Met een cadeaubon van Bongo steel jij de show!

Het blijft een lastige taak: een geschikt cadeau vinden voor de jarige job of jarige jet, terwijl deze in feite alles al heeft wat zijn of haar hartje begeert. Je spendeert uren op het internet of in fysieke winkels op zoek naar het perfecte geschenk voor de jarige job of jarige jet, maar niks is leuk en niks voldoet aan de eisen voor een geschikt cadeau. Je struint diverse winkels af omdat je maar niks kan vinden dat de jarige job kan bekoren. Het zou leuk zijn als je een persoonlijk cadeau kan vinden waar de jarige nog vele jaren plezier van kan hebben. Dit hoeft natuurlijk geen tastbaar cadeau te zijn, het kan ook iets abstracts zijn. Wat dacht je van een leuk tripje naar het buitenland? Het hoeft natuurlijk niet per se een citytrip te zijn naar een leuke stad in bijvoorbeeld Spanje (denk aan Sevilla of aan Barcelona), maar je kan ook een originelere reis voor de jarige kopen. Een vakantie naar Fins Lapland om het Noorderlicht te kunnen zien, is iets wat heel veel mensen nog op hun bucketlist hebben staan. Voor ze dus doodgaan willen ze graag een keer dit stukje van de wereld verkennen om hier herinneringen voor het leven te maken. Als de jarige job wat minder avontuurlijk is ingesteld of juist de voorkeur geeft aan relaxte activiteiten, is het zeker een aanrader om een arrangement te boeken in een luxe hotel, ontbijt inbegrepen. Je wil namelijk de dag niet starten zonder een voedzaam ontbijt!

Ontbijt: de belangrijkste maaltijd van de dag!

Heel veel mensen hebben haast in de ochtend. Het kan zijn dat het ontbijt er dan bij inschiet. Dat is ontzettend slecht voor je gezondheid. Het ontbijt is immers de belangrijkste maaltijd van de dag, je moet hier namelijk voor de hele dag energie uithalen. Het ontbijt is dus het tijdstip om flink wat boterhammen naar binnen te werken. Je hoeft niet per se brood te eten in de ochtend, je kan ook kiezen voor een bak frisse yoghurt met voedzame muesli met voldoende proteïnen. Het ontbijt zorgt ervoor dat je belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt, waar je de rest van de dag op moet teren. Jouw batterij moet dus flink worden aangevuld met een voedzaam ontbijt in de ochtend. Voedingsstoffen zoals calcium, vitamine B2 en vezels zorgen ervoor dat jij de dag goed doorkomt. Bovendien zorgt een goed ontbijt ervoor dat je de rest van de dag minder honger hebt en dat je minder snel naar ongezonde snacks grijpt. Een gemiddeld ontbijt levert ongeveer tussen de 300 tot 400 kilocalorieën op, dus je kan hier flink wat energie uithalen. Jij hebt altijd een goed humeur en altijd wat energie over dankzij zo'n goed ontbijt. Een goed ontbijt is het halve werk!

Bongo: het bedrijf waar je moet zijn voor een goed ontbijt

Bongo is een bedrijf dat gespecialiseerd is in originele cadeaubonnen of arrangementen die je aan iemand kan geven voor zijn of haar verjaardag. Je kan hier een overnachting boeken in een luxe wellnesshotel, maar het is ook fijn dat er de volgende ochtend iets lekkers te eten is als je wakker wordt. Niets is vervelender dan met een rommelende maag op pad moeten en nog helemaal ergens heen moeten rijden waar je kan ontbijten. Het is veel rustgevender als je gewoon opstaat en je direct kan ontbijten. Je kan bij Bongo zelfs losse ontbijtcadeaubonnen kopen: hiermee geef je iemand een uniek ontbijt. Zoiets heeft hij of zij nog nooit gezien, er komen zoveel lekkere producten tevoorschijn. Er is zelfs de mogelijkheid om een glaasje bubbels aan het menu toe te voegen. Je kan daarbij kiezen welke broodjes en andere zoete lekkernijen jij aan het ontbijt wil toevoegen voor de jarige job of jet. Denk hierbij aan een American of English breakfast, maar ook de zoete gebakjes van een Italiaans ontbijt kan je via Bongo aan het volledige ontbijt toevoegen. Ideaal! Het enige nadeel van dit originele cadeau is dat het nogal prijzig is. Dat is begrijpelijk: het ontbijt moet ook nog gefinancierd worden. Helaas is dit voor veel mensen een reden om ervan af te zien. Dat is zonde: er zijn zat manieren om deze cadeaubon voor minder geld te kunnen aanschaffen. Een van die mogelijkheden is de kortingscodes van Knack gebruiken voor deze aanschaf: https://kortingscodes.knack.be/shop/bongo/ . Je vindt hier alle kortingscodes die je momenteel kan gebruiken bij je bestelling op de website van Bongo.

De Belgische organisatie Knack: aan het juiste adres voor korting

De Belgische organisatie Knack is meerdere terreinen aan het winnen op het internet. Er zijn steeds meer mensen bekend met deze functionele organisatie, maar toch is het voor een groot aantal mensen nog een vrij onbekende website. Dat is onbegrijpelijk: je kan zoveel geld besparen met alle kortingscodes die Knack aanbiedt. Neem daarom snel een kijkje en beroof je zelf niet langer van alle goede aanbiedingen!