Koop jouw nieuw zwembad online bij Dreamland

Dreamland is een Belgische speelgoedwinkel die al langer dan 40 jaar bestaat. Ze bezitten een groot assortiment van allerlei soorten artikelen. Bij Dreamland kun je terecht voor speelgoed, tuinmeubelen, schoolgerief, multimedia, gaming, kinderkamers, boeken en strips enzovoorts. Sinds 1994 zijn zij eigendom van Colruyt Group en zijn er 47 winkels, een webshop en hebben plus minus 800 medewerkers.

Het aanbod van zwembaden bij Dreamland

De zwembaden van Dreamland doen er ook niet onder. Indien je interesse hebt, dan kun je een keuze maken uit de verschillende zwembaden die er in de aanbieding zijn. Zo zijn er de kinderzwembaden, opblaasbare zwembaden, opzetzwembaden met frame en permanente zwembaden.

Hieronder enkele beschrijvingen van de verschillende zwembaden namelijk;

- De kinderzwembaden: kinderen kunnen te alle tijden plezier hebben met het spelen in een zwembad. Dreamland kinderzwembaden kun je binnen een mum van tijd opstellen zodra de dag begint. Het kinderzwembad van Dreamland kun je met een hand- of een elektrische pomp opblazen.

- Opblaasbare zwembaden: je kunt van de opblaasbare opzetzwembaden de gehele zomer lang genieten. Het vult binnen 15 minuten. Het opzetten en opruimen hier gaat moeiteloos en snel. Je kunt er ook langer van genieten als je het netjes en droogt bewaard. De prijzen van deze zwembaden zeer aantrekkelijk.

- Opzet zwembaden met frame: Ga je voor duurzaamheid dan is het opzetzwembad met frame het geschikte zwembad voor jou. Het is iets steviger dan de opblaasbare zwembad en is te verkrijgen in verschillende vormen en maten. Het is ook makkelijk op te zetten en heeft een bredere wateroppervlak

- Permanente zwembaden: Deze zwembaden kunnen jaar in en uit in de tuin blijven. Maar het opzetten hiervan duurt wel een tijdje. Dit soort zwembaden zijn bestendig tegen slecht weer. Zulke zwembaden worden ook geleverd met een zandfilter. Er wordt je dan ook aangeraden onderhoudsproducten waaronder chloor toe te voegen, om het water schoon en helder te houden.

Het onderhouden van je zwembad

Opblaasbare opzetzwembaden hebben patroonfilters waarmee je het water van tijd tot tijd kunt filteren. Als je tijdens de zomer wil genieten van je zwembad zorg ervoor dat je de hygiëne van het water hoog houdt. Er zijn een aantal onderhoudsproducten waarmee je dat water kunt schoonmaken. Je hebt chloor en voor het kinderzwembad heb je een middel dat heet Kid Pool. Het is een heel goed onderhoud product dat eerst opgelost moet worden in water om het tevens aanbrengen in het zwembad nadat iedereen al eruit is. Dit water kun je 3 dagen laten staan, maar daarna laten leeglopen en het opnieuw laten aanvullen.

Tips voor een langere levensduur voor je zwembad

Plaats je zwembad niet onder bomen en hagen zo voorkom je dat de bladeren of takdeeltjes in het bad vallen hetgeen voor gaatjes kan zorgen. Vermijd beschadigingen aan je zwembadzeil door je zwembad pas op te zetten wanneer het 18 graden buiten is. Niet te vergeten een grondzeil onder je zwembad te plaatsen. Zo zal je je zwembad langer kunnen behouden. Bij het opbergen van je zwembad doe je er goed aan om ervoor te zorgen dat het helemaal droog is. Voor het opvouwen kunt je er ook talkpoeder erover strooien dit voorkomt dat het aan elkaar gaat plakken. Dan is het in ieder geval in goede staat wanneer je het de volgende keer weer opzet. let wel dat je de zwembad bij het openzetten een beetje in de zon laat staan zodat de soepelheid ervan weer terugkeert. Zo kun je nog lang van je zwembad genieten.

De Online webshop van Dreamland

Dreamland heeft het mogelijk gemaakt om vanuit je luie stoel online via deze link te kunnen bestellen. Zou je eventueel geïnteresseerd zijn in n één van hun zwembaden dan kan dat bliksemsnel en gemakkelijk vanuit hun webshop. Dreamland biedt de optie om het te laten leveren, maar je kunt het ook zelf afhalen. De keuze ligt geheel aan jou. Ze hebben 400 afhaalpunten het enige wat jij moet doen is kijken welke van de afhaalpunten het dichtstbij voor jouw ligt.

Afhalen of levering van jouw bestelling

Via click en collect kan je checken als je jouw item ziet in de Dreamland winkel. Als dat het geval is wordt het dan ongeveer binnen 3 uur al voor je klaargelegd voor ophaal. Je krijgt dan ook een sms met een bevestigingscode waarmee je de bestelling kunt afhalen. Als je de items na 15.30 middags besteld hebt dan kun je jouw bestelling de volgende werkdag al afhalen. Als je het niet kunt ophalen kan jouw item tot aan huis geleverd worden. Een mooi voordeel is dat bestellingen vanaf 60 euro gratis aan huis worden geleverd