De Hema is te omschrijven als het onmisbare warenhuis. De Hema is naast een fysieke winkel een online shop, en wie heeft er geen product in huis afkomstig van de Hema? Extra aantrekkelijk is bij de Hema shoppen met korting, en de codes daarvoor zijn makkelijk te vinden. De toch al zo voordelige Hema is dan nog goedkoper.

De eerste outlet

Vroeger ging het verhaal, als iets nieuw en exclusief was, dan kwam het in de Bijenkorf. Later als het een gangbaar product was, dan kon je het in de Hema kopen. Enigszins klopte dit wel. Zo'n vijftig jaar geleden toen het merendeel van de mensen nog onder lakens en dekens sliep, kwam bij de Bijenkorf het dekbed. Vandaag de dag kun je stellen, wie heeft er geen dekbedovertrek met kussensloop van de Hema? Daaruit kun je concluderen, al voordat we de term outlet hadden bestond deze al. De Hema was de outlet van de Bijenkorf. Nu is de Hema no-nonsens, bij de Hema koop je de producten die je echt gebruikt. De prijs is laag, en de kwaliteit is goed. Neem als voorbeeld het dekbedovertrek met kussensloop wat feite verslijt in de wasdroger. Maar dan ben je jaren verder, en tegen een scherpe prijs koop je dan een nieuw dekbedovertrek met kussensloop. Welke winkel verkoopt nog producten die je echt verslijt? Op de Hema na, als outlet van de Bijenkorf, niet veel zaken meer.

Rookworsten en tompoucen

Veel consumenten gebruiken de Hema te eenzijdig. Als voorbeeld, ze hebben wel al het huishoudlinnen van de Hema, maar het ondergoed kopen zij bij een andere discounter. Het is daarom goed om even alle categorieën van producten op een rij te zetten:

  • Baby
  • Kind
  • Dames
  • Heren
  • Mooi en gezond
  • Vrije tijd en feest
  • Kantoor en school
  • Wonen en slapen
  • Koken en tafelen
  • Taart, eten en drinken

Daar nog extra bij verzekeringen en fotoservice, en de mogelijkheid om even lekker te gaan zitten met een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij. Een bezoekje aan de Hema kan een heel uitje zijn, even het rustpunt in dat drukke winkelcentrum. De Hema is in ieder geval meer dan rookworsten en tompoucen, gebruik de Hema in z'n totaal, want de Hema levert veel. Je kunt het assortiment in de winkels gaan bekijken, maar online gaat net zo goed want de site is overzichtelijk in categorieën.

De kwaliteit is gegarandeerd, hoe het nieuws ook is

De Hema is lang in het economische nieuws geweest. Het concern zou te koop staan, het zou snel een geldschieter moeten krijgen, de franchisenemers liggen en dwars, enzovoort. Al deze onrust is niet goed. Maar hierin is de troost, het doet niets af aan de kwaliteit van hun producten. Ergens in een hoofdkantoor zijn misschien wat partijen het niet eens met elkaar, maar als klant merk je daar in feite niets van. De gehele tijd kun je voor een lage prijs bij de Hema gebruiksgoederen kopen, en de kwaliteit is gegarandeerd. Dit zal ook gelden als er bijvoorbeeld minder fysieke winkels zouden komen. Hema is ook een online shop, alle garanties worden overgenomen. Dus ben jij een jong iemand die net uit gaat vliegen en een compleet huis in moet richten, ga dan gerust naar de Hema als er een leuke aanbieding is van drie badlakens voor de prijs van twee, terwijl er bij het economische nieuws onrust is. Ga dan nog een keer terug voor keukengerei, want Hema heeft juist met zulke goederen topkwaliteit voor een lage prijs. Een groot gedeelte van je woning kun je inrichten met spullen gekocht bij de Hema. Laat in ieder geval het nieuws van de dag zijn voor wat het is.

Bekijk de laatste trends bij de Hema

Het is leuk om geregeld naar de site of naar een vestiging van de Hema te gaan. Hema gaat mee met de laatste trends, en veranderen vaker dan enkel met de seizoenen mee. Altijd doe je er leuke ideeën op en dat gaat verder dan alleen een tafel dekken voor het kerstdiner. Ook nu het advies om naar de site te gaan om te kijken wat nu helemaal hip is, en mocht je besluiten om het in huis te halen, je weet waar je kortingscodes kan halen. Het is leuk om tegen een gereduceerde prijs, die altijd al laag is, iets aan te schaffen om daarmee bijvoorbeeld je interieur te verrijken. Maar het kan natuurlijk ook een kledingstuk zijn, of iets wat je cadeau kan geven. De ideeën komen in feite vanzelf als je naar de site of naar de vestiging gaat. Bekijk daarom de site van de Hema en doe je voordeel.