Ontdek het groot aanbod van boeken bij Fnac

Waar we het op dit moment met name over willen hebben zijn de boeken van FNAC. Houd je van lezen? Dan zit je bij FNAC op de juiste plek. Ze hebben een breed scala aan literatuur in alle genres en categorieën.

Strips

Om luchtig te beginnen, beginnen we met de strips. Hierin hebben ze verschillende exemplaren die vooral ingaan op humor en avontuur.
Wat te denken van Suske en Wiske. Dit is toch wel de strip onder de strips denk ik. Hierin zit zowel humor als avontuur en in deze verhalen kun je uren verdwalen van het leesgenot. Wil je echt puur humor? Dan kun je denken aan de Garfield verhalen. Jong en oud liggen dubbel om de fratsen van deze kat.

Romans

Romans mogen natuurlijk niet ontbreken in deze literatuur categorie. Lekker weg zwijmelen bij de beste liefdesverhalen. Onze vrouwelijke lezers met name zullen hier echt hun ding kunnen vinden. De beste titels en de beste schrijvers vindt je in het aanbod van FNAC.

Ontspanningsliteratuur

Zoek je wat te lezen voor op vakantie of gewoon lekker voor in het weekend thuis om te ontspannen? Kijk dan eens bij de ontspanningsliteratuur. Hier zijn vele verhaallijnen te vinden. Waaronder de rubrieken erotiek en historische romans. Hierin lezend zul je merken dat je ongemerkt een paar uur verder bent. Lekker even ontspannen in een andere wereld.

Spanning en fantasie

Wil je liever een andere kant op qua verhaallijnen? Dan zijn verhalen met wat meer spanning wellicht iets voor jou. In de categorie thriller zijn er bij FNAC ook de nodige boeken te vinden. Of wat te denken van wat meer fantasie? Dat is op zijn tijd ook wel eens lekker lezen. Daarvoor heeft FNAC bijvoorbeeld de science fiction boeken in hun assortiment.

Jeugd

Voor de jeugd is er ook veel aanbod. We hebben natuurlijk al even de strips besproken hierboven, maar er is meer.
Voor alle leeftijdscategorieën in de jeugd is er wat moois. Bijvoorbeeld de boekjes van Bruna voor de jongere jeugd. Voor de wat oudere jeugd zijn er boeken van Divergent bijvoorbeeld. Zodoende is er in het assortiment voorzien in fantasie, humor, actie, avontuur en educatie voor de jongere lezers onder ons.

Cultuur en maatschappij

In de rubriek cultuur en maatschappij is het wat zwaardere leesvoer opgenomen. Hierin vindt je bijvoorbeeld boeken die gaan over de politiek.
Maar ook over de economie en de samenleving en totale maatschappij. Andere onderwerpen die hieronder te vinden zijn, zijn bijvoorbeeld informatica, wetenschap, kunst, religie en geschiedenis. Maar ook het welbekende woordenboek is te vinden. Handig als je deze bijvoorbeeld nodig hebt voor je studie of als je op vakantie gaat en een vreemde taal wilt leren.

Vrije tijd

Hierboven hebben we natuurlijk al literatuur genoemd onder het kopje ontspanning. Maar onder vrije tijd is er nog meer te vinden met net weer een iets andere invalshoek. Zo is er van alles te vinden over verschillende hobby's. Houd je bijvoorbeeld van tuinieren? Dan zijn hier verschillende boeken over te vinden. Deze boeken geven je wellicht nieuwe ideeën om je tuin te veranderen en opnieuw in te richten. Of vind je dieren erg leuk? Hiervoor zijn er hele informatieve boeken op voorraad op de site van FNAC. Hierin vind je informatie over alle dieren die je waarschijnlijk nog niet wist. Erg leerzaam. Ben je een echte kookfanaat? Er zijn veel verschillende boeken met nieuwe recepten die je ongetwijfeld nieuwe ideeën geven over eten. Verras je gezin met een compleet ander menu dan dat ze gewend zijn. Hoe leuk is dat.

Vakantie

Wil je er wel weer eens op uit om lekker vakantie te houden maar weet je nog niet waarheen? Hiervoor zijn er op FNAC diverse boeken te vinden die je erg leuke ideeën bezorgen. Misschien zit de locatie er tussen waar jij je volgende vakantie gaat vieren. Er zijn complete reisgidsen beschikbaar die je wegwijs maken om vele diverse locaties over de hele wereld. \

Korting

Kom je na het speuren op de site van FNAC tot een aankoop? Dan is een mooie korting natuurlijk altijd mooi meegenomen.
Kijk voor de beste kortingscodes eens op https://kortingscodes.knack.be/shop/fnac/ en aankoop doen met een dergelijke kortingscode zorgt ervoor dat je nog meer plezier beleeft aan je aangeschafte literatuur.