ICI PARIS XL is dé specialist op het gebied van verschillende parfumeriën, verzorgings- en make up producten. Ook voor advies kun je bij ICI PARIS XL terecht. Verder wordt er exclusieve kennis over mode met je gedeeld. Vermeldenswaardig is dat het assortiment van ICI PARIS XL bestaat uit meer dan 13000 producten bestaat. Je kunt bijna zeggen dat het gaat om een beauty ecyclopedie. Er is gewoon geen mogelijkheid dat je een product niet zal vinden bij ICI PARIS XL. Zoek je dus al lang naar een winkel waar je alle producten kan vinden? Dan moet je wezen bij ICI PARIS XL. Wil je graag iemand verrassen die modebewust is? Dan kan je dat doen met een cadeaubon van ICI PARIS XL. Parfums, verzorgingsproducten en make up producten zijn de producten waaruit je kunt kiezen

Parfums

Kleren maken de man is een veel gebruikte anekdote. In dat geval kan een gepaste Eau De Parfum, Eau de Toilette of Eau de Cologne van uitstekende toegevoegde waarde zijn. Bij ICI PARIS XL kun je verschillende soorten parfumsoorten vinden. Als het nou gaat om parfum voor heren, dames of kinderen voor iedereen is er wat te vinden. De voorkeuren voor een bepaald type parfum kan sterk uiteenlopen. Eau De Parfum herbergt de hoogste parfum concentratie. Dit komt neer op 20 tot 40% van de geurbestanden. Eau De Parfum zijn doorgaans duurder, omdat je genoeg hebt aan een paar druppels voor een hele dag. Eau De Toilette omvat de helft van de geurbestanden en was initieel een body spray. Eau de Collogne heeft de laagste geurbestanden en is het meest populair onder de mannen. In de meeste gevallen heeft de Eau De Cologne een frisse en lichte geur, aangevuld met wat citrusoliën. Bij ICI PARIS XL kun je terecht voor alle drie soorten parfums. De typische parfum merken zul je bij ICI PARIS XL zeker niet kunnen missen. Bezoek vandaag nog de website van ICI PARIS XL om jezelf te overtuigen van het uitgebreid assortiment.

Verzorgingsproducten

Bij ICI PARIS XL kun je ook terecht voor verschillende soorten verzorgingsproducten. Het verzorgen van je huid is een belangrijk aspect om je schoonheid op peil te houden. Hierbij wil ICI PARIS XL graag een steentje bijdragen. Zie er op toe dat je huid de juiste verzorging krijgt met producten van ICI PARIS XL. Te beginnen met producten voor je gezicht, zijn er verschillende cremé soorten, reinigers, serum maskers en peelings te verkrijgen. Verder zijn er andere producten die de verzorging van je handen, voeten en nek uitstekend kan bijhouden. Los van beautyproducten voor de vrouw, kun je bij ICI PARIS XL ook producten vinden die jij voor de man zijn. Deze producten zijn onder andere: scheerzeep, douchegel en body cremé. Soms kampen we met een bepaalde allergie die onze huid aantast, maar die met de juiste huidproducten verholpen kan worden. Ook deze producten zijn te verkrijgen bij ICI PARIS XL. Verder kun je bij ICI PARIS XL een huidanalyse laten doen door onze Skin Advisor. Het resultaat is een op de maat gesneden advies die gestoeld is op routinematige concepten. Zoals jezelf kunt merken is er alles in huis om te voorzien in de behoefte van de verzorging van je huid.

Make up producten

Ben je een make up fanaat? Dan zal je je zeker op je gemak voelen bij ICI PARIS XL. Het assortiment aan make up producten is zo uitgebreid dat je in de war kan raken door de vele opties. Gelukkig bied ICI PARIS XL ook daarvoor een oplossing, indien dat het geval mocht zijn. Weet je niet zeker welke kleur make up je het best zou staan? Dan kun je je laten adviseren door de vriendelijke medewerkers van ICI PARIS XL. Enkele producten die je niet kan missen in de collectie van ICI PARIS XL zijn de primer, concealer, oogschaduw, mascara, lippenstift, blush of highlighter. Los van make up producten zijn er ook producten voor je nagels te vinden zoals een nagellak met een natuurlijke uitstraling. Additioneel vindt je in het assortiment van ICI PARIS XL ook de top coats en de base coats.

Bestellen bij ICI PARIS XL

Zoals jezelf hebt kunnen merken, is het bij ICI PARIS XL een zee aan producten. Los van een groot aanbod, zorgt ICI PARIS XL ook ervoor dat hun klanten de beste deals aangeboden krijgen. Dit vertaald zich naar voordelige acties die voortdurend het geval is bij ICI PARIS XL. Op de website van ICI PARIS XL kun je de voordelige deals in de gaten houden. Verder kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief. De details van de verschillende acties worden zo met je gedeeld. Een alternatief om geen enkele actie te missen, is om via de link https://kortingscodes.knack.be/shop/ici-paris-xl/ de acties te volgen. Het enige wat er overblijft is je bestelling plaatsen en genieten van de vele voordelen.