Gereedschap van Fixami tegen de beste prijzen

Gereedschap hebben we eigenlijk allemaal wel eens nodig. Bijvoorbeeld als je een eigen huis het. Dan is er altijd wel wat te klussen in en rondom het huis. Denk bijvoorbeeld aan een raam dat niet helemaal lekker open en dicht gaat. Of aan een deur die niet goed loopt. Het kan ook zijn dat je iets nieuws wilt plaatsen. Bijvoorbeeld een open haard. In die situaties kunnen we niet zonder gereedschap. Als je een huurhuis hebt, kun je voor veel situaties de woningbouw inschakelen. Zoals bij de bovengenoemde voorbeelden van de niet goed functionerende ramen en deuren. Maar ook als je een huurhuis hebt, heb je wel eens gereedschap nodig. Misschien niet voor de eerder vermelde grotere klussen. Maar er zijn ook kleine karweitjes. Dit kan bijvoorbeeld een steel van een pan zijn die losgeraakt is en aangedraaid moet worden. Of wat te denken van de situatie als je kind de fiets kapot heeft of een lekke band. Ook dan komt gereedschap natuurlijk goed van pas. Als je een eigen bedrijf hebt, bijvoorbeeld in de bouw, dan heb je dagelijks gereedschap nodig. Sterker nog, dan kun je geen minuut zonder gereedschap. Wat het doel ook is en wat de klus ook inhoud, bij Fixami vindt je altijd het juiste stuk gereedschap. Hieronder lichten we kort toe wat er zoal te vinden is bij Fixami voor elke klusser.

Gereedschap met eigen energievoorziening

Om te beginnen hebben ze een mooi aanbod aan gereedschap met eigen energievoorziening. Dit houd natuurlijk gewoon in dat het hier gaat om gereedschap met een accu. Er is in de loop van de tijd steeds meer gereedschap gekomen dat functioneert op een accu in plaats van op netstroom door verbinding van een snoer met het stopcontact. Het grote voordeel van werken met gereedschap op een accu is natuurlijk dat je veel flexibler bent. Je kunt het gereedschap overal in zetten en bent niet afhankelijk van een stopcontact dicht bij je klus. Natuurlijk kun je met een verlengsnoer overal zorgen voor stroom, maar dit komt de veiligheid niet altijd ten goede en het kost je tijd.

Werken met gereedschap op accu heeft uiteraard wel als vereiste dat je altijd moet zorgen voor voldoende capaciteit in de accu. Anders zit je straks met een lege accu en ligt je klus stil. Daarom wordt eigenlijk al het gereedschap op accu geleverd met twee accu's. Zodoende kun je altijd een accu op het acculaadstation laten staan.

We kennen allemaal wel de accuboormachine. Dit is waarschijnlijk het bekendste gereedschap op accu. Van deze accuboormachines heeft Fixami de nodige merken en modellen in het aanbod opgenomen. Zweer we je bijvoorbeeld bij een vast merk? Dan is dat geen probleem. Fixami heeft de bekendst een kwalitatief beste merken in de voorraad opgenomen. Dus wil je naast een boormachine nog andere gereedschappen van dit merk? Dan heeft Fixami dat ook.

Naast de bekende accuboormachine heeft Fixami bijvoorbeeld ook cirkelzagen en decoupeerzagen die functioneren op een accu. En zo zijn er nog een heel aantallen gereedschappen op accu op te noemen die deze winkel heeft. Kijk maar eens op de site voor een helder beeld van het aanbod.

Elektrisch gereedschap

Het bovengenoemde gereedschap op accu heeft veel elektrisch gereedschap vervangen. Maar dit elektrisch gereedschap is ook nog volop te koop. Dus ook een elektrische boormachine, cirkelzaag en decoupeerzaag zijn te vinden in de winkel van Fixami.

Tuingereedschap

Een andere categorie gereedschap die we ook vaak nodig hebben is het tuingereedschap. Of je nou een tuin hebt bij een gehuurd huis of een koophuis, het onderhoud aan de tuin moeten we toch echt zelf doen. Ook op het gebied van tuingereedschap heeft Fixami veel apparaten op accu. Dit is met name in de tuin natuurlijk bijzonder handig omdat we daar niet altijd een stopcontact in de buurt hebben. Voorbeelden van tuingereedschap dat Fixami in het assortiment heeft zijn een grasmaaier, grasschaar en een bosmaaier.

Kopen bij Fixami met korting

Natuurlijk zijn we altijd op zoek naar de beste prijs. Fixami heeft altijd artikelen in de aanbiedingen. Hiervoor hebben ze de rubriek dagaanbiedingen aangemaakt op hun site. Houd de site daarom goed in de gaten want er zitten eigenlijk continu hele handige spullen tussen tegen een mooi prijsje.

Ben je op zoek naar extra kortingsmogelijkheden? Hiervoor is er nog een optie. Kijk eens op de website van Knack. Alle Fixami kortingscodes zijn te vinden op de site van Knack. Zoek op de hoofdpagina van deze site op Fixami en alle kortingscodes komen overzichtelijk bij je in beeld. De Fixami kortingscodes zijn vervolgens simpel te gebruiken in het bestelproces. Gewoon de kortingscode invoeren tijdens het doorlopen van de stappen en er gaat onderaan de streep nog meer korting af.

Account

Op de site van Fixami kun je ook nog je eigen account aanmaken. Dit is handig als je vaker wat gaat bestellen. Dan heb je meteen overzicht van je bestelhistorie.