Ontdek alle tuinmeubelen van Fun

Als je net verhuisd bent moet er vaak veel gebeuren. Zo wil je waarschijnlijk het huis inrichten naar eigen inzicht en eigen smaak. De muren moeten een leuk kleurtje krijgen die jij leuk vind. Eventueel de plafonds ook. Als het budget het toelaat kunnen er eventueel ook een nieuwe keuken en badkamer uitgezocht en geïnstalleerd worden. Een set nieuwe meubelen voor in de keuken en huiskamer zijn ook niet verkeerd natuurlijk.

Maar dan hebben we ook nog de tuin. Die moeten we niet vergeten. Een tuin is ook heel persoonlijk qua smaak. De een wil heel veel boompjes, planten en struiken in diverse perkjes in de tuin.
De ander wil een wat strakkere tuin met misschien meer verharding en een aantal terrasjes verdeeld over de hele oppervlakte om zo vaak mogelijk lekker in de zon te kunnen zitten.

En wat doen we met de tuinmeubelen? Als we alles een beetje naar eigen smaak aan het inrichten zijn, zou het wel mooi zijn om ook een nieuwe tuin set aan te schaffen. Als we een tip mogen geven. Kijk eens op www.fun.be. Hier heb je een prachtig assortiment tuinmeubelen tegen schappelijke prijzen.

Tuinmeubelen van Fun

Als je de site van Fun opent en je gaat naar de categorie tuinmeubelen, dan zie je om te beginnen een handige indeling. Hier zijn de verschillende tuinmeubel categorieën handig opgesomd.

Tuinsets

Ben je op zoek naar een complete set tuinmeubelen, dan kun je deze categorie aanklikken. Hier vind je complete pakketten zodat je in een keer klaar bent.
Deze sets zijn in hoofdlijnen gebaseerd op tuinstoelen inclusief een tuintafel. Op de site vind je vele verschillende varianten en modellen tuinstoelen en tuintafels. Deze zijn ook verkrijgbaar in verschillende materialen zoals plastic en lichtgewicht metaal/aluminium. Je kunt kiezen uit kleine tafels met bijvoorbeeld twee stoelen er omheen. Maar er zijn ook grote uitvoeringen van tafels waar je wel tien stoelen omheen kunt plaatsen. Wat ook heel leuk is, ze hebben hoge tafel waar je krukken omheen kunt zetten. Dat is ook leuk voor in de tuin. Dan lijkt het net of je gezellig in de kroeg zit. Echt een aanrader.

Tuintafels

Duik je in de rubriek tuintafels, dan vind je een zeer breed assortiment. Voor elk wat wils. Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat er wel tussen.
Zoals hierboven ook genoemd, je hebt de keuze uit kleinere tafels. Ben je bijvoorbeeld met zijn tweeën dan kan een knus klein tafeltje voldoende zijn.
Het assortiment bouwt daarna langzaam op in grote. Er zijn mooie vier persoons tafels. En dit gaat dan verder naar zes, acht en tien persoons tafels.

Deze zijn er ook weer in verschillende materialen. Moet je de tafel vaak verplaatsen voor bijvoorbeeld grasmaaien, dan kun je een lichtgewicht aluminium of plastic kiezen.
Houd je wel van robuust en hoeft de tafel niet vaak van zijn plek? Dan zijn er ook mooie varianten van robuust hout. Deze wegen aanzienlijk meer. Ook qua prijs zijn deze natuurlijk wat duurder, maar je hebt dan ook echt een kwalitatief uitstekende tafel.

Er zijn ook nog wat originele ontwerpen qua tuintafel beschikbaar. Zo is er de bartafel. Het tafel gedeelte ligt dan wat hoger. Onder de tafel zit een soort bak. Dit is een drankkoeler. Zodoende heb je de koude drankjes altijd dicht bij je en hoef je niet eens op te staan om naar de koelkast te lopen.

Ben je toevallig op zoek naar een praktisch tafeltje op de camping? Deze kun je hier ook vinden. Er zijn handige opklapbare tafeltjes beschikbaar in het assortiment van Fun. Mooi compact en makkelijk mee te nemen in de auto of bagagewagen.

Heb je een kleinere tuin en niet vaak veel visite maar wil je dit wel kunnen ontvangen? Dan kun je ook kiezen voor een tuintafel met een uitschuifbaar blad. Komen er dan wat meer mensen op visite dan schuif je dit blad uit en kun je bijvoorbeeld zes personen meer plaatsen.

Statafels zijn ook altijd handig met feestjes en partijen. Deze zijn makkelijk om even bij te zetten met verjaardagen bijvoorbeeld.

Loungesets

Iets wat de laatste zeven a acht jaar steeds meer in opkomst is geraakt zijn de loungesets. Dit zijn de lagere stoelen en banken waar relaxte kussens in geplaatst kunnen worden. Deze zijn ook te vinden bij Fun. Het geeft je een beetje het gevoel alsof je op het strand bent en bij zo'n strandpaviljoen gaat zitten om even wat te eten en drinken. Maar dan in je eigen achtertuin. Lekker chillen.

Accessoires

Alle denkbare accessoires kun je ook vinden bij Fun. Zoals bijvoorbeeld de kussens voor in de loungesets maar ook in de gewone tuinstoelen.

Korting

Zo is er op tuingebied heel veel moois te vinden. Maar een beetje korting is nooit weg natuurlijk. Dit kan. Zoek maar eens op kortingscodes Knack en zoek via de website naar kortingen op tuinmeubelen. Dit kan je een leuk bedrag schelen.