Ontdek de folder van Lidl

De dagelijkse boodschappen

De dagelijkse boodschappen is een kostenpost die bijna dagelijks terug komt. Iedereen wil natuurlijk een beetje genieten en lekker eten en drinken. Maar het is in de eerste plaats natuurlijk een eerste levensbehoefte. Zonder eten en drinken houden we het niet vol. We zijn de energie en de koolhydraten nodig om te kunnen functioneren.

Maar zoals gezegd is het een kostenpost. En als je eens op een rijtje zet wat deze post je op maandbasis kost, dan kun je hier van schrikken.
Misschien kan het allemaal anders. Toch lekker eten en drinken en af en toe een extraatje, maar dan tegen een vriendelijkere prijs. Dit kan door bijvoorbeeld de aanbiedingen via folders in de gaten te houden.

Folder Lidl

In dit voorbeeld kijken we naar de Lidl. Dit is een welbekende supermarkt die een groot aandeel heeft in de supermarktwereld in Nederland. Lidl staat al bekend om het feit dat de winkel gemiddeld wat goedkoper is dan supermarkten als een Albert Heijn en een Jumbo.
Maar het kan nog goedkoper. Lidl werkt met aanbiedingen. Deze aanbiedingen plaatsen ze in hun wekelijkse folder. Deze folder wordt huis aan huis verspreid, maar is ook via internet te bekijken. Gewoon via www.lidl.nl.

Eten en drinken

In de basis verkoopt de Lidl natuurlijk eten en drinken. Dit hebben ze in alle categorieën in hun assortiment. Zo hebben ze brood, beleg, melk, beschuiten, crackers en boter. Maar ook chips, nootjes, toastjes en kruidenboter. Het verschil tussen de eerste en tweede opsomming is dat de artikelen in de eerste opsomming meer voorzien in de eerste levensbehoefte. De tweede opsomming laat artikelen zien die meer in het luxe assortiment zitten en gelden als een extraatje. Deze gebruik je tijdens een gezellige avond zoals met een verjaardag.

Gebruiksartikelen

In steeds meer supermarkten zie je gebruiksartikelen liggen in een bak of schap. Denk hierbij aan gereedschap (dit kan ook tuingereedschap zijn), gewone kleding, sportkleding, sport accesoires, schoolgerei en keukenapparatuur. De Lidl heeft hiervoor zelfs een speciale webshop, Lidlshop genaamd. Deze artikelen zijn vaak ook tegen een zeer gunstige prijs te kopen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat op Lidl shop. Overigens is hier ook kleding en schoeisel te vinden bijvoorbeeld.
Deze gebruiksartikelen staan overigens ook in de hierboven genoemde folder.

Folder Lidl inhoudelijk

De folder van Lidl ziet er aantrekkelijk uit. Kijk maar eens naar de folder van deze week bijvoorbeeld (week 47).
Bij het open slaan van de folder zien we allereerst een aantal gezonde items zoals citroenen, spruiten, appels en radijsjes. Alles uiteraard afgeprijsd.
Vervolgens komt het brood aan bod. Hiervan staan verschillende soorten afgebeeld. tevens is de jam in de aanbieding en deze staat er dan ook bij afgebeeld.

Op pagina 5 volgt het vlees. Heb je zin in lekkere kipdrumsticks of in speklapjes? Of wellicht toch liever iets uit de vegan hoek? Dan moet je deze week naar de Lidl om gunstig in te kopen.

Heb je iets te vieren? Dan moet je echt pagina 6 en 7 eens bekijken. Hierop staan lekkere chips en goede wijnen.

Aan de kinderen is ook gedacht. Pagina 12 en 13 zijn gewijd aan speelgoed. Bijvoorbeeld heel leuk kindergereedschap inclusief een werkbankje. Dit kan van pas komen met de sinterklaas voor de deur.

Op pagina 18 en 19 staan een aantal groente en fruit items. Dit komt dus weer terug verderop in de folder. We begonnen hierboven voorin de folder al met appels en spruiten bijvoorbeeld. Lidl wint al jaren achter elkaar de prijs van beste groente en fruit. Dit hebben ze goed op orde.

Vanaf pagina 24 komen de echt luxe artikelen in beeld. Dit zijn aantrekkelijke producten die voor een extra feestelijke feesttafel kunnen zorgen in de gezellige decembermaand.

De sanitaire producten komen vanaf pagina 28 in beeld. Zoals bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen en geurproducten. Ook hulpmiddelen voor schoonmaken zoals dweilen en schoonmaakdoekjes is aan gedacht.

Deze maand is er nog een aantrekkelijke productsoort opgenomen in de folder. Namelijk qua audio. Er staat bijvoorbeeld een mooie smart tv in en draadloze koptelefoons.

Zoals hierboven al genoemd heeft Lidl ook vaak kleding in het aanbod. Deze week zijn dat mooie heren shirts en heren shorts. Allemaal uiteraard voor een aantrekkelijke prijs.

En zo kunnen we eigenlijk nog wel even door gaan. Ze hebben praktisch alles. Ook elektrische tandenborstels. En ook scheerapparaten. Dus gooi de folder van de Lidl nooit zomaar bij het oud papier. Kijk er maar eens doorheen en doe er je voordeel mee.

Extra korting

Ben je nou op zoek naar extra korting bij de Lidl buiten de folder om? Dat is ook nog mogelijk. Kijk maar eens op https://kortingscodes.knack.be/shop/lidl-webshop/. Hier vind je kortingen op geselecteerde producten of een kortingscode in algemene zin zodat je hem kunt gebruiken op je totale winkelmand.