Flyer.be biedt meer dan alleen flyers aan. In principe is het aanbod van Flyer.be uitgebreider dan in het eerste oogopslag het geval lijkt te zijn. Maar dwars door alles heen, is er een rode draad te identificeren en dat is dat de klanten een zeer belangrijke plek hebben. Voordelige deals, scherpe acties en lage prijzen is bij Flyer.be schering en inslag. Niet voor niets kiezen de meeste klanten voor Flyer.be. Het heeft alles te maken met het breed assortiment en de service die haarscherp wordt aangeboden. Bij Flyer.be hebben de meeste klantem altijd een tevreden gevoel

De verschillende diensten

Bij Flyer.be kun je terecht voor relatiegeschenken, kantoorbenodigdheden en meer. Voor wat betreft de relatiegeschenken regelt Flyer.be alles voor jou, om je bedrijf op een waardige en professionele manier te presenteren naar je gewaardeerde klanten toe. Dit heeft een positieve en prettige indruk op je bestaande klanten en een uitnodigend karakter voor nieuwe klanten. De medewerkers van Flyer.be weten dit al te goed en denken daarom met je mee om je ideeën indrukwekkend genoeg te maken. Verder zijn er ook kantoorbenodigdheden die je bij Flyer.be kunt kopen. Benodigdheden die je werkzaamheden op het werk eenvoudiger en makkelijker maken. Voor het laten bezorgen van je bestellingen werk Flyer.be samen met betrouwbare partners die uw pakket veilig en keurig bezorgen.

Je bestelling

Drukwerken doet Flyer.be dagelijks. Bestellingen die 12u 's middags geplaatst worden bij Flyer.be, worden op dezelfde dag gedrukt. Voor wat betreft spoed drukwerken is er hiervoor een uitzondering. Spoed drukwerken die vóór 10 u s'morgens op de vrijdag binnenkomen, worden op dezelfde gedrukt. De mogelijkheid om de indicatieve leverdatum van je item na te trekken is mogelijk. Deze is te zien beneden de productpagina. Verder kun je de indicatieve leverdatum ook natrekken nadat je je bestelling geplaatst hebt en wel onder het kopje 'Bestellingen' in je profiel. Hou steeds in acht dat het hierbij gaat om een indicatieve levertijd. Heb je je item zo snel mogelijk nodig, dan is het raadzaam om gebruik te maken van de optie spoeddrukwerk.

Belangen van de klant

Bij Flyer.be staan de belangen van de klanten centraal. Dit kun je merken aan de manier van communiceren met onze klanten. Deze omvat een vriendelijke en luchtige sfeer. Verder staan medewerkers van Flyer.be ook paraat om je van deskundig advies te voorzien. Je items veilig bezorgen is een van de belangrijke elementen, waaraan Flyer.be veel waarde hecht. Vandaar dat er gekozen is om met betrouwbare partners een samenwerking aan te gaan om je items veilig te bezorgen. Het uitgangspunt van Flyer.be is om zoveel mogelijk alles correct af te handelen. Alle bestellingen worden namelijk met nauwkeurigheid afgehandeld en de kwaliteit wordt ten alle tijden gewaarborgd. Bij Flyer.be wordt er zowiezo hard gewerkt.

Bezorgen van je item

Nadat je je bestelling bij Flyer.be geplaatst hebt, wordt die voor jouw aangeleverd. Je kunt je het bezorgproces van je items eenvoudig controleren middels een trackingsysteem. Middels een tracking code die je gemaild krijgt, weet je precies waar je pakket ligt. Soms kan het voorkomen dat je tracking code het niet doet. In dat geval kun je meteen mailen met de klantenservice van Flyer.be. Er wordt samen met de leverancier nagegaan wat de reden is voor het ontstane ongerief. Bij het bestellen is het enorm belangrijk dat je juiste adres wordt aangegeven. Zo zorg je ervoor dat je item correct wordt aangeleverd.

Kosteloos bezorgen

Vermeld moet worden is dat het bezorgsysteem van Flyer.be kosteloos is. Dit is mogelijk door de samenwerking met een aantal Flyerstores en afhaalpunten. Met bpost is er een samenwerking om je items kosteloos thuis te bezorgen. Als je je bestelling al hebt bevestigd is het niet meer mogelijk om je afleveradres te wijzigen. Controleer voordat je je bestelling hebt geplaatst, als de juiste afleveradres is aangegeven. Verder kan het voorkomen dat je pakket niet compleet is aangeleverd. Dit kan het geval zijn, wanneer het gaat om een bestelling die uit meerdere items bestaat. De oorzaak hiervan is omdat de ene drukwerk meer tijd vergt dan de andere.
Als een drukwerk al af is wordt het meteen voor verzending gereed gezet.

Meer voordeel bij Flyer.be

Zoals jezelf hebt kunnen merken is het bij Flyer.be alle puntjes op de i. Op de website van Flyer.be kun je een uitgebreide collectie en overzicht van de verschillende producten en diensten checken. Verder wordt er met enige regelmaat voordelige acties gehouden voor de klanten. Prijzen worden sterk verlaagd en meer. Zorg ervoor dat je van alles op de hoogte ben. Zo weet je zeker dat je helemaal niets mist. Om op de hoogte te zijn van de verschillende acties, kun je de website raadplegen. Ook kun je op Knack de verschillende voordelige deals terug zien. Maak zeker gebruik van de voordelige en scherpe acties die Flyer.be te bieden heeft. Bezoek vandaag nog de website van Flyer.be