Ontdek alle retourmogelijkheden bij Fixami

Fixami is een webwinkel gericht op gereedschap. Wat je ook nodig bent, voor welke klus dan ook, bij Fixami vindt je het benodigde gereedschap.

Ben je op zoek naar gereedschap, dan kan ik je aanbevelen de site van Fixami eens te bezoeken. De site is overzichtelijk ingedeeld in rubrieken. Zo kom je snel bij het soort gereedschap dat jij zoekt. Ben je bijvoorbeeld puur op zoek naar gereedschap op een accu, dan kun je dat gelijk in het hoofdmenu aanklikken.

Stel nou dat je iets gekocht hebt en het bevalt niet of het is beschadigd. Dan heeft Fixami bovendien een prima retour service. Hieronder zetten we kort uiteen hoe dit proces in zijn werk gaat bij deze webwinkel.

Producten terug sturen

Als je een artikel hebt ontvangen dat om wat voor reden dan ook niet aan de verwachting voldoet, dan kun je hiervoor een speciaal formulier invullen dat op de site te vinden is. Redenen voor terugsturen kunnen zijn:

  • Beschadigde producten
  • Er is een ander product geleverd
  • Het product doet het niet meer na een paar keer gebruiken

Naast het retourformulier kun je ook het modelformulier voor herroeping erbij pakken.

Sowieso kun je het hele proces online regelen en in gang zetten. Wel zo handig en praktisch.

Binnen welke termijn moet je het artikel aanmelden?

Zoals bij elke winkel geld er ook bij Fixami een maximum termijn waarbinnen je een artikel kunt terug sturen. Wettelijk staat deze termijn bepaald op 14 dagen. Fixami bied hier echter extra service doordat deze webwinkel een termijn hanteert van maar liefst 100 dagen. Op het moment dat je een artikel hebt aangemeld voor terug sturen moet je er wel voor zorgen dat je deze binnen 14 dagen retour zend.

Als je een artikel hebt aangemeld voor retour sturen, dan krijg je van Fixami een e-mail ter bevestiging. Bewaar deze goed in je eigen administratie.

Overigens geld wel dat een product retour kan als het op het eerste zicht al niet goed blijkt te zijn. Beschadigingen kun je natuurlijk gelijk zien. Ook als er een compleet ander artikel is geleverd als besteld kan het terug. Bewaar wel de verpakking waarin het product is geleverd en de bon.

Heb je een gereedschap bijvoorbeeld al tien keer gebruikt en besluit je dan dat je toch eigenlijk een ander gereedschap voor dat werk wilt, dan geld de retouroptie natuurlijk niet. Maar dat is logisch.

Speciale aandacht voor hygiëne producten. Een voorbeeld van een hygiëne product is bijvoorbeeld een airco. Als hiervan de verzegeling is verbroken kan het product helaas niet terug. Zoals hierboven gemeld gaat het om een hygiëne product en daarmee kunnen we geen risico's nemen.

Kosten artikelen terug sturen

Het terugsturen van artikelen komen in principe voor je eigen rekening qua verzendkosten. Mocht je gekozen hebben voor het uitgebreidere servicepakket, dan betaald Fixami deze kosten. Kijk hier dus even goed naar tijdens het bestelproces.

Het aanbod

Genoeg over het mogelijke terug sturen van artikelen. We gaan er vanuit dat dit niet nodig is. Fixami is een betrouwbaar bedrijf welke de artikelen goed controleert voor verzending.

Wat bied de winkel nu exact aan? We kunnen melden dat het gaat om een breed assortiment gereedschappen. Hieronder een kort overzicht.

Elektrisch gereedschap en accu gereedschap

We hebben het elektrisch gereedschap en accu gereedschap even onder 1 kopje geplaatst. Veelal gaat het hierbij namelijk om dezelfde apparaten. Alleen heeft de ene variant een snoer voor in het stopcontact en het andere apparaat een accu. Met een apparaat op accu ben je flexibel. Je hebt niet direct een stopcontact nodig. Nadeel is wel dat je altijd een accu met voldoende inhoud bij je moet hebben. Tip hierbij is dan ook, zorg dat je altijd twee accu's bij een stuk gereedschap op accu hebt.

Tuingereedschap

Voor de tuin hebben we gereedschappen nodig zoals een grasmaaier, een bosmaaier en een heggenschaar. Deze zijn bij Fixami ook te vinden. Tevens zijn deze te koop met de accu optie en met een snoer.

Beschermingsmiddelen

Als je met gereedschap werkt, is het verstandig je te beschermen tegen letsel. Fixami heeft diverse persoonlijke beschermingsmiddelen zoals gelaatbescherming en gehoorbescherming.

Compleet aanbod

Kijk voor het complete aanbod op de site van Fixami. Hier vindt je alle gereedschappen met een complete uitleg van de mogelijkheden erbij.

Acties en aanbiedingen

Wil je gereedschap kopen tegen de beste prijs? Dan zit je bij Fixami goed. Fixami heeft altijd aanbiedingen en acties. Houd hiervoor de website in de gaten. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je de aanbiedingen gewoon in je mailbox.

Extra korting

Wil je extra kortingen? Kijk dan eens op Knack België. Via deze site kun je alle kortingscodes voor Fixami vinden. Deze kortingscodes kun je invullen op de site van Fixami tijdens het bestellen zodat er nog meer korting af gaat van het totaalbedrag.