Koop je games snel en voordelig bij FUN

Of je nu af en toe een spelletje speelt in een verloren uurtje of een fanatieke gamer bent, je vindt jouw games op FUN. Het grootste aanbod van games voor alle leeftijden en voor alle platforms. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste games of juist de klassiekers, je vindt ze hier. De nieuwste edities van de bekendste game series als voetbalgigant FIFA, de bloedstollend spannende shooters van Call Of Duty en natuurlijk opklimmen in de onderwereld in GTA. Ook vind je op FUN de grote krakers van de laatste jaren, zoals het schietspel Fortnite en de bouwsimulator Minecraft.

Koop bij FUN en profiteer van de voordelen

Wanneer je jouw games bestelt bij FUN, weet je zeker dat je van alle mogelijke voordelen profiteert. Door de snelle levering kan je snel aan de slag met je nieuwe aanwinst. Door de scherpste prijzen en beste aanbiedingen houd je een leuk zakcentje over voor extra game accessoires om jouw game ervaring nóg beter te maken. En mocht de game helaas toch niet zijn wat je ervan verwacht had, dan is retourneren heel eenvoudig en dit kan tot na wel dertig dagen. Houd ook de website in de gaten voor geweldige package deals. Regelmatig zijn er aanbiedingen van meerdere games voor één lage prijs, of een nieuwe game console met één of meerdere gratis games erbij. Wil je geen enkele deal missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Gamen, meer dan een hobby!

Gamen is in slechts enkele tientallen jaren uitgegroeid van een vreemde hobby van een paar technische nerds tot een van de meest geliefde hobby's wereldwijd. De gamer uit de jaren '80 was nog veroordeeld tot blokkerige spelletjes op een zwart-wit scherm en een paar piepjes uit de kast. Tegenwoordig zijn game PC's en game consoles niet meer weg te denken uit het moderne huishouden. De ontwikkeling van games is razendsnel gegaan, waarbij de nieuwste games soms nauwelijks meer van een film te onderscheiden zijn. De enorme variatie aan soorten spellen maakt dat er altijd wel een game is die jij te gek vindt. Race je graag in snelle auto's en rij je iedereen van de weg af? Of kruip je liever in de huid van een soldaat in een oorlogsgebied? Word jij de baas van de grootste voetbalclub ter wereld? Of bouw je gewoon rustig aan een virtuele stad? Met de nieuwste technische ontwikkelingen is het zelfs mogelijk in virtual reality in complete werelden rond te lopen. Je kan het zo gek niet bedenken, er is altijd een game voor jou!

De ruimste keuze op FUN

Ben je een traditionele gamer en speel je liefst op een PC? Heb je juist de voorkeur voor één van de vele beschikbare consoles die je aan de tv hebt gekoppeld? Ben je liefst mobiel met je games en geef je de voorkeur aan een handheld device? Op FUN vind je alle games van dit moment voor ieder denkbaar apparaat. Natuurlijk is het eenvoudig de games te filteren op platform, leeftijdsgrens en zelfs op thema, zodat je snel een overzicht op je scherm toont van de games die jou zullen interesseren. Ben je een fan van Mario of juist Batman, selecteer het juiste filter en je krijgt direct een overzicht van alle titels over deze legendarische spelfiguren. Voor de meest gebruikte gaming platforms hebben wij vele tientallen of soms wel honderden verschillende titels, waardoor jij je geen seconde hoeft te vervelen.

Voor bij het gamen

Natuurlijk hoort bij gamen de juiste hardware en ook de juiste accessoires. Daarom heeft FUN voor jou ook een ruime selectie aan game consoles, controllers, koptelefoons en andere accessoires. Ben je een fanatieke gamer die het via internet opneemt tegen spelers over de hele wereld, dan weet jij als geen ander dat een fractie van een seconde het verschil kan maken tussen winst en verlies. Kies daarom voor de beste controllers, muizen en toetsenborden die iedere beweging en iedere aanslag perfect oppikken. Kies ook voor een goede gaming stoel om te voorkomen dat je verkrampt of pijn krijgt. Klaar met standaard spelen op je controller of je toetsenbord en muis? Probeer eens hoe gaaf je uitgespeelde race game ineens weer is als je het gaat spelen met een racing wheel met pedalen! Lang gespaard en toe aan een nieuwe game console? Ook dan vind je bij FUN altijd de scherpste prijs.