Hoe kan jij goedkoper shoppen bij About You

About You is een online kledingwinkel waar je allerlei verschillende soorten kleding kan kopen. De site is opgedeeld in drie categorieën: dames, heren en kinderen. Binnen deze categorieën zijn er dan ook weer verschillende categorieën te vinden, deze categorieën zijn: Outfits, Stories, Kleding, Schoenen, Sport, Accessoires, Premium en sale. Door deze categorieën kan je, je makkelijk navigeren door de webshop. Nu weet je hoe de site eruit ziet en hoe overzichtelijk About You is, alleen nu is het nog zaak om te weten hoe jij al je producten kan aanschaffen met korting.

Kortingen van About You

Bij About You heb je vaak goede kortingen op producten. Zo heb je in de zomer en in de winter een speciale sale, daarnaast zijn er ook Black Friday en Cyber Monday aanbiedingen. About You heeft ook altijd een vaste sale, hier kan je ook een kijkje nemen om zo te zien of één van je favoriete merken in de korting is. In de sale heb je veel verschillende soorten kledingstukken met interessante prijzen. De kortingen binnen de sale van About You kunnen hoog oplopen van 20% tot 50% op je bestelling, dit hang af van jouw About You kortingscode. Voor een goed overzicht van de About You kortingscodes kun je de Knack site bezoeken.

Kortingen bij Black Friday

Eind november is het weer zover, dan heb je Black Friday en Cyber Monday. Mocht je nou niet weten wat Black Friday en Cyber Monday zijn dan wordt hier je vraag beantwoordt. Black Friday vindt dit jaar plaats op 26 november. Tijdens deze dag vinden de hoogste kortingen van het jaar plaats. Tijdens Black Friday doen allerlei winkels uit heel Nederland mee met allerlei aanbiedingen, dit is dan ook het beste moment om je slag te slaan qua inkopen. Mocht je nou alle Black Friday deals hebben gemist, dan is er altijd nog Cyber Monday. Tijdens deze dag zijn er nog steeds veel kortingen bij verschillende winkel. De kortingen zijn wel wat minder dan bij Black Friday, maar het is zeker handig om ook van deze kortingen gebruik te maken.

Wanneer deze kortingen komen, maakt het niet uit of je al klant bent bij About You of niet. Nieuwe klanten kunnen namelijk ook gebruik maken van de Black Friday kortingen. Vaak kun je nog extra korting krijgen op je bestelling of gratis verzending bij About You tijdens Black Friday, dit kan doormiddel van kortingscodes. Wanneer je, je aanmeld voor de About You nieuwsbrief is de kans het grootste dat je geen enkel aanbieding mist.

Aanmelden About You nieuwsbrief

Naast dat je doormiddel van de nieuwsbrief op de hoogte blijft van alle aanbiedingen die About You heeft zit er nog een voordeel aan. Zodra je, je aanmeldt voor de nieuwsbrief krijg je namelijk gelijk een About You kortingscode van 20% op je bestelling. Deze code kan je vervolgens invoeren wanneer je jouw bestelling plaatst bij About You.

Kortingen voor bestaande klanten

Ben je al klant bij About You? Dan is dat goed nieuws. Wanneer je bestaande klant bent ontvang je namelijk regelmatig nog meer kortingen. Deze kortingen worden vrijgegeven met de voor hun speciaal voorziene About You kortingscodes. Deze codes kun je dan vervolgens weer invoeren bij je bestelling.

Van nieuwe klant naar bestaande klant

Ben je een nieuwe klant bij About You? Dat is dan ook goed nieuws, want dan bestaat er een kans dat je een kortingscode ontvangt voor extra korting op jouw eerste bestelling.
Zodra je wat vaker hebt besteld bij About You en jezelf een echte vaste klant kan noemen kun je mee genieten van de extra kortingen voor de bestaande klanten. Op deze manier hoef je geen enkel voordeel meer te missen. Om je weg van nieuwe klant naar bestaande klant officieel te maken, moet je een account aanmaken bij About You. Om de volledige ervaring te hebben voor About You kun je, je het beste ook inschrijven voor de nieuwsbrief en daarbij is het ook handig om de About You app te downloaden. Op deze manier weet je zeker dat je niks mist. Daarbij kun je als klant van About You ook blijven genieten van gratis verzending en retour van jouw pakket.

Tip voor de kortingsjagers

Wanneer je een kortingscode voor About You gebruikt is het wel verstandig om de algemene vouchervoorwaarden te checken voordat je jouw bestelling plaatst. Het kan namelijk zo zijn dat jouw voucher niet in combinatie met andere kortingsbonnen, acties of vouchers gebruikt kan worden. De voorwaarden met betrekking tot de online aanbiedingen staan ook vaak vermeld bij de About You kortingscode.

Nu je alles weet over de kortingen bij About You, is er nog maar één ding wat je te doen staat. Het is nu tijd om al je opgedane wijsheid te gebruiken en op het juiste moment jouw product aan te schaffen bij About You.