Gratis retour en gratis verzending bij About You

Over de webshop About You

About You is een webshop met een zeer breed aanbod voor de mode liefhebber. De site biedt zowel kleding als schoenen aan in diverse stijlen. Voor schoenen zijn er verschillende categorieën, van sneakers tot laarzen en ballerina's, met allemaal een groot aanbod.

Kortingscodes

Als je bijvoorbeeld een leuk paar schoenen wil bestellen, is het mogelijk om hierbij een kortingscode te gebruiken. Als je een kortingscode hebt gevonden, kun je deze invoeren bij het veld ''Kortingscode'' wanneer je de bestelling plaatst. De korting wordt op deze manier gelijk toegepast. Het is ook mogelijk om een cadeaubon in te leveren op de site. Wanneer je op zoek bent naar een kortingscode voor About You, dan kan je altijd snel even https://kortingscodes.knack.be/shop/about-you/ gaan checken. Hier vind je een handig overzicht van alle mogelijke kortingscodes en andere promoties van About You op één overzichtelijke pagina. Op die manier mis je nooit nog een korting van About You.

Verzending van jouw pakketje

Wanneer je eenmaal een bestelling hebt geplaatst, wil je natuurlijk weten hoelang je moet wachten voor het pakketje bij jouw huis aankomt. Wat betreft de verzending, heeft
About You het goed voor elkaar. Het duurt ongeveer twee tot vier dagen tot je het pakketje ontvangt. In drukkere tijden duurt dit natuurlijk iets langer. De verzending van een pakketje is overigens gratis. Als je op het moment van de bestelling liever nog niet gelijk wil betalen, is het mogelijk om op een ander moment af te rekenen. Dit kan door middel van Klarna. Hiermee is het mogelijk om te betalen tot veertien dagen na de bestelling. Het is bij About You ook mogelijk om je pakket te volgen. Naast de bevestigingsmail die je toegestuurd krijgt, krijg je ook een tweede mail waarin een Track en Trace-code wordt vermeld. Met deze code is het mogelijk om je pakket te volgen en kun je zien wanneer hij geleverd wordt. Je ontvangt overigens ook altijd een mail waarin staat vermeldt wanneer het pakket bij jou geleverd zal worden.

Gratis retournering

Als je een grote twijfelaar bent en niet goed kunt beslissen of je een pakket wel of niet wil houden, is About You de webshop voor jou. Je hebt bij deze webshop namelijk honderd dagen de tijd om te beslissen of je het pakket wil houden of terug wil sturen. Als je besluit om een pakket terug te sturen, is het mogelijk om het gratis te retourneren. Hoe dit werkt wordt hier onder in een paar stappen uitgelegd. Elke bestelling bevat alle benodigdheden om het terug te sturen. Dit betreft een retoursticker en een retourbewijs. Met de volgende stappen heb je het pakket in een handomdraai geretourneerd:

1. Begin met het plaatsen van het artikel in de originele verpakking. Doe dit zo netjes mogelijk.
2. Stop vervolgens het retourbewijs erbij en plak het pakket nu goed af met bijvoorbeeld een stuk stevige tape.
3. Plak nu de retoursticker op het pakket.
4. Wanneer je bovenstaande stappen hebt gevolgd, kun je pakket naar een PostNL kantoor bij jou in de buurt afleveren. Zij zullen je retour verzenden.

Het is ook mogelijk dat het retourlabel en -sticker niet hebt ontvangen of zelf bent kwijt geraakt. Geen paniek! Je kunt hier namelijk op een ander manier aan komen. Volg in dit geval deze stappen:

1. Ga naar de webshop en log in met je e-mailadres en het wachtwoord.
2. In de bovenstaande balk zie je als het goed is ''Jouw naam'' staan. Klik hier op.
3. Vervolgens selecteert je 'Account'.
4. Je ziet nu een overzicht. Klik dan op de bestelling die je zou willen retourneren en klik vervolgens op 'Bestelling retourneren'.
5. Wanner je dit hebt gedaan, wordt wordt een nieuw venster geopend. Selecteer vervolgens de artikelen die je wil terugsturen en geef aan waarom je deze terug wil sturen.
6. Om het retourbewijs en de sticker aan te maken en te downloaden, klik je op ''RETOURNEREN". Druk vervolgens het label en de sticker af. Voeg het label bij het pakket, tape het pakket goed af en plak als laatste de sticker er op. Nu is je pakket klaar om naar een PostNL kantoor toe te gaan!

De terugbetaling

Wanneer About You jouw pakketje heeft ontvangen, duurt het ongeveer veertien dagen tot je het geld teruggestort krijgt. Vanwege het Coronavirus is het momenteel erg druk op de webshop. Daardoor kan het langer duren voor een geretourneerd pakket aankomt bij About You. Hierdoor kan het dus ook langer dan veertien dagen duren voordat het geld van de bestelling aan je wordt terugbetaald.

Hopelijk heb je iets gehad aan deze informatie. Op de site van About You staat nog meer informatie als je daar baat bij hebt. Als je nog andere vragen hebt, kun je natuurlijk altijd terecht bij de klantenservice van About You. Voor nu: Veel shop plezier!