De wereldwijde pandemie zorgt ervoor dat veel attractieparken hun deuren hebben moeten sluiten jammer genoeg. Je kan alleen maar wandelen, fietsen en een rondje lopen door het park in deze barre tijden. Gelukkig staan er binnenkort versoepelingen voor de deur, omdat er steeds meer mensen worden gevaccineerd. Restaurants, pretparken en dierentuinen kunnen langzamerhand voorzichtig hun deuren weer openen. Dit geldt ook voor de zoo Pairi Daiza, gelegen in Brugelette in het o zo mooie België. Omdat dit voor veel mensen niet een, twee, drie om de hoek is, is het ook mogelijk om een overnachting te boeken. Je kan dan logeren in het hart van het park, wat een ontzettend gave ervaring is. Want zeg nou zelf, wie wil er nu niet genieten van een dagje uit in deze zware tijden?

Wat is Pairi Daiza precies?

Pairi Daiza is een van de grootste dierentuinen van België. Het dierenpark is meermaals uitgeroepen tot beste zoo van Europa, wat een hele eer is. Pairi Daiza betekent gesloten tuin. Het park was eerst slechts een vogelpark toen het werd geopend in 1994, maar is in de tussentijd uitgegroeid tot een erg diverse dierentuin met de meest prachtige verblijfplaatsen en wilde dieren. Pairi Daiza is ingericht in acht verschillende werelden. Deze werelden bevatten allemaal hun eigen monumenten en gebouwen en natuurlijk bijbehorende dieren. Er is bijvoorbeeld een wereld die The Middle Kingdom is genaamd. In deze wereld bevinden zich vooral Aziatische dieren, zoals rode panda's en Japanse makaken. Qua flora is er een prachtige Chinese tuin, die je echt gezien moet hebben!

Wat voor dieren leven er allemaal in Pairi Daiza?

Er zijn ontzettend veel verschillende exclusieve diersoorten in Pairi Daiza. Er zijn bijvoorbeeld al 19 verschillende soorten apen. Ze hebben er bijvoorbeeld grijsgroene doodshoofdaapjes, maar ook dwergmuismaki's. Maar ook de wat gevaarlijkere zoogdieren zijn er volop. Siberische tijgers, Afrikaanse en Aziatische olifanten en ijsberen, deze zijn allemaal aanwezig in Pairi Daiza. En het leuke is dat je zelf kunt slapen bij de Siberische tijgers of de ijsberen. In Pairi Daiza zijn verschillende hotelkamers opgezet die naast de dierenverblijven zijn gelokaliseerd. Zo kan je echt goed dromen over de tijgers, ze staan bijna naast je bed! Het is allemaal volkomen veilig, doordat alle loges goed zijn afgeschermd met dubbelwandig glas. Je hoeft dus geen nachtmerries te krijgen waarin je een lekker hapje voor deze gevaarlijke roofdieren wordt. Als je een overnachting boekt in de ijsberenloge dan kan je deels kijken hoe deze dieren leven onder water. Het raam in de hotelkamer staat namelijk deels onder water. Zo kan je de dieren echt in hun natuurlijke habitat zien! Dit grote aanbod aan dieren en de mogelijkheid tot overnachten maakt het dierenpark Pairi Daiza uniek!

Met korting naar Pairi Daiza!

Aan een tripje naar Pairi Daiza hangt natuurlijk wel een prijskaartje. Dit luxe park is namelijk niet gratis te bezoeken. Een ticket kost gemiddeld zo'n 35 euro, wat toch een flink bedrag is voor de meeste bezoekers. Als u online via de website reserveert gaat er wel 1 euro per kaartje van de prijs af, maar dit schiet natuurlijk niet echt op. De website Knack.be is de redder in nood. Op deze website staan verschillende Groupon kortingscodes die je vervolgens kan gebruiken om de tickets voor een veel aangenamere prijs te kopen. De Knack kortingscodes zijn heel overzichtelijk onder elkaar weergegeven zodat je geen enkele kortingscode kan missen die mogelijk relevant is voor jou. Op deze manier kan je flink wat geld besparen, geld dat je misschien voor een volgend uitje kan gebruiken. Sommige van deze groupon kortingsacties zijn niet eens specifiek geldig voor Pairi Daiza, maar zijn voor een veel breder scala aan uitjes te gebruiken. Dus mocht je je vervelen en er eens tussenuit willen maar je portemonnee dit niet toestaat, dan moet je zeker eens kijken of er een groupon kortingscode bij zit die je kan gebruiken. Want wie wordt er nou niet blij van korting?

Ontdek alle Groupon kortingen

Knack.be is een website waarop de beste kortingscodes voor jou worden verzameld. Het team speurt het internet af op zoek naar de beste deals zodat jij kan genieten van de leukste uitjes voor de beste prijs. Er zijn niet alleen maar kortingscodes voor dagjes uit, ook voor websites zoals Zalando. Mocht je dus ooit een bestelling willen plaatsen bij een bepaalde webshop, is het zeker raadzaam om even op Knack.be te kijken om te onderzoeken of er toevallig een kortingscode beschikbaar is voor die specifieke winkel. Niet geschoten is altijd mis, zoals het welbekende spreekwoord luidt. Dat gaat hier ook zeker op!

Ook zo'n zin in een lekker dagje uit naar de dierentuin Pairi Daiza gekregen? Koop nu jouw tickets via Knack.be met een fijne korting, zodat je meer geld overhoudt voor andere eventuele uitjes.