Gratis retour van jouw bestelling bij Sarenza

Sarenza is een online shop waar je terecht kunt om verschillende kleding soorten te kopen. De collectie aan kleding soorten is zeer uitgebreid. Alle soorten kleding kun je vinden. Het maakt hierbij niet uit van welke leeftijdscategorie je ben een geschikte broek, hemd of t-shirt zal je zeker kunnen krijgen. Los van verschillende soorten kleding zijn er ook verschillende soorten schoenen die je kunt kopen. Deze schoenen kun je tevens in verschillende merken vinden. Verder kun je bij Sarenza ook terecht voor verschillende soorten tassen. Haast alles wat met mode te maken heeft kan iemand vinden bij Sarenza. Check zeker de website van Sarenza voor een uitgebreid overzicht.

Communicatie naar de klanten toe

Bij Sarenza kun je rekenen op een heldere communicatie naar onze klanten toe. Vandaar dat er op de website het bestellingsproces ook is vereenvoudigd. Om bestellingen in goede banen te leiden, moeten klanten eerst een account aanmaken alvorens ze kunnen overgaan tot het bestellen. Een account aanmaken is binnen een paar seconden afgerond. Nadat een klant zijn of haar account heeft aangemaakt kan het bestellingsproces worden gecontinueerd. De mogelijkheid om online betalingen te doen, geschiedt via de website van Sarenza geheel veilig. Verder is de website van Sarenza overzichtelijk en duidelijk. Via de zoekbalk kun je naar een specifieke item navigeren. Dit maakt dat het makkelijker wordt om te kunnen shoppen. Nieuwe klanten kunnen uitkijken naar een welkomstkorting van maar liefst 20%. Bij online shop Sarenza valt het allemaal mee, omdat alles snel en soepel aan toe gaat.

Item bestellen

Nadat je je account hebt aangemaakt en je item hebt uitgekozen kun je je finale bestelling plaatsen. Je bestelling wordt kosteloos thuis bezorgd indien het gaat om een bedrag van €50,- of meer. Als je bestelling minder is dan € 50,- wordt er € 4,99 aan kosten in rekening gebracht voor het laten bezorgen. Bestellingen worden door het bedrijf Postnl uitgevoerd. Je kunt kiezen voor het laten bezorgen van je pakket of het afhalen op een Postnl afhaalpunt. Jouw item snel bezorgen is het algemeen uitgangspunt van Sarenza. Daarom is er besloten om alle bestellingen die op werkdagen vóór 12u worden geplaatst dezelfde dag te behandelen. Op het moment dat je pakket is verzonden, krijgen de klanten een mail met een link. Met zo een link kunnen ze hun pakket traceren op de site postnl.nl. Als blijkt dat je niet thuis ben, wordt er een bericht in je brievenbus gedaan om je pakket of op een postnl afhaalpunt te halen of een 2e bezorging in te plannen met Postnl.

Item retourneren

Zoals eerder aangegeven gaat alles bij Sarenza op een gestructureerde manier aan toe. Als je een item besteld hebt, kan het zijn dat je niet tevreden ben met het product. De redenen hiervoor kunnen sterk uiteenlopen. Je item retourneren mag bij Sarenza altijd. Het mooie van dit is dat je dit mag doen, zonder tekst en uitleg te geven hiervoor. Het terug zenden van je item geschiedt volgens de regels die Sarenza heeft vastgelegd met betrekking tot het retourneren. Deze regels moeten in acht genomen worden als klanten een item willen retourneren. Middels een heldere uiteenzetting en uitleg, heeft Sarenza ervoor gezorgd dat al haar klanten op de hoogte zijn van deze regels. Deze zijn namelijk op de website te vinden. Je kunt het makkelijk nalezen als je dat wenst.

Kernregels voor het retourneren

Alhoewel de exacte regels zijn vastgelegd, zijn er kernregels waarvan je zeker op de hoogte moet zijn. Ben je van plan om je item te retourneren, dan is het handig om te weten dat je dit kan doen binnen 100 dagen. Via je account op de website kun je snel en eenvoudig de items aanvinken die je wil retourneren. Je krijgt hierbij de optie als je de items wilt inruilen of wil retourneren. Als je ervan af ziet om je item in te ruilen wordt je besteed bedrag zo snel mogelijk uitbetaald. Bij het retourneren van je item moet je een postnl-punt uitkiezen, waar je je item wil inleveren. Al deze stappen en meer zijn duidelijk omschreven op de website van Sarenza. Voordat je overgaat tot het retourneren van je item, moet het aan een paar voorwaarden voldoen. De belangrijkste is dat de item in zijn geheel nog in tact moet zijn.

Maak contact met de klantenservice

Zit je voor wat betreft het retourneren met vragen? Dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van Sarenza. Die staan altijd klaar om je van de juiste informatie te voorzien. Bij Sarenza is het alleen maar voordeel dat je kan halen. Er zijn voortdurend acties op items. De verschillende lopende acties kun je op de website terug vinden of via deze link: https://kortingscodes.knack.be/shop/sarenza/.
Bezoek vandaag nog de website van Sarenza en bestel vandaag nog je hippe merkkleding en schoenen. Geniet zeker van de verschillende voordelen die Sarenza te bieden heeft.