Goedkoper shoppen dankzij de Bol.com black Friday deals

Wanneer je online shopt, dan wil je uiteraard steeds aan de beste prijs jouw favoriete artikelen en producten kopen. Bij Bol.com kan je regelmatig profiteren van leuke deals waardoor je bijvoorbeeld jouw nieuwe smartphone of leuk speelgoed aan een lagere prijs kan kopen. Wij zochten en vonden alvast enkele manieren waardoor je goedkoper online kan winkelen in de populaire webshop van Bol.com.

Ontdek de dagdeals van Bol.com

Een van de meest gekende manieren om goedkoper online te shoppen op Bol.com zijn de zogenaamde dagdeals. Elke dag kan je op de website van Bol.com enkele nieuwe aanbiedingen terugvinden onder de naam dagdeals. Deze exclusieve deals vind je terug op de homepagina van Bol.com. De dagdeals kan je eigenlijk een beetje vergelijken met een sale waarbij je kan genieten van een extra korting, met als enige verschil dat de dagdeals bijna altijd slechts gedurende één dag geldig zijn. Een voorbeeld van een interessante dagdeal kan bijvoorbeeld een korting zijn op een smartphone waardoor je die nieuwe smartphone met een korting van 20% kan kopen.

Koop online tijdens Black Friday

In de Verenigde Staten viert men elk jaar Black Friday. Dit evenement vindt steeds plaats op de dag voor Thanksgiving en is de dag waarop heel veel Amerikanen op zoek gaan naar geschenken voor enerzijds Black Friday, maar anderzijds ook voor Kerstmis en Nieuwjaar. Doordat heel veel Amerikanen massaal op zoek gaan naar een leuk en origineel geschenk spelen heel veel winkelhouders hier op in door extra kortingen aan te bieden. Vaak worden gegeerde gadgets zoals een iPhone of een iPad of zelfs artikelen zoals een televisie aangeboden met kortingen die oplopen tot wel 75% of zelfs meer. Vandaar ook de gekende beelden van de drukte en de gekte op Black Friday waarbij mensen warenhuizen bestormen om toch maar als eerste een artikel met een stevige korting te kunnen bemachtigen.

 

Mis geen enkele korting op Black Friday

Tijdens Black Friday check je best ook eens de aanbiedingen van Bol.com, want wie weet vind je jouw gezocht artikel wel met een extra korting. Om een handig overzicht terug te vinden van alle Bol.com kortingscodes check je best ook eens onze website. Elke dag scannen wij namelijk alle verschillende webshops en plaatsen we de meest interessante deals en kortingen online zodat jij hier van kan genieten.

Pak tot 15% korting dankzij de retourdeals

Een derde manier om goedkoper online te winkelen bij Bol.com is door de retourdeals in de gaten te houden. Dankzij het soepele retourbeleid van Bol.com sturen mensen vaak hun pakket terug doordat ze bijvoorbeeld een fout gemaakt hebben bij het plaatsen van de bestelling of doordat er een artikel of product beschadigd is en ze dus een vervangend artikel toegestuurd krijgen. Maar uiteraard worden de geretourneerde artikelen niet weggegooid. Als de artikelen nog in goede staat zijn, dan worden deze door Bol.com aangeboden onder de categorie "retourdeals", met een extra korting op de adviesprijs die kan oplopen tot 15%. Bij de retourdeals staat ook steeds aangeduid in welke staat het artikel in kwestie is en wat er eventueel mis mee is. Zo weet je als klant steeds wat je koopt en wat het risico is.

Nog meer gemak en voordeel dankzij Select

Als je regelmatig iets online koopt bij Bol.com, dan moet je zeker overwegen om lid te worden van Select. Dankzij Select van Bol.com kan je nog makkelijker en voordeliger online winkelen. Bol.com Select kost slechts 9,99 euro per jaar en biedt jouw enkele exclusieve voordelen zoals bijvoorbeeld altijd gratis bezorging van jouw pakketje wanneer jou het beste uitkomt. Dit kan dezelfde dag, maar ook 's avonds of in het weekend. Een tweede voordeel is dat je dankzij de Select Deals van Bol.com steeds extra korting krijgt op de populairste producten van Bol.com. Een derde voordeel van Select is dat je jouw pakket steeds gratis kan retourneren aan de hand van de gratis retour ophaaldienst van Bol.com. Jouw pakket dat retour moet gestuurd worden zoals bijvoorbeeld een verkeerd parfum dat je besteld hebt, wordt dan opgehaald waar en wanneer jij dat wil, zonder dat je hiervoor ergens naar toe moet gaan. Op die manier hoef je hier dus niet mee bezig te zijn en spaar je alweer tijd uit voor andere zaken.

Ontdek alle voordelen op Bol.com

In dit artikel kon je reeds kennismaken met enkele leuke voordelen om zo goedkoper online te shoppen in de webshop van Bol.com. Maar als je echt geen enkel voordeel wil missen, dan check je best eens de webshop van Bol.com of schrijf je jou in voor de nieuwsbrief van de webshop. Op die manier ontvang je automatisch alle nieuwste aanbiedingen in jouw persoonlijke mailbox.