Ontdek het aanbod buitenverlichting van Lampen24

Verlichting is belangrijk. Of dit nou buiten op straat is, bij ons binnen in huis of buiten in de tuin. We willen overal goed zicht hebben op waar we lopen bijvoorbeeld.

Wat voor verlichting je ook zoekt. Bij Lampen24 vindt je het altijd.

Nu 10% korting bij aanmelden voor nieuwsbrief

Bij Lampen24 profiteer je sowieso van gunstige prijzen. Als je jezelf nu aanmeld voor de nieuwsbrief krijg je ook nog eens 10% extra korting op je aankoop.

Maar er is meer korting

Maar daar blijft het niet bij. Op de website van Lampen24 vindt je een speciaal menu dat puur gericht is op aanbiedingen. Bij Lampen24 zijn er doorlopend leuke aanbiedingen te vinden.
Zo is er de koopjeshoek. In deze koopjeshoek komen de producten te staan die binnen afzienbare tijd vervangen zullen worden vanwege een nieuwe collectie. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat deze producten met korting nog steeds dezelfde mooie lampen zijn als een week terug. Niks mis mee. En als zodoende op een mooie lampencollectie voor in je woonkamer tientallen euro's kunt besparen dan is dat mooi meegenomen worden toch?

Alle Lampen24.be kortingscodes

En of bovenstaande wat betreft kortingen nog niet genoeg is, kun je nog meer profiteren. Via de website knack.be kun je zoeken op Lampen24. Als je dit doet krijg je nog een hele lijst met alle Lampen24  kortingscodes in beeld die je kunt gebruiken bij je aankopen. Dat is toch een stuk lekkerder winkelen.

Het aanbod van Lampen24

We hebben hierboven benoemd hoe je kortingen kunt bemachtigen op producten van Lampen24. Maar wat is nu precies het aanbod van deze winkel? Eigenlijk teveel om op te noemen. Maar hieronder gaan we kort in op het assortiment buitenverlichting van deze winkel.

Buitenverlichting

Buitenverlichting is natuurlijk een breed begrip. Hiervan kun je oneindig veel voorbeelden opnoemen. Lampen24 heeft voor elk doeleinde rondom het huis voor wat betreft buitenverlichting iets passends in het assortiment.

Buitenverlichting met bewegingssensor

Een veel gebruikte vorm van buitenverlichting is tegenwoordig een lamp met bewegingssensor. Dit is erg praktisch op verschillende plekken rondom je huis.

Om te beginnen is dit handig bij je voordeur. Als je in de avond thuis komt en je wilt de deur van het slot draaien, dan is het wel makkelijk dat de lamp aanspringt. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een mooie lamp zonder bewegingssensor maar dit heeft een paar nadelen. Je moet er dan altijd aan denken dat je hem aan doet voordat je weggaat. Vaak ga je in de middag weg en kom je vervolgens in de avond weer thuis als het inmiddels donker is geworden.
En als je dan in de middag al de lamp aan doet, dan brand hij dus eerst een paar uur voor niks. Dat is jammer geld en niet goed voor het milieu.

Een lamp met bewegingsmelder kan ook handig zijn als je bijvoorbeeld de afvalbakken op een donker plekje in je tuin hebt staan. Het is praktisch als er dan een lamp aanspringt zodat je goed kunt zien of datgene wat je in de bak wilt gooien daar ook daadwerkelijk in terecht komt.

Als je een lamp met bewegingssensor zoekt puur voor een praktisch doel dat zich ergens afgelegen in je tuin bevind, dan kan een strakke lamp volstaan. Als je een dergelijke lamp bij de voordeur wilt, dan wil je waarschijnlijk een wat meer sierlijke lamp.

Lampen op zonne-energie

Wat je tegenwoordig steeds meer ziet is dat er gebruik wordt gemaakt van de zon als energiebron. Het bekendste voorbeeld daarvan zijn natuurlijk de zonnepanelen op de daken van de huizen.

Maar ook op het gebied van verlichting kun je gebruik maken van deze energie. Er zitten bij Lampen24 veel lampen in het assortiment die branden op zonne-energie.
Een toepassing die erg geschikt is, zijn de lampjes die je kunt plaatsen naast een tuinpaadje. Bijvoorbeeld een paadje dat leid van de achterdeur naar het terras. Daar zijn leuke lampenpilaartjes voor verkrijgbaar die je dan in een mooie lijn naast het paadje kunt zetten. Erg praktisch en het ziet er ook nog eens leuk uit.

Terraslampen

Lampen24 heeft ook speciale terraslampen in het assortiment. Dit zijn mooie sierlijke lampen die een gezellige sfeer uitstralen. Wil je een romantische zomeravond beleven met je partner op je eigen terras dan mag zo'n mooie sierlijke lamp eigenlijk niet ontbreken.

Lantaarnpalen

Heb jij een wat grotere kavel bij je thuis en wil je een groter terrein verlichting? Dan zijn lantaarnpalen wellicht een goede optie. Ook deze heeft Lampen24 in het aanbod. Heb je een eigen zaak met een parkeerplaats, dan zijn lantaarnpalen ook zeker iets voor jou om het terrein goed verlicht te houden.

Inbraakpreventie

Tot slot willen we nog even melden dat het altijd verstandig is je terrein goed verlicht te maken. Dit is namelijk ook een stukje inbraakpreventie.