Ontdek het groot aanbod van tuinkussens bij Kees Smit

We zitten op dit moment nog in de winter, maar wellicht denk je al weer voorruit en heb je al weer zin om lekker buiten in het zonnetje te zitten. Ik in elk geval wel. Ik heb al weer zin in het voorjaar. De temperatuur wordt dan al weer wat hoger en aangenamer. Op dat moment ga ik de tuin al weer langzaamaan klaar maken voor de zomer. Ik ga eens kijken hoe het met de plantjes staat. Elk voorjaar ga ik een aantal nieuwe plantjes erbij planten om voor een algehele mooie kleur te zorgen. De tuinmeubelen pak ik er ook bij. Deze worden even grondig schoongemaakt met water en een sopje. Ook de straat en het terras wordt behandeld. Ik sproei deze in het voorjaar altijd even in met aanslag bestrijder zodat het groen er weer af gaat.

Om straks weer lekker te kunnen genieten van het weer en de tuin willen we graag lekker zitten. Hoe zit het met onze tuinkussens? Zitten deze nog goed? Zit er nog genoeg vulling in?
Stel dat je toe bent aan nieuwe kussens, dan heb ik een tip voor je. Kijk eens op de website van Kees Smit. Of ga eens langs bij een fysieke winkel. Bij Kees Smit heb je voor elke stoel en bank een bijpassend kussen. Hieronder lopen we kort door het assortiment heen.

Kussens voor de reguliere tuinstoel met verstelbare rugleuning

De meest bekende tuinstoel is de traditionele variant met verstelbare rugleuning. Deze stoel is er in vele materialen en kleuren. Het kussen dat we hiervoor nodig hebben is de variant met het duidelijk gescheiden kortere zitgedeelte en het langere rugleuning gedeelte. Meestal zit er bij deze kussens zo'n handig elastiek dat je om de rugleuning kunt doen. Dit samen met een paar lusjes die je om het zitgedeelte kunt knopen zorgen deze ervoor dat het kussen niet onderuit zakt en uit de stoel valt. Omdat er wel verschillende formaten tuinstoelen zijn, zijn deze kussens ook in verschillende maten verkrijgbaar. De breedte kan verschillen alsmede ook de hoogte. Voor alle afmetingen heeft Kees Smit een geschikt kussen. Deze kussens zijn er in veel verschillende kleuren, zodat er voor elke smaak een passende oplossing is. Ook zijn er verschillende diktes in de kussens. De een heeft daarbij meer vulling dan de andere.

Kussens voor de loungesets

De loungesets zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse tuinen. Bij zeer veel mensen zijn deze sets te vinden. Het is ook super relaxt om in een loungestoel te zitten. Je zit wat lager als op een reguliere tuinstoel. Het is net of je thuis in je woonkamer in je relaxstoel voor de open haard zit. Mits je er een goed kussen in hebt liggen natuurlijk. Kees Smit heeft voor de loungesets geschikte kussens. Bijvoorbeeld voor de loungestoel. Maar ook voor de loungebanken. Voor een tweepersoons bank zijn er de kortere kussens en voor de driepersoons banken de wat langere. Dit geld dan zowel voor het zitvlak kussen als de rugleuning kussens.

Sierkussens

Naast functionele kussens zijn er ook sierkussens. Deze mooie en fraaie kussentjes kun je voor de sier gebruiken in je tuin. Bijvoorbeeld in de loungesets. Een paar mooi gekleurde kussens in de hoek van je loungebank en in je loungestoelen kunnen het geheel wat op fraaien. Mocht je een overkapping hebben dan kun je deze sierkussens ook nog plaatsen langs een zijmuur op plankjes bijvoorbeeld. Dit geeft een leuk speels effect.

Voetenbankkussens

Heb je in je tuin voetenbankjes staan? Dan is het wel zo fijn om ook op deze meubelstukken een kussen te hebben liggen. Anders kan het al snel wat pijnlijk aanvoelen aan je voeten.

Ligbed

Ook voor ligbedden heeft Kees Smit tuinkussens in de winkel, dan wel in de webshop. De karakteristieke eigenschap van ligbedden is dat ze langer zijn. De kussens moeten dan automatisch ook langer zijn. Ga je op zoek naar kussens voor jouw ligbed of ligbedden, kijk dan goed welke lengtes of je nodig bent.

Het bestelproces

Als je vanuit je luie stoel wilt bestellen ga dan naar deze link: www.keessmit.be. Hier vindt je aan de linkerkant van je scherm een handig keuze menu. Hier kun je exact aangeven wat je zoekt zodat je snel bij het gewenste resultaat uit komt. Je kunt namelijk aangeven welk type kussen of je zoekt. Bijvoorbeeld een loungekussen of een normale tuinstoel kussen. Je kunt ook aanvinken welke kleuren of je in beeld wilt krijgen. Wil je bijvoorbeeld alles zien wat rood, wit en blauw is, dan kun je dit aanvinken. Alle overige kleuren blijven dan buiten beschouwing. Ook kun je de vorm en het materiaal kiezen van de kussens. Kortom, de website en webshop van Kees Smit zijn van alle gemakken voorzien. En als je naar een fysieke winkel komt, dan helpen vakkundige medewerkers je graag door het assortiment heen. Check zeker ook eens deze link als je jouw nieuwe tuinmeubelen met extra korting wil bestellen.