Ontdek de voordelen van The Body Shop cadeaukaart

Er goed uit zien

We willen er allemaal graag goed uitzien. Sowieso in het dagelijks leven als we naar ons werk gaan of gewoon als we boodschappen doen. Maar we willen er helemaal goed uit zien als we een feestje hebben natuurlijk. Daar doen we graag wat extra's voor. We besteden extra aandacht aan onze haren. Eventueel gaan we hiervoor speciaal naar de kapper vlak voor de party.
We steken ons in onze mooiste kleding. Eventueel wordt er nog even een nieuwe outfit gescoord. Vooral als het gaat om bijvoorbeeld een bruiloft. Dan is er nog het schoeisel. Bij een mooie, eventueel nieuwe, outfit horen uiteraard een paar mooie schoenen.

Bovenstaand hebben we een aantal voorbeelden opgenoemd van zaken die we doen aan ons uiterlijk en aan onze kledij voorafgaand aan een feest. Maar je kunt qua verzorging ook continu kiezen voor bepaalde producten die je er standaard goed uit laten zien.

Gezichtsverzorging

Om te beginnen willen we het hebben over de gezichtsverzorging. Niemand zit te wachten op rimpeltjes en groefjes in het gezicht. En toch gaat iedereen ze na verloop van tijd krijgen. Want rimpels komen met de jaren. Iedereen wordt ouder en krijgt te maken met ouderdomsverschijnselen in het gezicht.

Je kunt er wel wat aan doen om de rimpels zo lang mogelijk uit te stellen of om ze te maskeren. Hiervoor zijn verschillende zalfjes, poedertjes en maskers verkrijgbaar. Gezichtsmakers zijn sowieso goed voor de huid. Ze hebben vaak ook een hydraterende functie. Het hangt er een beetje van af welk type masker of je hebt. Er zijn vele verschillende maskers met elk weer hun eigen voordelen.

Dagcrèmes

Een middeltje dat makkelijk dagelijks is te gebruiken zijn de dagcrèmes. Deze dagcrèmes kun je makkelijk en snel aanbrengen. Dit is minder handeling dan de maskers bijvoorbeeld. De dagcrèmes kun je makkelijk elke dag s'ochtends even aanbrengen op je huid. Deze crèmes helpen ook tegen een droge huid. Misschien heb je van jezelf een gevoelige huid. Let dan even op welke dagcrème je aanschaft. Er zijn genoeg crèmes die speciaal voor de gevoelige huid gemaakt zijn. Zodoende voorkom je dat je een geïrriteerde en rode huid krijgt bij het gebruik ervan.

Gezichtsreinigers

Een goede gezichtsreiniger moet je ook in je kastje hebben staan. Misschien heb je niet elke dag make-up en dergelijke op, maar dan nog is er altijd sprake van een bepaald vuil op je huid. Hiervoor kun je een gezichtsreiniger gebruiken om dit te verwijderen.

Handcrème

Naast de huid in het gezicht kan de huid op de handen natuurlijk ook verdrogen en er rimpelig uit gaan zien. Met je handen ben je ook continu in de weer dus ze staan bloot aan allerlei invloeden. Denk eens aan het dweilen van de vloer. Je knijpt dan elke keer de dweil uit in het water. In dit water zit dan een sopje, dit sopje kan je handen wel wat aantasten. Met een handcrème zorg je ervoor dat het vocht in de huid op peil blijft en het geheel gezond en stralend blijft. Een handcrème is handig aan te brengen. Simpel een kloddertje op je handen doen en lekker inwrijven.

Parfum

Om even terug te komen op het eerste stuk uit deze blog, de situatie waarin je een feestje voor de boeg hebt. In dat geval is een lekkere parfum natuurlijk niet verkeerd. Kies kieskeurig welke parfum jij wilt. Welk geurtje vindt jij lekker? Houd je van zoet, of juist van lekker fris?

The Body shop

Als we een tip mogen geven, kijk eens bij The Body shop. Alle bovengenoemde producten kun je hier vinden. En nog veel meer. Het aanbod van The Body shop is eigenlijk veel te breed om hier even op te noemen. Ze hebben kwalitatief hoogwaardige producten en voor elk wat wils.

Cadeaukaart

Wil je de beste prijs voor één van je verzorgingsproducten? Bij The Body shop hebben ze vaak leuke aanbiedingen. De kortingen kunnen op de website oplopen tot wel 50%. Dat shopt toch net even iets lekkerder toch?

Wil je iemand een leuk cadeau geven? Denk dan zeker eens aan de cadeaukaart van The Body shop. Klik hier voor de mogelijkheden.

Naast de cadeaukaart zijn er ook originele cadeaus in de vorm van daadwerkelijke verzorgingsproducten. Deze vindt je ook via bovenstaande link. Daar is een overzichtelijke pagina te vinden waar je snel kunt selecteren voor wie het cadeau is bijvoorbeeld. Zodoende zit je meteen in de goede richting.

Extra korting

Wil je extra korting naast de leuke acties op de website? Ook dat is mogelijk. Kijk maar eens op https://kortingscodes.knack.be.. Op deze website vindt je diverse kortingscodes voor The Body shop. Deze kortingscodes kun je invoeren tijdens het bestelproces en dan gaat de korting er vanzelf vanaf onderaan de streep.