HEMA werd voor het eerst opgericht op 4 november 1926. De oprichters van het bedrijf, Leo Meyer en Arthur Isaac, wilden een winkel openen waar de "gewone" man terecht kon. Dit wilden ze graag hebben omdat de meest winkels toen, gericht waren op rijke mensen en hun winkelpersoneel spraken frans. Het concept van HEMA heeft toen voor een revolutie gezorgd, waarbij de gewone klanten het meeste voordeel uit kunnen halen. Tot de dag van vandaag staat HEMA bekend als een winkel waar je terecht kunt voor het kopen van verschillende soorten producten tegen een zeer scherpe prijs. Een van de vele diensten van HEMA is de fotoservice.

Fotoboeken

Exclusieve mooie fotoboeken waarin je je dierbare en speciale momenten kunt zetten, zijn zeker te vinden bij HEMA. Wil je het houden op een normaal standaard fotoboek of wens je een meer unieke versie zoals een fotoboek gedrukt op fotopapier? Dan is dat zeker mogelijk. De standaard fotoboeken worden aan de hand van hoogwaardig papier vervaardigd. Ze zijn allemaal voorzien van een binding, waardoor het bollend openklapt. Aan de andere kant heb je de fotoboeken die van stevig kwaliteit fotopapier worden vervaardigd. Deze fotoboeken zijn voorzien van een vlakliggende binding. Dit zorgt ervoor dat de linker- en rechter pagina één geheel vormt. Dit maakt het mogelijk dat een foto over twee pagina's kan lopen. Verder kun je een foto plaatsen die als omslag kan dienen. Ander varianten fotoboeken zijn er ook te vinden, zoals een pocketfotoboekje. Een ruime keuze heb je zeker bij HEMA.

Foto snelservice

Met de foto snelservice van HEMA zijn je foto's meteen nadat je ze hebt besteld klaar. Deze kun je ophalen bij een dichtsbijzijnde HEMA filiaal bij jouw in de buurt. Met de foto snelservice kun je kiezen voor standaard afdrukkingen, maar ook voor mooie formaten. Fotoproducten in elkaar laten zetten in standaardformaten behoort ook tot een van de voordelen van de foto snelservice. Heb je een prachtig idee over een foto collage en wil je die laten vervaardigen? Dan kan dat eenvoudig gedaan worden door de specialisten van HEMA. Het wachten is met de foto snelservice verleden tijd.

Wanddecoraties

Foto' laten bedrukken voor je wand is ook mogelijk bij HEMA. Vooral wanneer het gaat om foto's die veel kleur bevatten. Deze kun je het best laten verwerken op plexiglas. Een uniek kenmerk van plexiglas is dat het veel sterker en lichter is dan traditioneel glas. Door het effect dat plexiglas aan je foto's geeft, komt er een mooi en natuurlijke uitstraling tot stand. Het eindproduct is een mooie wanddecoratie die je kunt plaatsen in de woonkamer of in de keuken. De glans van plexiglas zorgt ook voor een effect die de kleuren van de foto extra belichten.

Fotocadeaus

Is er een jarig? Of is er een die binnenkort gaat trouwen of noem maar op. Dan is het tijd voor een leuk cadeau. Wat dacht je van een fotocadeau? Ja dat klinkt zeker beter, omdat fotocadeaus door hun gepersonalisseerd effect altijd indruk maken op de ontvanger van het cadeau. De fotocadeaus die HEMA aanbiedt omvatten leuke en indrukwekkende werkjes zoals een kussen met foto of fotomagneten. Een puzzel waarbij de jarige zichzelf in elkaar moet zetten zal vast wel diepe indrukken maken. Een mooi gebaar maken naar iemand die wat te vieren heeft, is altijd op zijn plaats. Er zijn een heleboel leuke ideeën om iemand een fotocadeau van HEMA te doen. Het laten graveren van een naam op een glas kan ook door HEMA uitgevoerd worden. Bij HEMA geef jij aan en het wordt uitgevoerd naar wens. Bekijk zeker de website voor leuke ideeën voor een fotocadeau.

Kalenders en agenda's

Heb je een kalender of agenda nodig? Ook dat kan HEMA voor jou in orde maken. Je kunt je favoriete foto's uitkiezen om te laten verwerken in je agenda. Niets is zo fijn als je belangrijke afspraken kan noteren met een mooie afbeelding van jezelf, je echtgenoot of echtgenote op de achtergrond van je agenda. Los van agenda's kun je ook kalenders laten vervaardigen met je dierbare momenten erop. Deze kalenders kun je op een tafel laten staan of aan de wand ophangen. Het is dan een kalender en tegelijkertijd ook een mooie fotocollectie.

Fotoproducten bij HEMA

Zoals eerder gesteld ben je bij HEMA terecht voor al je foto producties. Bij HEMA wordt erop toegezien dat de kwaliteit van de verschillende service en diensten altijd gewaarborgd is. Verder staat HEMA bekend als een voordeel winkel. Dit komt meer tot uiting in de voordelige acties en promoties die HEMA vaker aan hun klanten biedt. Het enige waarvoor je moet zorgen is dat je op de hoogte ben van de verschillende voordelige acties zodat je niets mist. Op de website van HEMA kun je deze acties volgen. Maar ook via de link https://kortingscodes.knack.be/shop/hema/ kun je op de hoogte gehouden worden.