Vijf uitstapjes om samen met kinderen te doen

Vijf uitstapjes om samen met kinderen te doen

Vijf uitstapjes om samen met kinderen te doen

Er zijn meerdere uitjes die je samen met kinderen kunt doen. Vaak kun je uitjes ook combineren met een vakantie. In dit artikel vind je vijf uitjes die leuk zijn om te doen met kinderen.

Disneyland

Menig kind droomt van een uitstap naar Disney nabij Parijs. Het is dan ook een goed idee om met kinderen een van de Disney parken te bezoeken. Het Disney park is het meest bekende park en is dan ook het meest geschikt om te bezoeken, want hier kun je volop van genieten van de sprookjesachtige sfeer. Het andere park Walt Disney Studios is wat minder aangekleed en kan daarom wat killer overkomen.

In het Disney park zullen kinderen hun ogen uitkijken. Allerlei film- en sprookjesfiguren, zoals Pinokkio en Toy Story, komen tot leven in het park. Daarnaast zijn de attracties geschikt voor het gehele gezin, dus als ouders vermaak je je hier ook zeker! Zet dat uitje naar Disney dus maar op de planning. Blijf vooral meerdere dagen als je alles wilt bekijken en meemaken.

Plopsaland

Iets dichter bij huis is het attractiepark Plopsaland, dit is ook een aanrader voor een dagje uit. Vooral voor een uitstapje met jonge kinderen die veel naar Studio 100 kijken en luisteren is dit een fijn park. Maya de Bij, Mega Mindy, Bumba en Kabouter Plop kun je er allemaal tegen het lijf lopen! In dit park zijn er vele attracties die ingericht zijn voor zowel jongere en oudere kinderen. Ideaal dus wanneer je met verschillende leeftijden op pad gaat.

Het pretpark Plopsaland De Panne is in één dag te bezoeken, maar voor wat extra comfort kies je voor een overnachting in het Plopsa Hotel. Zo hoef je niet na een lange dag vol plezier nog naar huis te rijden. Het hotel biedt regelmatig thema arrangementen aan in combinatie met een bezoek aan het pretpark, zoals met Halloween of nieuwjaar. De moeite waard dus een bezoek aan zowel het Plopsaland park als hotel.

Center Parcs

Centerparcs is al jarenlang een favoriet van vele ouders als het aankomt op een korte vakantie of een weekend weg. Dit is geen verassing aangezien de parken heel kindvriendelijk zijn. Zo beschikt elk vakantiepark over een subtropisch zwembad, activiteiten voor jong en oud, en restaurants geschikt voor kinderen.

Ondanks dat de parken voor iedereen geschikt zijn, zijn er wel bepaalde parken die geschikter zijn voor een bepaalde doelgroep. Denk aan de Eemhof in Flevoland waar veel activiteiten beschikbaar zijn voor tieners en beschikt over de Aquamundo met meerdere zwembaden. Op de website zie je in één oogopslag voor wie een bepaald park het meest geschikt is. Op basis daarvan kun je kiezen naar welk park je een uitstapje gaat maken.

Interhome

Via Inter home kun je vakantiehuizen boeken die beschikbaar zijn in verschillende soorten en groottes. Wat zo fijn is aan deze organisatie is dat zij op hun website al een overzicht hebben gemaakt van gezinsvriendelijke vakantiewoningen. Zo hoef je zelf niet op zoek te gaan en dat bespaart veel tijd!

Deze organisatie zal er alles aan doen om een memorabele en comfortabele vakantie te faciliteren voor jou en je gezin. Een vakantiewoning huren bij deze organisatie zal aanvoelen als thuis, want de huizen zijn zo ingericht dat er genoeg te doen is voor kinderen. Je hoeft daarnaast niet te zeulen met kinderitems zoals eetstoelen of bedden. De organisatie is actief in verschillende landen zoals Frankrijk, Oostenrijk, Spanje en Nederland. Genoeg keuze dus voor een vakantie met kinderen!

Sunparks

Sunparks is een aanbieder van vakantiewoningen op vakantieparken. Bijzonder is dat ze specifiek korting geven aan gezinnen met kinderen onder de dertien jaar. Mocht je kinderen hebben die jonger zijn dan dertien jaar dan krijg je 25 procent korting op je verblijf. Dit is te combineren met vroegboekkorting, wat betekent dat de korting kan oplopen tot wel 45 procent. Op de website van deze parken vind je alle benodigde informatie over de voorwaarden van de korting.

De vakantieparken zijn ingericht op een verblijf met (jonge) kinderen en er is dan ook genoeg te doen. Denk aan activiteiten zoals minigolf, speeltuinen, een aquapark, laser gamen en bowlen. Het hele gezin beleeft dus plezier tijdens een verblijf op een van de vakantieparken!