Kies jij voor afhalen of bezorgen bij Pizza Hut?

Pizza Hut is één van de grootste restaurants in de wereld die zoals de naam het al zegt pizza's maakt. In 1958 werd het bedrijf opgericht door twee studenten uit Kansas. In de jaren 70 kwam het in handen van PepsiCo, de multinational die ook achter het cola merk Pepsi zit. Over de gehele wereld kun je 12000 Pizza Hut restaurants vinden. Naast pizza kun je er ook salades en frisdranken kopen. Op vliegvelden, in hotels, en bij benzinestations kun je vaak de Pizza Hut Express kiosken vinden. Deze hebben vaker wel een beperkt menu. Zanger Eric Dikeb, maakte zelfs ooit een liedje van de Pizza keten.

Gemakkelijk afhalen en bezorgen

Een pizza afhalen of laten bezorgen is heel gemakkelijk. Via de website van de Pizza Hut kun je heel gemakkelijk het bezorgproces ingang zetten, of een afhaallocatie vinden. Je kiest een pizza, wat je er aan wilt toevoegen, en of je eventueel nog drinken mee wilt bestellen. Daarna kun je zelfs kiezen wanneer de pizza klaar moet zijn, of wanneer je hem wilt laten bezorgen. Je kunt bijvoorbeeld in de ochtend al een bestelling plaatsen, en aangeven dat je deze om 18:00 uur komt ophalen, of wilt ontvangen op jouw adres. Je kunt betalen met creditkaart of Bancontact. Wist je dat Pizza Hut één van de eerste restaurants was die bestelling via internet aanbood? Dit deden ze al vanaf 1994.

Op zoek naar een leuke korting op je bestelling? Druk of klik dan even op onderstaande link.

https://kortingscodes.knack.be/shop/pizza-hut/

Eten in een van de restaurants

Ben je er liever even uit? Bezoek dan één van de Pizza Hut restaurants, ook heel gemakkelijk te vinden via hun website. Wanneer je GPS toestaat op bijvoorbeeld je smartphone of laptop krijg je direct een overzicht aan Pizza Hut restaurants in jouw buurt te zien. Handmatig opzoeken via de kaart is natuurlijk ook mogelijk. Veel van hun restaurants zijn kort geleden vernieuwd, het is dus zeker de moeite waard om de nieuwe sfeer te proeven. In de restaurants beleef je natuurlijk de echte Pizza Hut experience, de pizza's krijg je direct warm uit de oven. Liever een ander Italiaans gerecht proberen? Kies dan bijvoorbeeld voor een heerlijke pasta, of een verse en frisse salade. Maar net als andere bekende keten kun je ook kiezen voor de specials. Denk bijvoorbeeld aan BBQ spareribs, gehaktballen in tomatensaus, of scampi met tuinkruiden.

Pizza buffet

Je kent de volgende uitspraak vast wel "ook al is de pizza niet goed, het is altijd wel lekker". Maar je hebt natuurlijk het liefste een pizza die wel goed is, en dus helemaal bij jou past. In dat geval is het pizza buffet van de Pizza Hut echt iets voor jou. Op bepaalde tijden kun je genieten van het pizza buffet in één van de restaurants. Voor €10 kun je dan alle pizza's van het buffet proeven, op die manier kun jij misschien wel ontdekken wat jouw favoriete pizza is. Voor €2,50 extra mag je ook nog eens genieten van een lekkere salade uit de salade bar.

Dolle dinsdag en woensdag webdag

Dolle dinsdag en woensdag webdag zijn vaste dagen bij Pizza Hut. De keten geeft op die dagen leuke kortingen voor afhalen en bezorgen van pizza's. Op dolle dinsdag betaal je in het restaurant €6,95 voor een meeneem pizza, wanneer je online bestelt om af te halen zelfs maar €5,95. Deze actie is alleen geldig voor medium pizza's. Op woensdag webdag betaal je maar €10 voor een medium pizza, wanneer je deze wilt laten bezorgen, of komt afhalen. Vaak vervallen deze acties op feestdagen.

All-in donderdag

Op de donderdagen kom je langs bij de Pizza Hut en stel je voor €10 jouw favoriete menu samen. Je schuift aan en laat je als een koning bedienen. Je stel een menu samen van frisdrank, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Kies als voorgerecht uit een heerlijke salade of soep. Voor het hoofdgerecht kun je kiezen uit pizza, BBQ spareribs met friet, scampi met tuinkruiden, of de heerlijke gehaktballen in tomatensaus. Kies vervolgens je toetje uit, ga voor ijs, panna cotta, chocolademousse, of neem een heerlijk bakje koffie. Bij het eten hoort natuurlijk ook drinken, je kunt kiezen uit verschillende koude soft drinks.