Ontdek het groot aanbod van LEGO bij Dreamland

Dreamland was oorspronkelijk alleen een speelgoedwinkel maar is later uitgegroeid tot een die kinderen en families wil inspireren om samen plezier te beleven. Dreamland bestaat al langer dan 40 jaar en heeft tegenwoordig 47 winkels en ook een uitgebreide webshop. In het assortiment kun je veel verschillende dingen vinden waaronder: speelgoed, buitenspeelgoed, tuinmeubelen, schoolgerief, multimedia, gaming, kinderkamers, boeken en strips en geschenkartikelen.

Kortingen en Promo's van Dreamland

Dreamland heeft regelmatig leuke acties en kortingen op de website of social media staan. Naast dat er regelmatig verschillende kortingsacties zijn, zijn er ook regelmatig leuke winacties te vinden. Wanneer je op de hoogte wilt blijven van alle acties van Dreamland kan je, je inschrijven voor de nieuwsbrief of in de actuele folders kijken. Een andere handig manier om op de hoogte te blijven van alle acties en promo's van Dreamland is kijken op Knack, hier vind je een mooi overzicht van alle reguliere acties.

LEGO bij Dreamland

In het uitgebreide assortiment van speelgoed bij Dreamland, is ook een zeer uitgebreid assortiment LEGO opgenomen. Er is een speciale Dreamland LEGO shop waar je naar hartenlust verschillende sets kunt shoppen. Omdat het assortiment zo ruim is, is er een overzichtelijke pagina waar je, je eerste keus kunt maken. Je kunt op deze pagina bijvoorbeeld kiezen uit verschillende thema's zoals: LEGO Vidiyo, LEGO Technic, LEGO Friends, LEGO City, LEGO Duplo, LEGO Super Mario, LEGO Ninjago, LEGO Star Wars, LEGO Harry Potter, LEGO Classic, LEGO Creator, LEGO Disney Princes, LEGO Architecture, LEGO Ideas of LEGO Dots. Je kunt ook een keuze maken die gebaseerd is op leeftijd, er is zelfs LEGO voor volwassenen te verkrijgen.

LEGO voor 0 tot 3 jaar

Al van jongs af aan kan je beginnen met LEGO. LEGO is erg goed voor de creativiteit en het bouwkundig inzicht van je kindje. Er zijn verschillende sets verkrijgbaar bij Dreamland die geschikt zijn voor 0 tot 3 jaar. Als eerste denk je hier natuurlijk aan de verschillende LEGO Duplo sets. Er zijn standaard Duplo sets verkrijgbaar waarbij je kleintje zijn of haar fantasie de vrije loop kan laten. Maar er zijn ook sets verkrijgbaar van bijvoorbeeld Frozen. Er zijn ook verschillende voertuigen te vinden op Dreamland denk bijvoorbeeld aan een truck en graafmachine, een alfabet vrachtwagen of een echte stoomtrein. Voor deze stoomtrein is er ook een rails en treinbrug te vinden, voor nog meer uren speelplezier.

LEGO voor 4 tot 9 jaar

De serie LEGO voor 4 tot 9 jaar is nog veel ruimer dan de serie voor de jongere leeftijdsklasse. Naast de basis sets met bouwblokken zijn er nog erg veel verschillende andere sets te verkrijgen. De nieuwste LEGO rage is de LEGO Mario, hier zijn erg veel verschillende sets van te vinden waarbij je jezelf in de echte Mario video game waant. Bij de verschillende LEGO City sets kan je heuse werelden nabouwen in het klein, enkele voorbeelden hiervan zijn: een luchthaven, een oceaan onderzoeksbasis, helikopter transport, een duikboot, ijswagen of een politiehelikopter. Wat ook leuke nieuwe LEGO is, is LEGO Dots, waarmee je verschillende leuke creatieve armbanden kunt maken die steeds veranderen van samenstelling. Daarnaast is er ook LEGO Friends en LEGO Frozen, wat vaak door meiden erg leuk gevonden wordt. Vanaf deze leeftijd vinden sommige kinderen LEGO Technic ook al erg leuk om te bouwen.

LEGO voor 10 tot 15 jarigen

Veel jongens zijn tegenwoordig erg blij met speciale LEGO Star Wars of LEGO Ninjago, waarmee ze hele film sets na kunnen bouwen. Vanaf deze leeftijd zijn veel kinderen ook erg blij met LEGO Technic, de verschillende LEGO Technic sets zijn verschillend in moeilijkheidsgraad en dit wordt dan ook altijd op de doos aangegeven met een leeftijdsindicatie. LEGO city kan ook in makkelijke en moeilijkere sets gevonden worden op Dreamland. Op deze leeftijd wordt ook zeker veel gespeeld met LEGO Star Wars en LEGO Super Mario gespeeld. LEGO sets die ook verkrijgbaar zijn in deze leeftijdscategorie zijn LEGO Architecture sets, waarmee je echte steden kunt nabouwen zoals bijvoorbeeld Parijs, New York of Londen. Wat helemaal nieuw is in de LEGO voor deze leeftijden is LEGO Vidiyo, waarmee de klassieke stenen worden gecombineerd met augmented reality om zodoende een muziekvideomaker te creëren.

LEGO voor 16+

Zelfs boven de 16 kan er nog prima gebouwd worden met LEGO. Dreamland biedt verschillende ingewikkeldere sets hiervoor aan. Boven de 16 kan gebouwd worden met LEGO Mario, maar er zijn ook verschillende moeilijke Star Wars figuren om na te bouwen. Wat ook leuk is voor deze leeftijd is LEGO Art waarmee je een schilderij na bouwt of LEGO Architecture om steden na te bouwen. Maar ook moeilijke LEGO Technic sets worden veel gebruikt boven de 16.