Ontdek de kinderkleding bij ZEB for stars

ZEB for stars is bijzonder omdat het voor elk kind geschikt is. Zo bieden zij een goede infrastructuur aan: parking voor de deur, parking voor mensen met een beperking, overzichtelijke indeling… De paskamers zijn ook voor iedereen toegankelijk met een zitplaats in elke paskamer of paskamerzone, heel handig natuurlijk om je zoon of dochter even te kunnen helpen met omkleden. Tot slot de service: levering aan huis, als je bijvoorbeeld zelf niet naar een ZEB for stars winkel kunt komen, maar ook private shopping om prikkelarm te kunnen winkelen, is mogelijk.

Kortom, bij ZEB for stars hebben kinderen en hun ouders het gevoel dat ze welkom zijn. ZEB for stars slaagt er dus alvast in om winkelplezier aan te bieden voor iedereen. Tot slot, je vindt bij ZEB for stars een groot aanbod aan merken alsook een ruime keuze in verschillende prijscategorieën. Zo zal er dan ook voor elk wat wils te vinden zijn!

Niet te missen: solden

De maand juli is de soldenmaand. ZEB geeft hoge kortingen. Ook de kinderkledingwinkels slaan zij natuurlijk niet over. Zo zijn er tal van kortingen te vinden op toffe kinderkleding. Dit voor de kinderen specifiek op zebforstars.be en in alle Zeb for stars winkels.

Het For Stars Festival

Niet alleen in de maand juli heeft ZEB wat in de aanbieding. In de maand daaropvolgend, om preciezer te zijn op zaterdag 21 augustus 2021, organiseert ZEB For Stars Hasselt een Kids Festival. Op dit festival zullen tal van coole activiteiten te vinden zijn, waarmee alle jongens en meisjes zich zullen kunnen vermaken. Voor de jongens kun je denken aan een Tie Dye bandana maken of voor de meisjes kun je denken aan glitter hair. Tevens krijgt elke jongere die ingeschreven is tips van professionele DJ’s, heel cool dus! Ook voor de ouders zijn er kortingen in de winkel. Bovendien krijgen zij gratis frietjes bij de aankopen. Echt de moeite waard!

En wat na de zomermaanden?

Na de zomervakantie moeten de kids weer naar school. Om de laatste toffe outfits te scoren, is het dan bijvoorbeeld op woensdagnamiddag of in het weekend leuk om een ZEB for stars winkel te bezoeken. Momenteel kan dit in Hasselt, waar het For Stars Festival in 2021 gehouden zal worden (zie hierboven), in Brugge, in Zoersel, in Oostende en in Torhout.

Mocht het niet lukken om zelf naar een winkel te komen, kan je, zoals hierboven al benoemd werd, ook kiezen voor levering aan huis. Op die manier zoeken jullie zelf thuis rustig uit wat je leuk vindt en laat je het simpelweg bezorgen.

Kijken we nog wat verder in de tijd, zal het al snel weer tijd zijn voor de feestdagen. Wellicht komt ZEB for stars nog met een ander festival, bijvoorbeeld rond sinterklaas. Sowieso zal het na de feestdagen weer het moment zijn voor de wintersolden in januari, maar daarvoor moeten we natuurlijk op dit moment nog even wachten.

Ben je nog jarig? ZEB for stars heeft een leuk verjaardagscadeautje voor je! De enige voorwaarde is om je te (laten) registreren op de website. Je krijgt bovendien 10 fashion points cadeau! (Met de fashion points word je verwend met allerlei extra’s en kortingen. Voor elke 12,5 euro krijg je 5 fashion points, en ben je jarig, krijg je er dus 10 helemaal gratis en voor niks. Met alle ZEB kortingscodes tezamen kun je zeker een mooie slag slaan.)

Conclusie

ZEB for stars, een bijzondere kledingwinkel speciaal voor alle jongens en meisjes. Bij ZEB for stars voelen ouders en kind(eren) zich al snel op hun plek. Scoor bij ZEB for stars dan ook de leukste outfits! Ook als je net wat meer of net iets anders wilt dan alleen kleding shoppen, heeft ZEB for stars dat in de aanbieding. Denk daarbij aan het For Stars Festival, wat zeker een bezoekje waard zal zijn. De datum is 21 augustus 2021, met als locatie de ZEB for stars winkel in Hasselt.