Hoe werkt retourneren via Lampen24?

Hoe werkt retourneren precies op Lampen24? Wij leggen het je graag uit! Er komt meer bij retourneren kijken dan je denkt. Wij nemen de hoofdzaken even met je door.

Retourneren naar het retouradres

Met het retourportaal van Lampen24 is het mogelijk om een retourlabel aan te vragen en dan kun je het artikel aanvragen binnen de aangegeven retourtermijn. Wanneer de retourzending wordt verzorgd via een door jou gekozen koerier, dan kunnen de kosten niet worden vergoedt. Retourneren moet naar het retouradres van Lampen24.
Lampenwelt GmbH
FC-Zufall Retourenmanagement
Europastraße 8
36088 Hünfeld
Deutschland

Retourneren bij Lampen24 en garantie

Particuliere klanten hebben een garantie van 24 maanden, zakelijke klanten hebben een garantieperiode van 12 maanden. Wanneer je een klacht hebt over een beschadigd artikel dan kan dit via het retourportaal van Lampen24 Zodra de retour ontvangen is en gecontroleerd wordt via e-mail een kredietnota gestuurd. De terugbetaling zal worden gedaan via de door jou gekozen methode.
Er geldt een wettelijk herroepingsrecht van 14 dagen wordt er door Lampen24 ook een vrijwillige geld terug garantie voor 16 dagen die daarop volgen. De goederen kunnen binnen 30 dagen zonder de reden op te geven worden geretourneerd. Wanneer het artikel beschadigd is dan kan het artikel worden omgeruild voor een onbeschadigd product. Je kunt inloggen met het bestelnummer en e-mailadres.

Aanpassen bestelling status

Wanneer het nodig is dan kan de status van de bestelling nog worden aangepast afhankelijk van de huidige status. De klantenservice van Lampen24 kan je hierbij helpen. Verwijzingsverzoeken worden door Lampen24 verzocht door te geven via het contactformulier. Het is belangrijk om altijd het ordernummer te vermelden. Belangrijk om te vermelden: Lampen24 heeft geen extra reserve onderdelen in het magazijn.

Aanmelden via het retourportaal

Retourzendingen kunnen worden aangemeld middels het retourportaal. Je logt dan in met je e-mailadres. De gegevens die voor de retour benodigd zijn staan op de factuur zelf, deze wordt door Lampen24 meegestuurd in de bestelbevestiging. In het retourportaal is het mogelijk foto’s van het beschadigde product te uploaden.

Je wilt van de koop af binnen de bedenktijd?

Wanneer je bij Lampen24 iets besteld, dan heb je vanaf de dag van het ontvangen van het artikel veertien dagen de tijd om je te bedenken. Binnen deze tijd kun je afzien van de verkoop zonder een reden op te geven. Je kunt het product dan terugsturen. Hier is een modelformulier herroeping voor. Deze staat op de website van Lampen24. Ook is het mogelijk zelf een e-mail te sturen of gebruik te maken van het contactformulier. Je zult dus binnen veertien dagen laten weten dat je afziet van de koop. Het aankoopbedrag zal dan worden terugbetaald. Dat wordt pas gedaan wanneer het product daadwerkelijk ontvangen is, of totdat jij kunt bewijzen dat je het product daadwerkelijk heb teruggestuurd. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een verzendbewijs. De kosten van de retourzending worden enkel in rekening gebracht wanneer je zelf een koerier kiest.

Belangrijk voor de retournering

Er zijn een aantal dingen waar je altijd rekening mee moet houden wanneer je een artikel retourneert. Het is belangrijk om altijd een verzendbewijs te bewaren. In sommige gevallen krijg je een e-mail. Daarnaast is het zaak om het bewijs van retourzending van het product ook te bewaren. Voordat je weet of je het product wilt behouden zul je het moeten beoordelen. In het geval van kleding zul je bijvoorbeeld de kleding moeten passen. De verpakking mag open worden gemaakt om een product te bekijken. Je moet dit wel netjes doen. Je kunt het product niet daadwerkelijk gebruiken wanneer je nog niet zeker bent of je het houdt of niet. Een vergoeding kan worden gevraagd na de retourzending wanneer je iets hebt gedaan met het product dat niet nodig geweest is om het te kunnen beoordelen.

Ondeugdelijk product geleverd?

Wanneer je iets bij Lampen24 bestelt dan heb je net zoals in alle andere gevallen recht op een goed product. Een product is ondeugdelijk wanneer het product beschadigd, compleet kapot of incompleet is. Zelfs wanneer het niet mogelijk te doen is wat er wordt geloofd is het product niet voldoende. Dan heb je recht op een nieuw product of een reparatie. Dan kun je er dus voor kiezen om het product terug te sturen. Je kunt kiezen voor ontbinding van de verkoop, of je kunt kiezen voor een nieuw of gerepareerd product.
Het is belangrijk in dit geval via het contactformulier in contact te komen met Lampen24. De klantenservice handelt dit dan verder af.

De beste kortingscodes bij Lampen24

Iedereen houdt van korting. Voor de beste kortingscodes ga je naar Knack BE! Hier vind je de beste kortingscodes voor Lampen24. Kortingscodes worden dagelijks geüpdatet zodat jij altijd voordeliger uit bent met jouw bestelling bij Lampen24. Kortingscodes kun je vinden via: https://kortingscodes.knack.be/shop/lampen24/