Naamsbekendheid dankzij visitekaartjes van Vistaprint

Iedere ondernemer wil zichzelf zichtbaar maken en meer naamsbekendheid opbouwen door middel van visitekaartjes. Bij Vistaprint kun je daarom veel verschillende kaartjes aanschaffen. Het aanbod is groot en kan daarom voor ieder wat wils bieden. Je kunt het vergelijken met de grote webshops, maar dan allemaal gericht op het promoten van jouw bedrijf. En dat helemaal zoals jij het wilt hebben. Alles kan namelijk geheel naar wens worden aangepast, zolang je maar goed voor ogen hebt hoe je jezelf profileert.

Het uitgebreide aanbod is direct duidelijk

Bij Vistaprint is alles mogelijk. Zodra je bij de categorie visitekaartjes aankomt, zie je precies wat je allemaal kunt verwachten. Een groot aantal pagina’s waar je doorheen kunt klikken, de voorbeelden van verschillende ontwerpen die al eerder gemaakt zijn door de ontwikkelaars en bedrijven en de vormen springen in het oog. Ook zie je direct prijzen erbij vermeld staan. Je weet hierdoor wat je ongeveer kwijt gaat zijn. De prijzen kunnen hoger worden naarmate je het ontwerp specialer maakt. Echter kun je wel weer profiteren van aanbiedingen door een grotere hoeveelheid aan te schaffen.

Extra kortingen tot jouw beschikking

Op de website van Vistaprint vind je dus in een oogopslag verschillende visitekaartjes. Er zijn een groot aantal ontwerpen voor jou op een rijtje gezet, zodat je gelijk kunt beginnen. Daarbij worden veel van deze visitekaartjes met kortingen aangeboden. Regelmatig kun je dus profiteren van interessante aanbiedingen en dus wellicht nog meer kaartjes aanschaffen voor jouw bedrijf. Om er zeker van te zijn dat je geen enkele aanbieding gaat missen, kun je bij Knack alle kortingen op een rij terugzien. In een oogopslag zie je wat er mogelijk is om zo goedkoop mogelijk uit te zijn.

Ieder ontwerp in het aanbod opgenomen

Terug naar de visitekaartjes van Vistaprint. Het ruime aanbod maakt duidelijk dat er een groot aantal mogelijkheden zijn op het gebied van ontwerp en uitstraling. Je kunt er daarom voor kiezen om een van de vooraf ontworpen kaartjes te gebruiken en hier jouw eigen draai aan te geven door de bedrijfsgegevens erop te zetten. Je kunt hierbij ook direct zien hoe jouw eigen kaartje eruit komt te zien. Je kunt dan te allen tijde aanpassingen doorvoeren. Pas wanneer het helemaal naar wens is, kun je een bestelling plaatsen.

Aanpassen aan het imago van het bedrijf

Daarbij kun je bij Vistaprint ook voor verschillende vormen kiezen. Je hoeft geen standaard visitekaartje te hebben, maar kunt bijvoorbeeld ook voor afgeronde hoeken gaan of juist voor een geheel andere vorm. Het imago van jouw bedrijf moet naar voren komen en dat zal door een eigen ontwerp altijd kunnen. Aanklikken, verder aanpassen en de gegevens erin zetten. Binnen enkele minuten ben je klaar met jouw ontwerp. Of voeg je hier ook nog een foto aan toe? Ook dit kan namelijk gedaan worden tijdens de bewerking.

Altijd papier dat naar wens gaat zijn

Hoewel visitekaartjes vaak van een bepaald soort papier zijn gemaakt, doet Vistaprint hier nog een extra schepje bovenop. Je kunt namelijk ook de dikte gaan bepalen. Tevens zal de uitstraling verder bepaald kunnen worden door voor mat of glanzend te kiezen. Dit brengt uiteraard ook weer andere kosten met zich mee. Hoewel er extra bedragen worden gerekend voor deze keuzes, profiteer je wel altijd van de aanbiedingen die op dat moment gelden. Ook moet je in het achterhoofd houden dat het visitekaartjes gaan zijn waarmee je een goede indruk wilt achterlaten bij relaties en potentiële klanten.

Selecteren op basis van categorieën

Het is een tip die niet over het hoofd gezien moet worden: Het selecteren van de visitekaartjes op basis van categorieën. Wanneer je al weet waar je naar op zoek bent, kan dit namelijk veel tijd gaan schelen. Je ziet precies welke ontwerpen er allemaal zijn binnen een categorie, waardoor je sneller door kunt klikken. Ook kun je via jouw account naar jouw oude bestellingen gaan. Zo kun je een nabestelling doen van jouw visitekaartjes. Zo bespaar je nog meer tijd en kun je je weer bezig gaan houden met andere zaken binnen de onderneming.

Profiteren van de aanbiedingen en kwaliteit

Als je op regelmatige basis een bestelling plaatst bij Vistaprint is het verstandig om een account aan te maken. Dankzij dit account worden al jouw bestellingen namelijk opgeslagen, zodat de nabestelling eenvoudig gedaan kan worden. Ook zul je dan regelmatig mails ontvangen met interessante aanbiedingen voor jouw visitekaartjes. Deze kortingen komen vaak nog boven op de bestaande aanbiedingen. Als trouwe klant word je dus altijd beloond door de aanbieder en ben je sneller geholpen.