Media markt heeft een erg uitgebreid aanbod. Het is een van de grootste winkels voor consumenten elektronica in Europa. In Nederland heeft Media Markt wel 50 vestigingen. Media Markt gaat goed met zijn tijd mee en heeft ook een grote overzichtelijke webshop. Op deze website is een variatie te vinden aan producten. Mediamarkt heeft regelmatig goede acties in zijn folder zoals: BTW weg ermee, de beste mega deal, red friday en black friday.

Elektronica met extra veel korting

Tijdens de BTW weg ermee weken krijgt u maar liefst 21% korting op veel geselecteerde artikelen. Het is dan ook verstandig om tijdens deze aanbieding de folder goed in de gaten te houden. Een elektronica product is meestal niet erg goedkoop, dus een korting van 21% kan u veel geld besparen. Tijdens black friday hebben veel winkels kortingsacties. Media Markt heeft ook nog de speciale Red friday voor extra korting.

Wat staat er zoal in de folder van Media Markt?

Eigenlijk is er altijd wel iets in de aanbieding, in de folder van de Media Markt. Dit kan natuurlijk per week verschillend zijn. Soms loont het sterk om op een bepaalde aanbieding te wachten. Er zijn vaak aanbiedingen die een keer in de zoveel tijd terug komen en dit kan dan veel schelen in de portemonnee.

Wat is er op dit moment in de aanbieding?

Mediamarkt heeft momenteel een folder met Mega Deals. Ze richtten zich in deze periode voornamelijk op het aankomende EK voetbal. Omdat veel mensen thuis het voetbal gaan bekijken, is het natuurlijk wel zo prettig om hier thuis de goede materialen voor te hebben. Media Markt heeft verschillende televisie toestellen hiervoor in de aanbieding. Ze hebben verschillende 4k televisies, qled televisies en oled televisies, in verschillende formaten. Zo is er voor elk huishouden wat wils. Ter ondersteuning van deze televisies zijn er ook verschillende folder aanbiedingen voor bijbehorende geluidssystemen. Zo kunt u bijna dezelfde beleving krijgen als in een voetbalstadion. Mochten uw overige huisbewoners overigens niet zulke grote voetbalfans zijn. In de Media Markt folder staan ook verschillende koptelefoons, die in de aanbieding zijn.

Media Markt bied voor 99 euro een tv kalibratie service aan. De Televisie wordt hierbij direct professioneel ingesteld zodat hij klaar is voor gebruik. Het resultaat hiervan is een mooie en realistische weergave op uw beeld. Zo lijkt het nog meer of u zich echt in een voetbalstadion bevind.

Er is momenteel nog meer elektronica in de aanbieding in de folder van de Media Markt. Zo zijn er verschillende aanbiedingen van mobiele telefoons, tablets, laptops en game consoles. Media Markt speelt ook hierbij weer in op de komende sportzomer, zo bieden ze een spel aan over de olympische spelen voor de Nintendo Switch. Er zijn ook verschillende ondersteunende apparatuur in de aanbieding zoals onder andere een wifi versterker en een externe harde schijf. Als u een goed internet signaal hebt door heel het huis en een van de bovengenoemde toestellen, kunt u door het hele huis genieten van deze sportzomer. U kunt dan zowel van het EK als de olympische spelen of zelfs de Tour de France, door het hele huis heen volgen. Ook erg handig als u met de familie verschillende sport interesses heeft.

Ook voor de mensen die geen fan van sport zijn, of hiervoor geen nieuw toestel nodig hebben, heeft Media Markt aanbiedingen in zijn folder staan. Zo zijn er verschillende witgoed artikelen in de aanbieding, waaronder verschillende koelkasten en wasmachines. Soms is het handig aan het einde van de levensduur van je wasmachine alvast de aanbiedingen in de gaten te houden. U koopt zo veel voordeliger een nieuwe en zit niet met een kapot toestel te kijken, op een moment dat het u niet uit komt.

Media Markt heeft momenteel ook verschillende espresso machines in de folder staan. Als u van koffie houdt en voordelig een toestel wilt aanschaffen zijn dit echte aanraders. Verder is er ook nog een contactgril in de aanbieding. En voor de mensen die niet van koffie houden ook nog een sodastream apparaat om bubbeltjes in uw drinken te maken. En de Philips Airfryer is momenteel ook in de aanbieding in de Media Markt folder. Verder heeft de Media Markt op dit moment twee verschillende merken steelstofzuigers in de aanbieding.

U ziet het de aanbiedingen in de media markt folder zijn erg divers, vanwege het grote assortiment wat ze aanbieden. Mocht u op zoek zijn naar elektronica, dan loont het altijd om even de Media Markt folder of website te checken voor een goede aanbieding.