens voor een goede snelle service. Emma matras heeft verschillende filialen, ook in Nederland. Zo kunt u langs in de winkel en zo de beste keuze maken.

Kussens

Het is natuurlijk niet alleen belangrijk dat u een goed matras of een goed bed heeft, het is ook van belang dat u een kussen heeft, waar uw hoofd lekker op ligt. U wilt niet wakker worden met nekpijn. Emma matras heeft dan ook drie soorten kussens

Het Emma kussen

Het Emma kussen is een kussen met veel verschillende mogelijkheden. Met dit kussen heeft u dan ook veel vrijheid. U kunt het kussen zo aanpassen naar uw eigen behoeften. Dat kunt u bij dit kussen doen door de hoogte en stevigheid aan te passen, zodat u hem uiteindelijk heerlijk vindt liggen. Het kussen is opgebouwd uit drie lagen. De eerste laag is hypergelschuim. De tweede laag is Airgocell schuim. De derde laag bestaat uit druk verlagend Visco-elastisch schuim. Ook is dit kussen is ook extra ademend, zodat u elke dag weer met een fris kussen in bed ligt. De afmetingen van dit kussen zijn 70 cm x 40 cm en er zit ook een afritsbare kussenhoes bij. Al met al is dit een fris, duurzaam kussen die u helemaal zelf kan aanpassen.

Het wolkenkussen

Het wolkenkussen is een kussen wat zoals het al zegt erg zacht en donzig is. U krijgt door dit kussen dan ook echt het gevoel alsof u op de wolken aan het slapen bent. Ook dit kussen is erg comfortabel en helemaal aan te passen op uw eigen behoeftes. Dit kussen is opgebouwd uit twee lagen. Zowel de hoes als de vulling bestaan uit ultralichte microvezels. De afmetingen van dit kussen zijn 70 cm x 60 cm en ook hier zit een afritsbare kussenhoes bij. Als u van een lekker zacht kussen houdt, is deze ideaal.

Het diamond kussen

Het diamond kussen is een kussen wat niet alleen ondersteunend is voor je hoofd, maar wat ook nog eens verkoelend is. Dit kussen is erg gebruiksvriendelijk, in welke slaappositie je ook ligt. Ook dit kussen is verstelbaar in hoogte en ligcomfort. Het kussen is niet alleen verademend en fris, net als het Emma kussen, maar het koelt en reguleert ook nog eens de temperatuur. Ideaal tijdens de hete zomernachten. De vulling van het kussen bestaat uit OEKO TEX en de afmetingen van het kussen zijn 70 cm x 40 cm. Als u van een ondersteunend kussen houdt, maar niet een die heel erg warm wordt, is deze zeker een aanrader.

Als u nog opzoek bent naar een nieuw bed, matras, kussen of iets anders is het dan ook zeker een aanrader om een kijkje te nemen bij Emma matras. Zij bieden kwalitatief goede producten aan om ervoor te zorg dat u de nachtrust krijgt die u verdient, zodat u de volgende dag weer volop energie heeft. Mocht u interesse hebben dan kunt u wellicht even een kijkje nemen op de website van Emma matras. U kunt via deze link een kijkje nemen.