Holland & Barrett: innerlijk gezond en uiterlijk mooi

Wie ook maar enigszins geïnteresseerd is in een gezond leven en een goed uiterlijk, kent de Holland & Barrett winkelketen. Hier kun je alles krijgen wat nodig is voor je gezonde lijf en leden. Geen wonder dat veel Nederlanders bij hun bezoek aan het centrum van de stad een bezoek brengen aan deze winkel. En online bestellen is bij Holland & Barrett ook mogelijk. Daarbij heeft Holland & Barrett altijd interessante aanbiedingen.

Lichaam en gezicht

Bij Holland & Barrett kun je terecht om jezelf, maar ook om een ander te verwennen. Fijne producten voor je lichaam, zoals heerlijk ruikende douchegels, bodylotions, bodycrèmes, scrubs, etc. etc. Ook voor je gezicht heeft men een uitstekend assortiment van verzorgende producten. Kortom: je kunt jezelf van top tot teen verzorgen en verwennen. En altijd voor goede prijzen. Want niet alleen zijn alle producten scherp geprijst, wanneer je alle Holland & Barrett kortingscodes gebruikt, ben je helemaal voordelig uit. Overigens, niet alleen de vrouwen zijn gebaat met een bezoek aan de Holland & Barrett winkel of webshop, ook voor mannen heeft deze winkel veel te bieden.

Vitamines en mineralen

We proberen allemaal zo gezond mogelijk te eten, maar door tijdgebrek wil dit streven er nog weleens bij inschieten. Daarom is het goed om voedselsupplementen, zoals vitamines en mineralen, in te nemen. Wist je bijvoorbeeld dat veel mensen in ons klimaat een vitamine D3 tekort hebben? Deze vitamine wordt aangemaakt wanneer je in de zon bent en, je raadt het al, die zon zien we in Nederland en België niet heel veel. Daarbij zijn we, ook in de zomer, niet genoeg in de buitenlucht. Velen van ons hebben hun werkplek binnen… Van vitamine C is bekend dat we het nodig hebben voor onze weerstand, maar van vitamine D3 weten veel mensen dit niet. Een tekort aan deze vitamine kan allerlei symptomen geven, zoals: vermoeidheid, gebrek aan energie, slaapproblemen en zelfs depressiviteit. Om je een handje te helpen, heeft Holland & Barrett deze vitamine regelmatig in de aanbieding, vooral in de wintermaanden. Maar in het vitaminen- en mineralenschap staan nog veel meer vitaminen die goed zijn voor je.

De inwendige mens

Ook op het gebied van voeding en dranken heeft Holland & Barrett veel interessante producten te bieden en ook hier zijn kortingscodes die je kunt gebruiken om te besparen. Een voorbeeld is Manuka honing. Deze honing is populair, omdat veel mensen inmiddels op de hoogte zijn van de antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen. Maar ook andere, lekkere honingen zijn bij Holland & Barrett in het assortiment. Lekker op de boterham of in de yoghurt, maar ook in de thee. Als je een echte theegenieter bent, dan weet je dat losse thee altijd de beste smaak heeft. Deze is bij Holland & Barrett eveneens regelmatig in de aanbieding. Als je geluk hebt, kan je van jouw favoriete smaak een tweede verpakking nemen voor maar één euro.

Een pondje teveel

Velen van ons kunnen wel wat hulp gebruiken bij het afslanken. Vooral na de feestdagen kan een dieet gewenst zijn. Dit staat dan ook vaak op de lijst van goede voornemens. Gelukkig kun je voor die helpende hand ook bij Holland & Barrett terecht. Start je dieet bijvoorbeeld met een detoxkuur in de vorm van thee of tabletten. Hiermee wordt je lichaam gereinigd. Daarna kun je met dieetvoeding starten, dat is o.a. mogelijk in de vorm van maaltijdvervangers, shakes of dieetvoeding. Tijdens het volgens van een dieet of daarna is het goed om spirulina in te nemen ter ondersteuning. Dit natuurlijke product bevat veel van de vitamines, mineralen en aminozuren die het lichaam nodig heeft.

De sportieveling

Voor de sportief ingestelde mens heeft Holland & Barrett ook veel te bieden. Eveneens voor scherpe prijzen, maar zoals bij het hele assortiment, kun je ook gebruik maken van kortingscodes. Zo biedt Holland & Barrett verschillende proteïneproducten, zoals Whey proteïne en sojaproteïne, maar ook vegetarische proteïne. Ook kun je terecht voor smart bars en keto bars, teveel om op te noemen.

Kortingscodes

Bovenstaande is slechts een summiere opsommingen van de vele producten waarvoor je bij Holland & Barrett terecht kan. Het mooie is dat alle producten van hoogstaande kwaliteit zijn en toch niet duur. En als je gebruik maakt van de kortingscodes, dan profiteer je van de beste prijzen. Wacht niet langer en neem een kijkje wat Holland & Barrett jou kan bieden!