Koop jouw nieuw zwembad bij Fun

De zomers in Nederland en België worden steeds warmer. Dagen buiten de dertig graden zijn eerder regel dan uitzondering.
Op deze dagen willen we dan maar wat graag lekker zwemmen. Maar een zwembad kaartje of abonnement is tegenwoordig ook niet bepaald gratis. En aangezien we jaarlijks steeds meer van deze warme dagen krijgen kan dit aardig oplopen qua financiële kostenpost. Daar komt momenteel nog bij dat we in het corona tijdperk zitten. De afgelopen twee jaar hebben we regelmatig niet kunnen zwemmen omdat het bad dicht zit. Of er was beperkt toegang en je moest reserveren op basis van tijdblokken. Dit maakt het toch allemaal wat minder spontaan. Je kunt niet gaan zwemmen wanneer jij wilt. Maar dit kan anders. Zou het niet fijn zijn om gewoon lekker te kunnen plonzen in het water wanneer jij dat wilt? En als dat nou ook nog eens bij jou achter in de tuin zou kunnen? Nou, dat kan.

Zwembaden van Fun

Via de winkel van Fun kun je zwembaden aanschaffen in alle soorten en maten. Heb je een grote tuin, dan past er een groot formaat zwembad in. Heb je een kleine tuin, dan heeft Fun daarvoor ook passende modellen. Maar niet alleen het formaat van je tuin is van belang uiteraard. Ook de prijs van een zwembad doet er toe. Fun heeft voor vele budgetten een passende oplossing.

Opblaasbare zwembaden

Om te beginnen heeft Fun de opblaasbare zwembaden. Deze zijn over het algemeen de goedkopere varianten. Deze opblaasbare baden zijn er ook in vele maten. En denk niet dat dit alleen de kleine baden zijn. Van de opblaasbare exemplaren zijn tegenwoordig ook hele grote te verkrijgen. Als voorbeeld. Voor de kleinere kinderen heeft Fun een opblaasbaar badje van 147x33cm. Dit bad heeft een veilig lage rand. Er kan dus ook niet veel water in en het verdrinkingsrisico is daarmee weggenomen. Heb je de kinderen wat groter en kunnen ze zich al redden met zwemmen, dan is er ook een opblaasbare ronde met een diameter van 183 centimeter. De hoogte van deze is 5 centimeter. Overigens zijn deze opblaasbare baden verkrijgbaar in verschillende vormen. Naast de bovengenoemde ronde zijn er ook rechthoekige. En bovendien zijn er ook baden (opblaasbaar) in de vorm van een dier. Bijvoorbeeld een flamingo en een unicorn.

Opbouwzwembaden

Als je een iets professioneler bad wilt kom je bij de opbouwzwembaden. Hiervan heeft Fun ook de nodige varianten in hun assortiment. Deze zwembaden zijn er ook weer in verschillende vormen. Zowel de rechthoekige als de ronde. Deze zwembaden hebben wat meer constructie in hun ontwerp waardoor ze stevig staan. Het voordeel van deze zwembaden is dat ze minder snel lek raken. Een opblaasbaar zwembad is hier wat gevoeliger voor. Het materiaal van de opbouwbaden is wat stugger en steviger.

Hulpmiddelen

Als je het bad vol met water hebt, dan wil je dit natuurlijk ook mooi schoon houden. Hiervoor kun je een pomp installeren die het water mooi rond laat circuleren. Deze pomp is voorzien van een filter die vuiligheid er uit haalt. Ook kun je het water voorzien van chloortabletten. Deze voorkomen dat er bacterien in het water gaan huishouden. Deze eventuele bacterien kunnen anders jou en vooral je kinderen ziek maken. En dat willen we natuurlijk niet. Een ander hulpmiddel dat ook verkrijgbaar is bij Fun is een schepnetje. Deze kun je gebruiken om bladeren die in het water waaien te verwijderen. Tevens is een waterstofzuiger verkrijgbaar. Aan deze stofzuiger kun je de waterslag koppelen. Aan de stofzuiger zit ene vangnetje. Dit vangnet vangt alle vuiligheid zoals zand en blad dat op de bodem van het zwembad is gaan liggen op. Een trapje kan ook handig zijn. Als je een wat hoger zwembad hebt is een trapje handig bij het instappen.

Tip

Stel dat je jouw zwembad op gras wilt plaatsen, dan kan het verstandig zijn om kunststof tegels onder het bad te leggen. Dit beschermt het gras wat beter tegen kapot gaan.
Maar ook als je het bad op een stenen ondergrond plaatst komen deze tegels goed van pas. Deze tegels voorkomen namelijk beschadigingen aan het bad zelf

Korting

Wil je nu artikelen bestellen bij Fun, dan is een beetje korting nooit weg natuurlijk. Kijk voor kortingen op https://kortingscodes.knack.be/shop/fun/ en je kunt mooie aanbiedingen gebruiken om jouw pakket samen te stellen.