Koop de beste matrassen bij Beterbed

Dineren, tanden poetsen en 's avonds naar bed gaan om te slapen en te genieten van een goede nachtrust behoren tot de grote geneugten van het leven. Het is echter onmogelijk om te genieten van een rustgevende en gezonde slaap zonder een stevig en kwalitatief kussen en een goed matras. Met goede matrassen kunnen we zowel rug- als nekpijn voorkomen, ons in de zomer fris en in de winter warm voelen en uiteindelijk goed uitrusten. De webshop van Beterbed heeft een zeer uitgebreid aanbod aan veel verschillende kwalitatief goede matrassen. Hieronder volgt slechts een greep uit het assortiment:

Matras Emma Original

Emma Original is een doosvormige schuimmatras van het in Frankfurt gevestigde bedrijf Emma. Naast de 25 cm diepe matras bevindt zich een 3 cm ademende Airgocell-schuimlaag, vervolgens een 2 cm visco-elastisch traagschuimlaag om stress te verlichten en een 19 cm ondersteunende koudschuimlaag aan de onderkant. De laatste met groeven om je gewicht te verspreiden voor extra comfort en drukverlichting. Aan de bovenzijde zit een afneembaar, machine wasbaar en temperatuurverstelbaar deksel.

Je kunt het online kopen en het wordt opgerold en vacuüm verpakt bij je thuis afgeleverd in een compacte en gemakkelijk te verplaatsen verpakking. Verwijder gewoon de verpakking en de matras zal binnen twee uur uitzetten en de juiste vorm aannemen.In tegenstelling tot sommige van zijn concurrenten heeft Emma Original handgrepen aan beide kanten voor gemakkelijke verplaatsing. Deze matrassen hoef je niet om te draaien en ze zijn extra handig wanneer je ze voor de eerste keer moet installeren.

Hoe comfortabel is de Emma matras?

Slapen op Emma Original is zeer comfortabel. De nieuwe Emma-matras is zeer ondersteunend, of je nu op je buik, rug of zij ligt. Dankzij het uitstekende schuim is slapen op de zij bijzonder fijn. Het biedt demping voor je schouders en heupen en houdt je ruggengraat recht. Maar op de voor- en achterkant slapen is ook een plezier. Het materiaal duwt naar achteren om ons op de matras te houden en tegelijkertijd een ondersteunende dempingsomgeving te creëren. Emma Original is erg goed in het absorberen van bewegingen, dus als je een rusteloze partner hebt, wordt je niet gestoord door diens woelen en draaien.

Koudschuim matras Lausanne

Als kiest voor de Lausanne koudschuimmatras krijgt je een matras met hoog comfort en kwaliteit. Deze matras is goed geventileerd en kan goed vocht afvoeren omdat het is samengesteld uit koudschuim.

De koudschuimmatras Lausanne is bijzonder ademend. Dit komt door de open structuur van het koudschuim. Hierdoor geniet je van een uitstekende vochtregulatie en ventilatie. Daarom is deze matras perfect als je snel in bed wil opwarmen of als je veel transpireert. Het koudschuim sluit goed aan op je lichaam en veert snel terug waardoor het comfortabeler is om op bed te draaien.

Voordelen van een koudschuimmatras

Een koudschuimmatras heeft de volgende voordelen:
• Puntelasticiteit;
• Slaat warmte zeer goed op;
• Goed aanpassingsvermogen;
• Geschikt voor mensen met allergieën (minder tot geen mijtenplaag);
• 7-zone koudschuimmatras.

Koudschuim kan eenvoudig worden gesneden waardoor het mogelijk is om gelaagde zones via sneden in de kern te verwerken. Doorgaans zijn er zeven slaapzones die zijn aangepast aan verschillende delen van het lichaam en die elk van deze gebieden met verschillende maten van kracht ondersteunen.

De schouderzone is meestal zachter en zorgt voor drukverlichting en een lagere druk van het schoudergebied, terwijl het bekkengebied meestal strakker is en het lichaam meer ondersteunt. Het doel van de slaapzones in het koudschuim is om de wervelkolom recht te houden en daarmee rugpijn te voorkomen. Koudschuim staat bekend om zijn vormvastheid en gaat meestal lang mee.

Pocketverenmatras Easy Pocket

De Easy Pocket matras is een van de beste verkochte matrassen. Met zeer gunstige prijzen en goede kwaliteit is het een echte ster. Deze matras is samengesteld uit pocketveren die elke nacht zorgen voor een goed geventileerde slaapomgeving en is perfect voor situaties waarin je het snel warm krijgt of vaak zweet in bed. Daarnaast heeft deze matras een goede stevigheid, waardoor het je lichaam perfect kan ondersteunen.

Deze matras is mooi, zacht, comfortabel en biedt stevige ondersteuning. Je kunt de matras ook gebruiken om te genieten van een goede ventilatie, want er zitten pocketveren aan de binnenkant. Pocketveren zorgen voor het beste comfort omdat de veren in meerdere gebieden zijn verdeeld om je lichaam goed te ondersteunen. Zo behoudt je wervelkolom zijn natuurlijke kromming en ervaar je een grote flexibiliteit.

Zijn pocketveringmatrassen stevig?

Zoals alle matrassen zijn pocketveringmatrassen verkrijgbaar in verschillende hardheden. Dit zijn zes hardheidsclassificaties waaruit je kunt kiezen:

• Zachte tot medium pocketveringmatrassen;
• Medium pocketveringmatrassen;
• Medium tot stevige pocketveringmatrassen;
• Stevige pocketveringmatrassen;
• Extra stevige pocketveringmatrassen.

Door een goede matras te kiezen, kunnen we uitrusten, gelukkige dromen hebben en optimaal genieten van de uren die we slapen. Om zeker te zijn dat je de matras kiest die het beste bij jou past, kan je op Knack.be het overzicht bekijken van alle matrassen die Beterbed aanbiedt!