Makkelijk een gezonde en betaalbare maaltijd op tafel zetten

Het moderne leven kan druk zijn met verplichtingen rondom werk, het huishouden, de eventuele zorg voor een gezin, een leuke hobby en sociale contacten. Een heerlijk, gezond gerecht klaarmaken kan er dan bij in schieten. Dat is zonde, want gezond en lekker eten is juist belangrijk om je gezond en vitaal te voelen. Daarom is er nu de Foodbag.

Wat is Foodbag?

Bij Foodbag kun je eten bestellen en kiezen uit vijf verschillende kookstijlen. Of u nu houdt van Italiaans, vegetarisch of een andere wereldkeuken, er zijn altijd smaakvolle gerechten te vinden. U kunt het weekmenu laten aansluiten bij uw schema, zodat de Foodbag bezorgd wordt op het moment, dat het u het beste uit komt. Een ideale optie dus!

Er wordt gebruikt gemaakt van verse en lokale ingrediënten om heerlijke maaltijden mee te kunnen bereiden. Deze gerechten worden in een gekoelde maaltijdbox door onze vriendelijke en zorgvuldige chauffeurs bij u thuis bezorgd in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. De boxen zijn betaalbaar en zonder abonnement af te sluiten, waardoor je er niet aan vast zit.

Proef de vijf stijlen van Foodbag

Om het kiezen uit de smaakvolle en verrassende gerechten makkelijker te maken, hebben we de gerechten ingedeeld in vijf verschillende stijlen. Iedere stijl heeft zijn eigen kenmerken en is de moeite waard om te gaan ontdekken. Hieronder staan deze kookstijlen genoemd, zodat u de juiste keuze kunt maken. Het uitproberen van diverse stijlen is zeer aan te raden, zodat u kunt kennis maken met al het lekkers dat Foodbag te bieden heeft.

Heat and Eat

De maaltijden van heat and eat zijn de kant en klaar maaltijden van Foodbag. Ze zijn direct op te warmen in de microgolf, de oven of direct uit de koelkast te eten. Deze gezonde en verse bereide gerechten zijn bijzonder smaakvol, zodat u ook na een drukke dag kunt genieten van een heerlijke maaltijd.

Original

Gerechten uit deze categorie mag u zeker niet missen. De maaltijden uit deze categorie kenmerken zich door vernieuwing en bijzondere combinaties. Naast bijzondere wereldgerechten vindt u ook de Belgische klassiekers op de kaart terug.

Sana

Gezond en evenwicht eten staan centraal bij gerechten in deze categorie. De gerechten zijn volgens de Sana methode samengesteld onder de deskundige verantwoordelijkheid van onze expert Sandra Bekkari. De maaltijden, die terug te vinden zijn in deze categorie, bevatten alle benodigde en waardevolle voedingsstoffen, die u op een dag nodig heeft. Dat zorgt voor veel energie en een prettig gevoel!

Quick and Easy

Heerlijk genieten met het hele gezin. Dat kan met de kindervriendelijke gerechten van quick and easy. De gerechten zijn snel en makkelijk te bereiden en bovendien gezond. U zult met genoegen uw (klein)kinderen zien genieten van deze lekkere gerechten. Door deze gerechten wordt de maaltijd met uw kinderen of kleinkinderen een feestje.

Veggie

Voor zowel vegetariërs als voor mensen, die af en toe genieten van gerechten zonder vlees, zijn de menu's in deze categorie een bijzondere en geweldige keuze. De vegetarische make overs van de Belgische klassiekers zijn zeer verrassend en bijzonder smaakvol. Na het proeven van een van de maaltijden uit deze categorie wilt u dit zeker vaker ervaren.

De bijzondere extra's

Naast maaltijden kunt u ook diverse extra's bij Foodbag bestellen. Zowel heerlijke wijnen, vers fruit, sappen en hapjes voor bij de borrel zijn hier terug te vinden. Door deze producten maak je de maaltijd helemaal compleet zonder er de deur voor te hoeven uitgaan.

Bestel nu met korting

Bij Foodbag kun je in een keer bestellen en direct betalen of een abonnement af sluiten. Voordat u deze beslissing neemt, wilt u de gerechten vaak eerst een keer uitproberen. Dan kunt u op een makkelijke manier de maaltijden en de bezorgmethode van Foodbag ervaren. Wilt u kennismaken van met Foodbag? Dan heb ik nu goed nieuws voor u! Wanneer u nu besteld, dan krijgt u korting op uw bestelling, zodat u de maaltijdboxen op een laagdrempelige manier kunt uitproberen. Hier vindt u alle Foodbag kortingscodes daarvoor terug.

Ervaar de bijzondere gerechten van Foodbag en probeer ze nu uit met dit speciale aanbod! Wanneer u tijdens het bereiden van de maaltijden tips nodig heeft of andere vragen heeft, contacteer ons dan via de mail, telefoon of de chat. Onze vriendelijke en ervaren medewerkers staan u dan met liefde te woord. Koken is nog nooit zo leuk geweest!