Koop je schoenen en kleding in de uitverkoop bij Torfs

Torfs is een super leuke webwinkel waar je schoenen, kleding en accessoires kunt kopen. Er zijn veel redenen te bedenken waarom mensen zo van Torfs houden. Zo is er op de homepagina een sectie te vinden waarin de producten te zien zijn die andere mensen hebben gekocht en op Instagram hebben geplaatst. Door jouw stijl op Instagram te plaatsen maak je zelfs kans op een voucher van wel 50 euro. Daarnaast beschikt Torfs over een erg ruim aanbod van de leukste merken.

Koop schoenen met korting bij Torfs

Torfs richt zich vooral op schoenen. Eigenlijk zijn alle soorten schoenen die er zijn wel te vinden op Torfs. Van sneakers tot pumps bij Torfs is het te vinden. Niet alleen voor volwassenen kun je bij Torfs leuk slagen, maar ook voor kinderen. Daarnaast worden heel veel van de artikelen die op de website worden aangeboden met hoge kortingen aangeboden. Torfs doet vaak aan uitverkoop. Hierdoor kun je voordelig de perfecte schoenen vinden. Op Knack.be vindt je een overzicht van alle acties en kortingen die Torfs aanbiedt. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en mis je deze niet.

Aanbod van Torfs

Zoals gezegd beschikt Torfs over een erg groot aanbod, maar wat is er allemaal te vinden in het assortiment? Torfs richt zich vooral op schoenen voor heren, dames, jongens en meisjes. Alle soorten schoenen die er te vinden zijn ook te vinden in het assortiment van Torfs. Denk aan sneakers, pumps, sandalen, slippers, laarzen, pantoffels, wandelschoenen en ga zo maar door. Naast schoenen heeft Torfs ook ander soort artikelen in het assortiment. Denk aan tassen, kleding en accessoires. Vooral voor de dames is er bij Torfs ook veel kleding te vinden. Ook qua tassen en accessoires beschikt Torfs uit een ruim assortiment en ook voor deze artikelen zijn er vaak aanbiedingen te vinden.

De merken die Torfs aanbiedt

Op Torfs zijn er erg veel verschillende merken te vinden. Bekende merken als Dr. Martens, Replay en Puma zijn er bij Torfs te vinden. Echter is het leuke van Torfs dat er ook veel onbekende merken te vinden zijn. Hierdoor kun je ook wat meer uniekere schoenen in het aanbod van Torfs vinden. Verder beschikt de website van Torfs over een kopje die merken toont die in de Spotlight staan. Hier worden bekende en onbekende merken getoond die populair zijn. Verder beschikt Torfs over een aantal huismerken. Deze huismerken beschikken over artikelen die vaak net wat goedkoper zijn. Daarnaast zijn de huismerken ook zeer vaak in de korting te vinden. Kortom een leuke, voordelige optie.

Ontvang extra korting bij Torfs

Op de website van Torfs vindt je ook een uitgebreide pagina vol met producten in de outlet. Deze producten kun je echt tegen bodemprijzen verkrijgen. Ook kun je je via de website van Torfs inschrijven op de nieuwsbrief. Hierdoor ontvang je het laatste nieuws over de website van Torfs. Bijvoorbeeld wanneer er nieuwe producten of nieuwe aanbiedingen aan de website worden toegevoegd. Daarnaast doet Torfs vaker aan leuke acties. Zo kun je gebruikmaken van de verjaardagactie. De verjaardagactie van Torfs houdt in dat je op je verjaardag een extra korting van 10% kunt gebruiken. Ook beschikt Torfs over een zogeheten loyalty programma. Bij elke aankoop die je bij Torfs doet spaar je fashion punten. Hoe meer punten je spaart hoe meer voordelen je kunt krijgen. Zo kun je bijvoorbeeld je punten inwisselen voor een waardebon of kortingscode. Ook kun je kansmaken op hele leuke prijzen, zoals een shoppingtrip naar Milaan of een dagje welness.

Waar staat Torfs voor?

Torfs is een bedrijf wat denkt aan haar klanten. Dit zie je terug in de garanties die Torfs biedt. Zo is er een kwaliteitsgarantie. Dit houdt in dat je als je na aankoop toch iets ontdekt wat je niet helemaal bevalt (zoals vroegtijdige slijtage e.d.) dan kun je dit aangeven bij Torfs. Zij zullen er vervolgens voor zorgen dat dit op een juiste manier wordt verholpen (door bijvoorbeeld een nieuw product of geld terug). Daarnaast geeft Torfs een sevicegarantie. Hierdoor weet je zeker dat je altijd op een juiste manier geholpen wordt. Als je niet tevreden bent met een aankoop kun je gebruikmaken van de 14 dagen niet goed geld terug garantie. Ook beschikt Torfs over gratis verzenden en gratis retourneren.