Koop cadeau's met korting bij Tadaaz

Originele cadeau's kopen hoeft niet duur te zijn. Via Knack kun je kortingscodes ophalen, en op die manier kun jij een gepersonaliseerd cadeau schenken voor een lage prijs. De soorten gepersonaliseerde cadeau's zijn heel divers, en dat geldt ook voor de gelegenheden. Lees in dit artikel bij welke gelegenheid je iets kan schenken en welk geschenk.

Gepersonaliseerd en stijlvol

Als het gaat om gepersonaliseerde cadeau's dan staan mogelijk in de categorie geboorte de beste voorbeelden. Blikken doosjes voor doopsuiker en op het deksel een babyfoto of de naam van het kind. Maar ook geboortelabels, snoepzakjes, oplopend tot een originele presentatie van de geboorte traktaties. Het is bijzonder als je het assortiment ziet, hoe het uitgevoerd en gepersonaliseerd is, en het idee dat je het allemaal met een aantrekkelijk korting kan kopen. Je verwacht immers eerder kortingen bij restanten, en juist niet bij maatwerk. Een overtreffende trap van gepersonaliseerd is eigen ontwerp. Dit kan bij geboortekaartjes maar er zijn betere voorbeelden. Stel je hebt een bedrijf, het hele team draagt bedrijfskleding, het is mogelijk om het hele team een stoffen mondkapje te laten dragen in de bedrijfskleuren. Dat is nog eens gepersonaliseerd en stijlvol.

Een proefdruk is mogelijk

Toegegeven, er zijn weleens gepersonaliseerde cadeau's mislukt. Bijvoorbeeld allang is er een tendens om een foto op iets aan te laten brengen. Dit kan zijn op een placemat, koffiemok, eigenlijk is er zoveel waar je een foto op kan laten afdrukken. Het komt voor dat iemand een goed idee heeft, maar de uitwerking is minder. Een veelgemaakte fout is het formaat onderschatten, dan laten ze op een koffiemok een groepsfoto aanbrengen en de gezichten zijn zo klein dat niemand herkenbaar is. Zulke fouten zal je bij deze shop niet overkomen want voor een lage prijs kun je een proefdruk laten maken, je kunt daarna over je eigen ontwerp nadenken. Als je daar weer na zeker weet dat het mooi is, dan bestel je met korting het aantal wat je wilt hebben. De kans op een miskoop is dus nihil.

Voor iedere gelegenheid

Omdat het assortiment op https://kortingscodes.knack.be/shop/tadaaz/ zo groot is, is er voor daadwerkelijk iedere gelegenheid een gepersonaliseerd cadeau te maken en met korting te kopen. Het voorbeeld geboorte is al een beetje omschreven, maar ook voor een bruiloft is er van alles te verzinnen. Maar ook voor bij een jubileum, verjaardag, iemand die met pensioen gaat, de commune, tot kerstkaarten en verhuisberichten aan toe. Je kunt jezelf inspireren door op de website te kijken, maar het is gebleken dat Pinterest een handig hulpmiddel is. Aldaar staan prachtige afbeeldingen van gelegenheden, en die ideeën kun je opzoeken in de webshop om die daarna met korting te kopen. Mocht je niet bekend zijn met Pinterest, de foto's staan in categorieën je hoeft alleen het idee in te voeren. Dus je typt in de zoekmachine Pinterest in, en daarna vraagt het zelf wat je graag wil zien. Dan selecteer je de gelegenheid en je ziet de afbeeldingen.

Ondanks het gepersonaliseerde een snelle levering

Mocht het cadeau voor een bruiloft zijn, of je zoekt ijzersterke uitnodigingen voor je eigen trouwerij, laat dan Pinterest voor wat het is en kijk eens bij Bohemian wedding. Als het de stijl heeft die bij je past, dan hoef je niet verder te zoeken en kun je direct voor de proefdruk gaan. Die proefdruk heb je snel in huis, je hebt dan alle tijd om erover na te denken, en als je besluit om voor dat ontwerp te gaan dan doe je de bestelling. Ook die trouwkaarten heb je snel in huis. Het is bijzonder dat ondanks het gepersonaliseerde zo'n snelle levering mogelijk is. Hoe groot de oplage is maakt niet zo uit.

Doe je voordeel met de vele kortingscodes

Knack heeft kortingscodes in veel branches. Voor gepersonaliseerde cadeau's heb je nu het juiste adres gevonden, je kunt daar kopen met korting, maar dit gaat verder. Knack heeft kortingscodes waarbij jij veel voordeel kan halen. Toch zijn er velen die voordeel laten liggen, maar jij weet nu waar je het kan halen. Kijk eens op de website van Knack en je ziet dan dat je korting kan krijgen in warenhuizen, maar ook bij zoiets als online eten bestellen en laten bezorgen. Op veel adressen kun je online kleding en schoenen kopen met voordeel. In feite zijn het twee websites die je maar beter in de gaten kan houden, een site voor gepersonaliseerde cadeau's en een site met kortingscodes. Op beide websites zijn regelmatig wijzigingen, bijvoorbeeld een winkel of restaurant waar je tot voor kort geen korting kan krijgen kan dan ineens wel. Doe dus je voordeel door kortingscodes op te halen, en kijk nog eens bij de stijlvolle gepersonaliseerde cadeau's. Een leuke attentie hoeft niet duur te zijn en het is zeker niet moeilijk.