Bijna iedereen is wel bekend met deze winkelketen uit Nederland. Ze staat vooral enorm bekend om haar beroemde rookworsten en zowel in grote als kleine plaatsen in Nederland heeft ze wel een filiaal staan. We hebben het uiteraard over de HEMA. Dit is een winkelketen waar je een hoop diverse spullen kunt kopen. Van schoolspullen tot ook noodzakelijke levensmiddelen. In dit artikel gaan we het met je hebben over de HEMA folder. Want wat staat daar nu precies in en hoe werkt deze?

Zo onderscheidt HEMA zich van de rest

HEMA is in vele opzichten onderscheidend van andere specialisten. Ze doet dit onder andere voor veel van haar eigen merk te verkopen. De uitstraling van HEMA is vooral eenvoudig, maar ook overzichtelijk als bijkomend effect. Bij HEMA vind je altijd producten met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Eenheidsprijzen zijn in HEMA winkels vrijwel niet meer te vinden, maar de prijzen blijven nog wel altijd heel laag. HEMA heeft een soort unieke formule, ze verandert haar assortiment telkens weer van samenstelling. HEMA is geen plek waar je moet zoeken voor wat je nodig hebt, maar waar je vind wat je leuk vind. Je kunt voor en hoop bij de HEMA terecht vanwege het ongelooflijk diverse assortiment. Je kunt bij HEMA terecht voor producten van fietsbanden tot handdoeken van zwemkleding tot tijdschriften. Uiteraard kijk je voor de meest recente aanbiedingen in de HEMA folder. HEMA brengt regelmatig een folder uit waar de nieuwste acties en aanbiedingen in te vinden zijn.

HEMA heeft best vaak een sale, deze aanbiedingen zijn allemaal te vinden in de HEMA folder. In de HEMA folder worden er zowel sales acties als outlet aanbiedingen geplaatst. Via Knack.be kun je altijd terecht voor het checken van de laatste HEMA reclamefolders. Zo vind je altijd een goede actie die bij jou past. Knack.be publiceert op de website regelmatig de laatste aanbiedingen van de HEMA.

Tips voor nog meer voordeel bij de HEMA

• Wanneer je het hele jaar lang van meer voordeel wilt genieten, dan kun je bij HEMA op de categorie ‘in de etalage klikken.’ Dit is een bijzondere categorie, je ziet dan namelijk in deze categorie per direct de nieuwste producten, maar je krijgt ook relevante producten te zien die op dat moment in de aanbieding zijn, zoals stapelaanbiedingen of een sale.

• Je kunt ook bij de aanbiedingen komen door op een aparte categorie op de website te klikken. Deze zijn namelijk ook als aparte categorie opgenomen op de website. Hier vind je een handig overzicht. Knack.be is dus een fantastische manier om meer korting te krijgen, en wanneer je dan af en toe op de HEMA website nog eens een kijkje neemt dan ontkom je al helemaal niet meer aan HEMA korting!

• Wanneer jij graag op de hoogte blijft van de allerlaatste acties. Dan kun jij je bij HEMA ook voor de nieuwsbrief inschrijven. Met deze nieuwsbrief wordt je iedere week geheel kosteloos up-to-date gehouden over de allernieuwste aanbiedingen van de winkelketen. Daarnaast krijg je soms ook speciale acties en kortingscodes toegestuurd. Zo heb je altijd profijt van goede en leuke kortingen.

• De HEMA reclamefolder is ook online te vinden. Wanneer je op de hoogte wilt zijn van de allernieuwste HEMA aanbiedingen dan kun je een kijkje nemen op de website in de reclamefolder om te zien welke interessante aanbiedingen er voor jou bijzitten.

• Wanneer je bij de HEMA online besteld en graag wilt besparen op de verzendkosten, dan is het belangrijk om te weten dat bij alle bestellingen vanaf €20 gratis verzending is. Dit klinkt als een behoorlijk bedrag om een verzending gratis de laten versturen, maar dit hangt uiteraard af van wat je koopt. Wat je wellicht kunt doen is per week in plaats van twee keer maar één keer shoppen bij de HEMA. Je kijkt die eerste keer gewoon wat je graag wilt hebben en hoe lang de actie geldt, en dan schaf je deze producten pas aan bij de tweede keer shoppen, zo kom je makkelijker aan het minimumbedrag terwijl je ongeveer hetzelfde uitgeeft. HEMA verzendt alleen niet gratis wanneer en bestelling 20 kilogram of meer weegt. Wanneer je liever geen verzendkosten betaald dan kun je de bestelling ook gerust in een filiaal ophalen, de kans is groot dat er altijd wel een filiaal in de buurt zit.

• Wanneer je niet tevreden bent met een aankoop bij de HEMA of wanneer je de artikelen om wat voor reden dan ook later toch niet nodig hebt, dan kun je jouw artikelen heel gemakkelijk retour sturen. Wanneer je op kosten voor retour wilt besparen is het opnieuw mogelijk om de bestelling bij een HEMA filiaal af te geven. Want opnieuw, de kans dat er eentje bij jou in de buurt zit is erg groot. Zit hij niet op loopafstand, dan is er vast wel een filiaal in de nabije omgeving.