Jouw nieuwe schoenen koop je eenvoudig online

Als je op zoek bent naar een nieuw paar schoenen, dan vind je die bij vanHaren snel en makkelijk online. De website maakt het zoeken en vinden van jouw favoriete paar schoenen snel en makkelijk.

Schoenen voor dames, heren en kinderen

Of je nu op zoek bent naar een paar schoenen voor jezelf of voor je kind, je vindt bij vanHaren ongetwijfeld een schoen naar jouw smaak. Op de website is een uitgebreide collectie dames-, heren- en kinderschoenen te vinden. Selecteer een van deze categorieën en bekijk de collectie in de door jou gekozen categorie. Wil je wat gerichter zoeken, dan kan dat via de verschillende menu's en filters.

Schoenen in alle soorten en maten

Via het menu schoenen krijg je een overzicht van de diverse categorieën schoenen. Vrijwel alle categorieën zijn aanwezig. Kies bijvoorbeeld voor sneakers, boots of slippers. Ben je iemand die grote voeten heeft, dan is er zelfs een categorie voor de grotere maten. Zo hoef je niet eindeloos te zoeken naar schoenen in jouw maat. In plaats daarvan zie je nu alle schoenen in jouw maat bij elkaar.

Zoek je iets specifieks, bijvoorbeeld schoenen in een bepaalde kleur, dan kun je via de filteroptie verder zoeken. De filteropties zijn erg uitgebreid. Je kunt niet alleen sorteren op kleur, maar bijvoorbeeld ook filteren op het type en de hoogte van de hak van je schoen of de vorm van de teen (rond, open of spits). Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Selecteer bijvoorbeeld alleen de schoenen die van leer zijn, die een warme voering hebben of een bepaalde sluiting. Voor kinderen kan een klittenbandsluiting bijvoorbeeld erg handig zijn. Natuurlijk kun je op meerdere dingen tegelijkertijd filteren. Op deze manier krijg je alleen de schoenen te zien die bij jouw voorkeuren en wensen passen.

Jouw favoriete schoenenmerk

Zoek je een schoen van jouw favoriete merk, dan vind je deze ook heel makkelijk via de overzichtelijke menu's op de website. Vrijwel alle bekende merken zijn bij vanHaren te vinden. Zie je jouw merk niet onder het rijtje topmerken staan, dan selecteer je 'andere merken'. Je krijgt dan een alfabetisch overzicht van alle merken en vindt zo makkelijk het merk dat jij zoekt.

Online Exclusive

Je kent vanHaren vast van de fysieke schoenenwinkels die in vrijwel elke stad te vinden zijn. De website van vanHaren heeft iets extra's. Een deel van de collectie die je online vindt, is 'online exclusive'. Dat houdt in dat deze schoenen niet in de winkels te vinden zijn. Alleen al daarvoor loont het de moeite om het online aanbod van vanHaren te bekijken.

Sportschoenen

Natuurlijk kun je ook voor je sportschoenen bij vanHaren terecht. Je vindt er zowel trainings- en hardloopschoenen als wandelschoenen. Ga je op wintersport of wil je goed voorbereid zijn op een strenge winter in eigen land? Kijk dan eens naar snowboots. Voor de natte herfstdagen mag een paar regenlaarzen eigenlijk ook niet ontbreken in je schoenencollectie. Ook deze shop je bij vanHaren.

Voordelig schoenen kopen

Natuurlijk koop jij je schoenen graag voordelig. Met het filter kun je de prijs sorteren van laag naar hoog of andersom. Maar je kunt ook de prijsklasse waarin je schoenen wilt zien filteren. Zo kun je bijvoorbeeld een maximum bedrag instellen dat je voor je schoenen wilt uitgeven. Je krijgt dan alleen de schoenen beneden dat bedrag te zien.

VanHaren heeft zeer regelmatig een sale. Door te selecteren op 'sale' vind je alle schoenen die op dat moment in de sale zijn. Je weet dan zeker dat je jouw nieuwe schoenen met een leuke korting kunt aanschaffen. Naast de sale zijn er ook regelmatig kortingscodes in omloop. Wil je van een van de kortingscodes profiteren, bekijk dan snel alle vanHaren kortingscodes.

Schoenen thuis laten bezorgen of ophalen

Je kunt je online aankopen bij vanHaren thuis laten bezorgen. Maar vanHaren heeft ook een groot aantal fysieke winkels. Als jij het fijner vindt om je schoenen op te halen bij een van de winkels, dan kan dit ook. Je krijgt deze optie te zien tijdens het bestelproces. Zoek op postcode of op plaatsnaam om een winkel bij jou in de buurt te vinden. Mocht je na je aankoop je schoenen willen retourneren of ruilen, dan kan dat via de post, maar ook via een van de winkels.