Al vanaf het moment dat je zwanger bent, heb je andere spulletjes nodig dan voorheen. Dit begint bij het kopen van mooie zwangerschapskleding zodra je eigen kleding begint te knellen en eindigt bij een complete kinderkamer waar de baby straks een heerlijk, knus plekje zal krijgen.

La Redoute heeft het allemaal

Bij La Redoute ben je aan het juiste adres voor al deze babyspulletjes en zelfs ook voor zwangerschapskleding. De La Redoute website is onderverdeeld in handige categorieën, zodat je altijd snel kunt vinden waar je naar op zoek bent. Zo kun je heerlijk onderuit gezakt op de bank starten met het uitzoeken van de uitzet voor je kleine baby. Onder de categorie Verzorging & Speelgoed vindt je bijvoorbeeld de zwangerschapskledij terug, maar ook kleertjes voor de baby, speelgoed voor de baby, spulletjes om je baby lekker in bad te stoppen en zelfs de kinderwagen kun je online uitzoeken.

Voor ieder wat wils

De hele uitzet voor de baby koop je eigenlijk puur naar jouw eigen smaak en wellicht pas je de kleuren die je kiest voor de uitzet aan op het geslacht van je kindje. La Redoute biedt de keuze uit verschillende merken en daarom zal iedereen er ook kunnen slagen. Of je nu kiest voor vrolijke en felle kleuren, of juist voor zachte pasteltinten: La Redoute heeft het in het assortiment. Ook werkt La Redoute met verschillende erkende merken, waardoor je er zelfs voor kunt kiezen om van een bepaald merk een hele serie uit te kiezen die mooi bij elkaar matcht. Denk bijvoorbeeld aan een badje met bijpassende waterthermometer, maar ook een zachte bad cape en washandjes van hetzelfde merk. Zo kun je de kinderkamer inrichten in een bepaald thema of kleurenpalet zonder dat je daarvoor stad en land hoeft af te zoeken naar matchende spulletjes. En als je twijfelt over welke maat kleding je kindje straks nodig heeft, kun je een handige matentabel raadplegen op de website. Je vindt het allemaal makkelijk bij elkaar in de webshop.

Gemak dient de mens

Er ligt waarschijnlijk al een lijstje klaar met alle spulletjes die er nodig zijn. Zo is er een veilig bedje nodig, maar ook een kinderwagen, een badje, washandjes, kleertjes enzovoort. Dit lijkt een heleboel werk om al die spulletjes bij elkaar te vinden en in huis te gaan halen, maar je hoeft er zelfs de deur niet voor uit, want je kunt je bestelling gemakkelijk thuis laten bezorgen. La Redoute heeft zelfs een gratis retour beleid voor het geval dat er eens toch iets niet helemaal naar wens is. De bestelling kan ook worden afgehaald bij een pakketpunt naar keuze. Het niet hoeven op en neer te rijden naar de grotere winkels scheelt natuurlijk enorm in tijd en daarnaast hoef je in de webshop niet ter plekke te beslissen wat je wilt kopen. Je kunt een favorietenlijstje aanmaken onder je eigen profiel en zo kun je rustig alles bij elkaar zoeken, je wensenlijstje samenstellen en daarna pas bestellen.

Ook voor speelgoed aan het juiste adres

Baby's groeien ontzettend hard natuurlijk en beginnen al met leren en ontdekken zodra ze geboren worden. La Redoute heeft daarom ook een leuke collectie aan speelgoed waar je baby veel plezier van zal beleven. Ook hierin is de keuze enorm: van zachte, lieve knuffels die jouw baby vanaf de eerste dag al kunnen troosten, tot aan bouwblokjes voor als je kindje iets ouder is. Denk dan ook eventjes verder als er bijvoorbeeld gevraagd wordt naar een leuk cadeau voor de baby. Je zou kunnen vragen voor speelgoed voor als de baby wat ouder is bijvoorbeeld. Zo groeit de uitzet met het kindje mee.

Altijd en gemakkelijk met korting winkelen

La Redoute heeft regelmatig leuke kortingsacties, waardoor jouw shopplezier nog groter wordt. Volg gewoon de link en je ziet meteen een handig overzicht van alle beschikbare kortingscodes die er op dat moment in de webshop zijn. Zo loop je nooit meer een korting mis en wie kan er nou niet een goede aanbieding gebruiken? Is er op dat moment helaas toch geen kortingscode beschikbaar, dan vind je op de website https://kortingscodes.knack.be/shop/la-redoute/ wel een paar handige tips om toch te besparen zoals bijvoorbeeld het inschrijven voor de nieuwsbrief waardoor je geen kortingscodes meer misloopt en het bezoeken van de outlet sectie op de website van La Redoute. Om gebruik te maken van de kortingscodes, hoef je alleen maar verder te klikken naast de kortingsactie en de website doet de rest voor je.

Kortom: shop bij La Redoute via Knack

Maak het jezelf gemakkelijk en bezoek de website om het plezier en gemak van deze webshop zelf te ervaren en loop nooit meer een kortingsactie mis.