Genieten van de Ardennen met Belvilla

Even lekker op vakantie om tot rust te komen? Of om heerlijk actief bezig te zijn? Dankzij Belvilla kan dit! Via Belvilla kun je de mooiste huizen vinden binnen de Ardennen. Op de website kun je ook eerlijke reviews vinden over de desbetreffende huizen. Belvilla biedt een goede service, en de website is erg overzichtelijk. Via de filters kun je gemakkelijk jouw geschikte huis vinden. Je kunt zoeken op zwembaden, wel of geen WiFi, of huisdieren zijn toegestaan en nog veel meer. Binnen een handomdraai heb jij jouw perfecte huis gevonden.

Waarom kiezen voor Belvilla

Belvilla heeft al ruim 40 jaar ervaring met het verhuren van vakantiehuizen. Het bedrijf is beoordeeld met 4 sterren, en heeft al verschillende awards gewonnen. Ze bieden binnen Europa meer dan 40.000 huizen aan, er is dus voldoende keuze. In 2020 hebben ze 2.8 miljoen mensen een onvergetelijke ervaring bezorgd. Via Belvilla kun je huizen filteren op basis van de top bezienswaardigheden binnen de Ardennen.

Je huis in de Ardennen verhuren via Belvilla

Heb je al een huis in de Ardennen en wil je deze graag verhuren aan vakantiegangers? Dit kan via Belvilla, ze zorgen voor een hoge bezettingsgraad, dit is mede mogelijk door het wereldwijde bereik van het bedrijf. Alle boekingen worden vooraf betaald, de annuleringen worden vergoed, en je bent gedekt door de verzekering. Daarnaast zal jouw huis worden getoond op de website van diverse reisbureaus. Belvilla regelt alles van top tot teen, de betalingen handelen ze af, en onderhouden zelfs jouw huis.

Waarom op vakantie in de Ardennen

De Ardennen hebben veel te bieden, je kunt er tot rust komen, maar je kunt er ook genieten van avontuurlijke activiteiten. Met eigen vervoer zijn de Ardennen gemakkelijk te bereiken, je zit dus niet vast aan een vliegtuig of trein. Je hebt er een prachtige natuur, en mooie gebergte. Mensen die houden van wandelen, mountainbiken of bijvoorbeeld klimmen komen helemaal in hun element in de Ardennen. Via Belvilla kun je terecht in bijna alle bestemmingen binnen de Ardennen. Zoals Amel, Bastogne, Bertrix, Limbourg, Spa, Tenneville en nog veel meer plaatsen. De Ardennen is een parel dichtbij huis.

Via Belvilla in de buurt van top bezienswaardigheden binnen de Ardennen

Via Belvilla kun je huizen vinden die in de buurt zijn van de top bezienswaardigheden binnen de Ardennen. Zo maak je jouw vakantie helemaal perfect.

De Grotten van Han

Wil je een bezoek brengen aan de grotten van Han? Zoek dan een huis in de buurt van Rochefort. Via de historische tram kom je gemakkelijk bij de grotten, hij stopt zelfs voor de grotten. Je kunt daarna een wandeling maken door de verschillende zalen om bijzondere kalkafzettingen te bekijken. Wanneer je uit de grot komt kun je direct een bezoek brengen aan het Wildpark, hier kun je wolven en lynxen bezichtigen.

Een sportieve vakantie in de Ardennen

Binnen de Ardennen zijn vele bestemmingen te vinden waar je sportief aan de slag kunt gaan. Belvilla zorgt ervoor dat je een huizen kunt vinden die in de buurt zijn van deze gebieden. Zo kun je direct aan de slag met jouw sportieve avontuur, zonder dat je verre afstanden hoeft af te leggen naar jouw huis.

Bier proeven

Ben je een bierliefhebber? Belvilla helpt jou bij het vinden van een huis in de buurt van de beste bierproeverijen. Zo kun je genieten van heerlijke Belgische bieren, en erachter komen welk bier jouw favoriet is. Ook ben je in de buurt van brouwerijen die lokale biertjes aanbieden, zo krijg je een unieke ervaring die vaak nog niet bekend is bij het grote publiek.

Kastelen bezoeken in de Ardennen via Belvilla

Geloof je in het paranormale? Via Belvilla kun je een huis vinden in de buurt van kasteel La Roche-en-Ardenne. Het kasteel stamt uit de 9de eeuw, en vele mensen beweren dat de geest van gravin van La Roche nog steeds aanwezig is. Tijdens de rondleiding kom je erachter wie zij was. Je kunt ook het valkerijspektakel bijwonen, of een weekend leven in de 17de eeuw.

Een huis met korting via Belvilla

Belvilla biedt vaak leuke kortingen aan op hun huizen, zo kun je betaalbaar op vakantie binnen de Ardennen of andere plaatsen in Europa. Bekijk hier alle Belvilla kortingscodes.