Neem ook eens een kijkje in de folder van Holland en Barrett!

Ben je wel eens een Holland en Barrett tegengekomen? Maar wist je niet wat voor soort winkel dit is en durfde je daarom niet de winkel te betreden? Geen zorgen! In deze blog leg ik je graag uit wat voor winkel dit is en wat je in hun folder kunt vinden.

Wat is Holland en Barrett?

Allereerst vertel ik je graag iets meer over deze winkel. Deze winkel komt oorspronkelijk uit de verenigde staten en het is eigenlijk een soort drogisterij voor allerlei gezondheidsproducten. De producten van Holland en Barrett zijn gemaakt met een natuurlijke basis gemaakt. In deze winkel kan je onder andere ook terecht voor biologische, suikervrije, vegan en glutenvrije producten. Wil je graag meer info over het assortiment van Holland en Barrett? Lees dan vooral verder!

Wat is het assortiment van Holland en Barrett?

Ons lichaam verdient het om goed verzorgt te worden, omdat ons lichaam ook goed voor ons zorgt. Hierom is het van belang dat we onze huid ook niet verstikken met schadelijke chemicaliën. Ook hiervoor heeft Holland en Barrett een groot aanbod. Zowel in body wash, zeep, shampoo en ze hebben ook verschillende creme´s. Wil je Detoxen of een beetje hulp bij het afvallen? Deze producten hebben hun ook!

Voel je je ziekjes dan kan je ook bij Holland en Barrett terecht voor producten tegen spijsverteringsproblemen, hoofdpijn, neusverstopping, keelpijnen. Een paar van deze producten staan overigens op dit moment in de folder. Benieuwd naar meer informatie over deze folder?

Informatie over de folder van Holland en Barrett

Bijna iedere winkel heeft een folder en dus heeft Holland en Barrett er ook een. Deze folder verandert wekelijks en staat boordevol aanbiedingen! Deze aanbiedingen heb je in verschillende soorten en dit zijn de aanbiedingen die bij Holland en Barrett vaak terugkomen in de folder.

2e product 1 euro

Bij deze producten krijg je bij aankoop van een product eenzelfde product voor slechts een euro meer.

25 procent korting

Korting is altijd mooi meegenomen hoeveel procent het ook is. Wees ervan bewust dat deze korting wordt vaak verrekend tijdens het afrekenen.

1 plus 1 gratis

Koop een product en krijg hierbij er nog een gratis. Dit is vooral een mooie actie voor zepen zoals hij deze week in de folder ook staat.

2 plus een gratis

Dit is ongeveer dezelfde korting als hierboven, maar hierbij moet je eerst twee producten aanschaffen voordat je een gratis product krijgt. Meestal kan je hierbij combineren met een item met dezelfde 2 plus een korting. Vraag dit voor de zekerheid wel even na bij de kassa!

Voordelen online folder

Je hebt de folder van Holland en Barrett, zowel online als een fysiek krantje. Bij deze twee verschillende soorten folders heb je ook andere voordelen. Zo zijn de voordelen van de online folder bijvoorbeeld:

Minder papierverspilling

Het is beter voor de planeet om online een kijkje te nemen naar deze folder. Dit is zo, omdat je minder papier verspild.

Meer info nodig?

Wanneer je door de online folder op de site van Holland en Barrett bladert kan je op een product klikken. Door dit te doen zal je op het overzicht uitkomen en hier zie je meer info over het product. Dit is bijvoorbeeld de beschrijving ervan, de beoordeling door de andere klanten, de productinformatie (hoe vaak je iets mag gebruiken en welke ingrediënten erin zitten.) maar ook de allergie informatie kan je hier terugvinden.

Wat zijn de voordelen van de papieren folder?

Nu vraag je je misschien af wat de voordelen zijn van de papieren folder? De voordelen hiervan zijn bijvoorbeeld:

Beter te lezen

De kleine letters kunnen soms lastig te lezen zijn en bij een papieren folder kan je dit gemakkelijk dichterbij je ogen brengen. Op deze manier kan je het beter lezen met eventuele hulp van een leesbril.

Je kunt wat je nodig hebt omcirkelen

Een product gezien die je interesse heeft? Wanneer dit bij mij gebeurt wil ik deze meestal omcirkelen. Hierdoor kan ik hem snel vinden wanneer ik door de folder blader.

Uitscheuren

Een andere manier om snel te vinden wat je wilde hebben is door zorgvuldig uit de folder te scheuren. Deze folder knipsels kan je dan meenemen naar de winkel en als je het product dan zelf niet kan vinden kan je deze knipsels laten zien aan een medewerker. Deze zullen je niet alleen helpen zoeken naar het product, maar ook eventuele vragen beantwoorden.

Hoe krijg ik deze folder thuis geleverd?

Krijg je deze folder nog niet in de bus? Dan kan je dit altijd aanvragen. Dit kan je zowel online, via mail, of in een Holland en Barrett winkel doen.

Knack België heeft vele kortingsbonnen voor Holland en Barrett. Hiermee kan je slechts voor een fractie van de prijs je vitamines, mineralen, en andere natuurlijke producten. Met deze producten kan je op een natuurlijke wijze van je gezondheid een boost geven die hij, zeker in de koude periodes, nodig heeft.