Koop jouw nieuwe tuinmeubelen in één van de winkels

Heb je de keuze gemaakt om op eigen benen te gaan staan? Met of zonder partner. Dan ga je dus waarschijnlijk op zoek naar een eigen woonruimte. Dit kan een eigen huisje zijn bijvoorbeeld. Gehuurd of gekocht. Het kan ook een appartement in een flatgebouw zijn natuurlijk. Als je een eigen woonruimte hebt gevonden, dan wil je hoogstwaarschijnlijk alles naar eigen inzicht en smaak inrichten. De muren en dergelijke krijgen een nieuw kleurtje. Wellicht komt er een nieuwe vloer in de woning. En misschien ga je de badkamer ook wel compleet renoveren. Waar we het dan nog niet over hebben gehad is de tuin. Hoe ligt deze er bij? Misschien moet hier ook nog wel het een en ander aan gebeuren. Misschien ligt er wel veel verharding in en wil je juist wat meer groen in je tuin. Of andersom. Misschien is er juist veel begroeiing en wil je een groter terras of een tweede terras zodat je de hele middag in de zon kunt zitten. En misschien als er nog geld over is wil je ook nog een overkapping om ook bij wat minder weer toch nog buiten te kunnen blijven. Om de tijd buiten met comfort te kunnen beleven zijn goede tuinmeubelen onmisbaar. Zowel op je open terras als eventueel in je overkapping. Voor het uitzoeken en aanschaffen van deze tuinmeubelen willen we graag een tip geven. Kijk eens op de website of webshop van Kees Smit. Of voor de fysieke beleving, ga eens langs bij een van de winkels van Kees Smit.

Het assortiment

Kees Smit heeft een breed assortiment op het gebied van tuinmeubelen. Van klassiek tot modern en van loungesets tot de traditionele tuinstoel met tafel.
Hieronder geven we een beknopt overzicht van wat er zoal te vinden is bij deze aanbieder van tuinmeubelen.

Tuinsets

Voor een complete tuin set ben je bij Kees Smit aan het juiste adres. Wat voor combinatie qua tafel en stoelen je ook wilt, bij Kees Smit kun je eigenlijk niet mis grijpen. Er zijn tafels en stoelen in verschillende materialen. Zo zijn er sets van aluminium bijvoorbeeld. Deze zijn lekker licht en makkelijk te verplaatsen. Dit is wel zo fijn en bovendien praktisch als je het terras even wilt afvegen. Je hebt de tuin set dan snel verplaatst en hoeft er geen hulp van iemand bij te vragen. deze aluminium sets zijn tegenwoordig zeer duurzaam en weerbestendig. Ook zijn er sets in de wat zwaardere metalen. Dit zijn zeer degelijke tuinmeubelen die natuurlijk prima tegen een stootje kunnen. Ook tuinmeubelen in hout zijn beschikbaar. Veel mensen vinden tuinmeubelen in hout wat warmer over komen ten opzichte van de metalen dan wel aluminium varianten. Een andere variabelen naast het materiaal is de hoogte. Er zijn traditionele sets met een standaard zithoogte en standaard hoogte van de tafel. Maar er zijn ook sets beschikbaar waarbij je wat hoger zit. Je komt dan terecht in het barkruk idee met bijpassende bartafel (hoge tafel). Dit is een origineel idee als je eens wat anders wilt dan de standaard tuinmeubelen. Je kunt het hiermee extra gezellig maken in je tuin door er bijvoorbeeld een barretje bij te maken. Ideaal voor feestjes en verjaardagen de zomerdag. Ook heb je keuzes in de vormen van de tafels en stoelen. En dan vooral op het gebied van de tafels. Er zijn ronde, rechthoekige en ovale tafels. Voor elk wat wils. Een anders idee voor een origineel tuinmeubel is een picknicktafel. Dit is ook super gezellig om in je tuin te hebben. Een picknicktafel is er ook in een kindervariant. Dit is dan een lage variant.

Loungesets

Loungesets zijn erg populair tegenwoordig. Een loungeset kun je zelf samenstellen. De basis is over het algemeen wel een tafel centraal in het midden. Er rond omheen kun je dan kiezen voor banken en stoelen. Je kunt er een bank bij zetten of wellicht twee. je kunt dan een tweepersoons en een driepersoons nemen. Je kunt er ook een bank (tweepersoons of driepersoons) bij zetten aangevuld met een of twee stoelen bijvoorbeeld. Om lekker comfortabel te zitten kun je in de stoelen en banken kussens doen. Dit zit lekker zacht. Heb je een overkapping dan kan een dergelijke loungeset daar perfect onder staan. Het grote voordeel is dan dat je de kussens niet naar binnen hoeft te halen als het gaat regenen. Heb je geen overkapping, dan zijn er handige kussenboxen verkrijgbaar voor de kussens. Hier kun je de kussens droog in opbergen.

Ook losse verkoop

Hierboven hebben we het natuurlijk over sets. Maar bij Kees Smit kun je tuinmeubelen uiteraard ook los kopen. Bijvoorbeeld een tuinstoel of een tuintafel.

Korting bij Kees Smit

Wie wil er niet shoppen met korting? Ook op de artikelen van Kees Smit zijn kortingen te scoren. Kijk maar eens op https://kortingscodes.knack.be/shop/kees-smit/