Het zonnebaden kan beginnen met de mooiste bikini's op de Britse webshop ASOS!

Zoals het ernaar uitziet is het deze zomer eindelijk weer eens tijd om flink te paraderen in een mooie bikini. Er zijn voor zowel jong als oud genoeg ontwerpen die je kunt dragen op het strand, in het zwembad, of ernaast. Als je aan het zonnebaden bent of gewoon lekker aan het zwemmen in de zee.

Een van de meest prominente internetwinkels die heel veel bikini's verkoopt is op dit moment toch wel ASOS. Op hun site kun je onder andere bikini's vinden van hun eigen lijnen ASOS Design, 4505, Curve, Petite, Tall en White. Daarnaast worden er ook andere merken vertegenwoordigd. Onder de 800+ merken die ASOS verkoopt zitten bijvoorbeeld & Other Stories, Abercrombie & Fitch, adidas, All About Eve, Billabong, Calvin Klein, Chelsea Peers, Diesel, Espirit, Free Society, Glamorous, Heidi Klum Intimates, Hollister, House of Holland, Juicy Couture, Jaded London, Mango, Minkpink, Missguided, Monki, Moschino, Motel, Nike, O'Neill, Pimkie en River Island.

Webshop ASOS

ASOS is een Britse webshop die handelt in kleding en cosmetica. Gestart als een online shop waarop je kleding en accessoires uit films en tv series kon kopen in 2000 is ASOS nu uitgroeit tot een bedrijf dat zich voornamelijk focust op jongvolwassenen. Zoals al eerder gezegd verkoopt ASOS dus meer dan 800 merken naast een eigen lijn van kleding en accessoires en verscheept ze naar alle landen in de wereld. Naast een hoofdkwartier in Camden heeft ASOS ook kantoren in Berlijn en Birmingham en kan ze zich inmiddels met trots een gevestigde naam noemen in het mode landschap en het ziet er niet naar uit dat dit snel zal veranderen.

Naast het zijn van een webshop heeft ASOS sinds februari 2021 ook de merken Topshop, Topman, HIIT en Miss Selfridge in handen. Naar het schijnt heeft de webshop 265 miljoen pond betaald voor de overname van de merken. Op de website van ASOS is er dan ook een apart kopje voor de kleding van retailer Topshop. Het is echter niet zo dat ASOS ook de winkels en het personeel heeft overgenomen. Deze zijn helaas permanent gesloten, waardoor er wereldwijd 2.500 banen verdwenen.

Deze sterke positionering op de fast fashion markt voor jongvolwassenen maakt dat de webshop de go-to plaats is geworden voor mode artikelen. Iedereen kent de naam en heeft er wel een keer wat aangeschaft. Met kleding van ASOS kan je als klant nooit de mist ingaan.

Put your summer body into a bikini en shop de nieuwste trends met korting

Shop daarom nu verscheidene bikini's op ASOS, maar vergeet niet eerst je kortingscode op te halen via de Knack site. Naast een mooie bikini kan je jouw outfit ook afmaken op ASOS. Zo kan je bijvoorbeeld een mooie sjaal voor om je heupen, sandalen voor aan je voeten of een zonnesteek ontwijken door een grote zonnehoed te kopen om als een ware Grace Kelly over het strand paraderen. Zoek je een hotpants in een XL voor over je bikini heen? Dat is geen punt op ASOS! Alle kleding (en natuurlijk alle swimwear) die ASOS verkoopt kun je in heel veel maten en soorten vinden. Zo is er altijd wel iets dat volledig bij jou en je wensen past. Maar het hoeft niet alleen bij een order voor jezelf te blijven!

Want: wist je al dat als je met je vrienden een groepsorder doet je vaak geen verzendkosten hoeft te betalen? Mocht dit onverhoopt toch het geval zijn dan kun je deze met een groeporder ook altijd splitten tussen je vrienden en jij! Door van de kortingscodes van Knack gebruik te maken weet je in ieder geval zeker dat je alle kleding van ASOS met hoge kortingen kunt kopen. Zo houd je misschien nog wel genoeg geld over om een leuke lipgloss of armband bij je outfit te voegen. ASOS draagt accessoires merken als DesignB London, Casio, Elegant Touch, Armani, Fila, Fossil, House of Pascal, Liars & Lovers, MAC, Michael Kors, My Accessoires, Pieces, Ray-Ban, South Beach, Steve Madden, The North Face, Valentino, Volcom, Weekday. Niets is te gek op ASOS! Dus shop nu jouw perfecte zomer outfit op ASOS.com.