Ontdek elke dag een nieuwe Fixami dagaanbieding

Eigen huis en tuin

Wie een eigen huis met eventuele tuin heeft, weet dat er altijd wel wat te doen is. Met een eigen huis met bijbehorende tuin zijn er klusjes genoeg in en rondom je huis.

Denk aan het plaatsen of onderhouden van de schutting om je tuin. En misschien wil je de bruine schutting wel een keer een ander kleurtje geven. Een mooie plant aan deze schutting staat natuurlijk ook goed. Deze plant moet er dan nog wel even aan gemonteerd/bevestigd worden.

Binnen in huis kunnen er ook vele klussen voor komen. Stel dat de lades van de keuken niet meer makkelijk open en dicht schuiven. Dan moet hier iets aan gebeuren. Het kan ook zijn dat de plintjes los laten. En de klinken van de deuren, die krijgen na veel gebruik ook wel eens wat speling.

Wat de klus ook is, je bent al snel gereedschap nodig. En waar vindt je momenteel het beste gereedschap tegen de gunstigste prijs? Kijk maar eens bij Fixami en je vraag is beantwoord.

De webwinkel van Fixami

Fixami is een winkel die een breed assortiment aan gereedschap heeft. Dit gereedschap staat allemaal duidelijk en helder afgebeeld op hun website/webshop. Wat je ook zoekt aan gereedschap, eigenlijk slaag je altijd bij Fixami.

Fixami richt zich op zowel de consument als de professionele klusser. Dus ook als je een klusbedrijf hebt, heb je aan Fixami een geschikte partner op het gebied van je gereedschap. Fixami beseft dat voor jou als zakelijke gebruiker het gereedschap ook meteen je visitekaartje is. En zonder een goed stuk gereedschap kun je geen hoge kwaliteit leveren.

Overview aanbod Fixami

Eigenlijk is het teveel om op te noemen wat Fixami allemaal heeft. Dat gaan we dan ook niet doen. Daarvoor verwijzen we graag naar de overzichtelijke website die ze daarvoor hebben ingericht. Maar we kunnen wel een paar dingen uitlichten natuurlijk.

Gereedschap voor in de tuin

In de tuin is altijd genoeg te doen. Eigenlijk het hele jaar door. In het voorjaar, de zomer en een stukje najaar is er veel werk qua grasmaaien en snoeien en dergelijke. Hiervoor heeft Fixami bijvoorbeeld grasmaaiers, grastrimmers, bosmaaiers en heggenscharen. Wil je een dergelijk stuk gereedschap op accu omdat je niet afhankelijk wilt zijn van een stopcontact, dan zit je met het assortiment van Fixami goed. Fixami heeft veel gereedschappen op accu.

In het najaar en in de winter is er qua maaien en snoeien natuurlijk veel minder te doen. Maar je kunt dan al wel ter voorbereiding op het komende jaar al dingetjes ophangen bijvoorbeeld. Als je items hebt die ter versiering aan de schutting of aan de muur kunnen, dan kun je die prima in de winter bevestigen. Een boormachine is handig bij dit soort klussen. En deze zijn bij Fixami te koop. Ook deze zijn er zowel op netstroom als met een accu.

Gereedschap voor in het huis

Binnen in huis zijn tal van karweitjes te vinden. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat er dingen aan de meubels los komen te zitten. Denk aan de poten of aan de leuningen. Ook hiervoor kun je dan weer een boormachine gebruiken.

Heb je schilderwerk binnenshuis, dan moet er waarschijnlijk eerst geschuurd worden. Dit kan met de hand maar makkelijker is om dit te doen met een elektrische schuurmachine. Ook te vinden bij Fixami.

Handgereedschap

Voor de meeste huis, tuin en keuken klusjes heb je handgereedschap nodig. Bijvoorbeeld voor het aandraaien van een pannensteel of het weer goed vast zetten van een deurklink. En zo zijn er nog wel de nodige andere dingen op te noemen die onderhevig zijn aan speling. Al het reguliere handgereedschap is te vinden bij Fixami. Van een hamer tot aan een schroevendraaier en van een waterpomptang tot aan een rolmaat.

De beste prijs

Wat we ook kopen, we betalen natuurlijk liever niet teveel en het liefst zo min mogelijk. Bij Fixami zijn er altijd lopende acties en aanbiedingen. Op de site zie je al snel dat er dagaanbiedingen zijn. Houd dit in de gaten. Er komt ongetwijfeld vaak wat voorbij wat jij wel eens nodig bent.

Fixami heeft zoals gezegd een mooie website, op deze pagina vindt je dus de dagaanbiedingen terug. Ook kun je op de website een account maken en je aanmelden voor de nieuwsbrief. Middels de nieuwsbrief houd Fixami de mensen die zijn ingeschreven op de hoogte van de lopende en komende acties. Als je jezelf inschrijft voor deze nieuwsbrief zorg je ervoor dat je altijd op de hoogte blijft van acties. Zodoende mis je geen enkele topdeal.

Fixami stopt van alles in hun dagaanbiedingen. Zowel de elektrische gereedschappen als de accu gereedschappen. Maar ook de handgereedschappen en aanverwante artikelen komen voorbij. Super handig. Ook handig als je een keer iemand een kado wilt geven.