Bij Meubis vindt je werkelijk alles wat je nodig hebt voor je eetkamer. Van complete eetkamersets tot dressoirs, buffetkasten, eettafels en eetkamerstoelen aan toe. Ook vitrinekasten, barkasten en eetkamerbanken vindt je bij Meubis. Geen tijd om motivatie om alles uit te kiezen voor je eetkamer, maar wil je liever geholpen worden aan een kant en klare set? Er zijn wel tot 73 eetkamersets te verkrijgen via de online webshop van Meubis. Laten we er een paar bekijken.

Eetkamerset

De Hannover eetkamerset, met een uitschuifbare eettafel van 170 cm in ovale vorm en een vezelblad, komt in combinatie met een dressoir en vitrinekast. De set komt in de kleur sherpa/wit en kost momenteel 2.3350,10 euro. De gehele set oogt landelijk. Vooral de tafel met zijn houtlook van wit en licht op een wit onderframe creëert het landelijke effect. Deze houten bovenplaat zit ook op de vitrine en het dressoir en versterkt dus de landelijkheid van de set. De tafel is geschikt voor 4 personen, maar door zijn uitschuif mogelijkheid kunnen er zelfs 6 of 7 personen aan plaats nemen. De set is een zelfbouwpakket, helaas is de bezorgtijd +14 weken. Vindt je een paar voorwerpen in deze set wel leuk, maar niet de gehele set? Kijk dan bij de individuele voorwerpen: de Hannover uitschuifbare eettafel, de Hannover vitrine of het Hannover dressoir. Je vindt deze set en de individuele voorwerpen hier: https://www.meubis.be/nl/ Ook de niet-uitschuifbare Hannover eettafel vindt je hier.

Om een beeld te geven van het brede aanbod eetkamersets van Meubis, lichten we nog een eetkamerset voor je uit. De Evan- eetkamerset Urbino K632, bestaande uit een combinatie van dressoir, barkast en eettafel met U-poten. In parketlook en zwart. Deze set komt uit de collectie Urbino. Het meest gebruikte materiaal in deze set is het makkelijk schoon te houden melamine. Gebruik bij het schoonmaken geen bijtende middelen en ook geen allesreiniger of sopjes met van alles erin. Nee, gewoon warm water met een doekje volstaat. Het dressoir van deze set is langer dan 2 meter, 209 cm. De barkast is 128x188x50cm en de tafel 184x78x105cm. De parketlook lijkt op hout en creëert wederom een landelijk gevoel in de eetkamer. Maar het zwart geeft nét die moderne touch aan de set. De set is te koop voor 1.994 euro en wordt momenteel met 10% afgeprijsd! Actuele bezorgtijd bedraagt 10-12 weken.

Groot assortiment

Buiten de kant en klare eetkamersets, is het grootste deel van het assortiment bij Meubis los aan te schaffen. Je vindt bij eetkamerstoelen een variatie aan leerstoelen, houten stoelen, metalen stoelen, stoffen stoelen en rieten stoelen. De variatie aan eettafels bestaat uit rechthoekige eettafels, vierkante, ronde en ovalen- eettafels, uitschuifbare tafels en losse tafel verlengstukken.

Een greep uit het brede assortiment eetkamerstoelen en tafels van Meubis.

Een modern maar tegelijkertijd landelijk ogende stoel, is de cognac stoel van Meubis. Deze komt in een set van 2 en kost 133.95 euro. Deze stoel komt in de kleur bruin en heeft geen armleuningen. Je vindt hem hier: https://www.meubis.be/nl/.
De ietwat sjiekere stoel, mét armleuningen, is de Beige stoel K287. Deze is beschikbaar in de kleur beige, donkerbruin, gruis en marineblauw. De vier poten zijn van hout. De stoel is gemaakt van kunstleder, moet zelf in elkaar gemonteerd worden en wordt aangekocht met een garantie van twee jaar. Vind je de kleur beige wel erg leuk? Dan is de K137 stoel in de kleur beige wellicht geschikt. Deze stoel zonder armleuningen oogt iets traditioneler en kost 45.90 euro.

De Eleonora Alex stoel in de kleur donkerbruin vintage is een lederen stoel die tevens beschikbaar is in de kleur cognac. Prachtig bij een houten tafel. Voor 289.00 te koop op: https://www.meubis.be/nl/.

Er zijn zo'n 716 eettafels te vinden. Een aantal gebruikte materialen zijn metaal, onbewerkt staal, Excalibur eik en natuurlijk olm. Voor specificaties over onderhoud kun je de beschrijving bij de eettafel lezen, bijvoorbeeld die van de Evan eettafel TOV19KM50. Ook melamine is een veelgebruikt materiaal. Bestellen bij Meubis is eenvoudig en snel. De webshop biedt de meeste gebruikte betalingen, inclusief iDeal en bezorgt de bestelling thuis op afspraak. Afhalen bij een locatie verkort de bezorgtijd en is mogelijk op verschillende locaties in het land. Momenteel zijn er ook voor de eetkamerspullen enorm veel acties gaande. Neem dus snel een kijkje op www.meubis.nl.