Geniet van een ontspannen vakantie bij het Plopsa hotel

Geniet samen met je gezin of vrienden van een heerlijke tijd samen. Combineer je dagje weg met een last minute verblijf in het Plopsa Hotel. Hier geniet je van een prachtige omgeving vol betovering. Dit Hotel heeft verschillende themakamers om heerlijk in weg te dromen. Vlieg weg met Maya de Bij, vaar mee met Wickie de Viking of ga op zoek naar verborgen schatten met Piet Piraat. Neem ook een duik in Plosaqua waar er altijd iets te beleven valt voor jong en oud. Dit prachtige hotel bevindt zich aan de sfeervolle badplaats van de Belgische kust. Je kunt hier op elk moment van de dag heerlijk uitwaaien en genieten van een lange wandeling.

Boek snel je last minute voor een spannende avontuur.

Het Plopsa Hotel heeft een ruime keuze aan sfeerkamers deze zijn vaak met hoge kortingen te boeken. Zo kunt u vandaag nog boeken voor een lang weekend of weekje weg. Kijk snel hoe u via deze link kunt besparen op uw verblijf. Hieronder kunt u lezen wat er allemaal inbegrepen zit in de kamerprijs.

1. Toegang tot Plopsaqua De Panne, dit zwemparadijs is dagelijks geopend.
2. Entreekaartjes voor Plopsaland De Panne of Mayaland Indoor, de openingstijden zijn wel afhankelijk van de periode. U kunt direct bij aankomst tot en met uw vertrek gebruik maken van uw tickets. Er zijn echter wel uitzonderingen zoals evenementen die door externe partijen worden georganiseerd en activiteiten die geheel of grotendeels buiten de reguliere openingstijden plaatsvinden.
3. U kunt gebruik maken van het ontbijtbuffet in het Plopsa Hotel, waar u ook tijdens uw gehele verblijf toegang heeft tot het avondbuffet. Het enige wat hier niet bij inbegrepen zit zijn de dranken. In het La Grand Buffet restaurant is er veel keuze voor jong en oud.
4. Het parkeren van uw auto zal ook kosteloos zijn tijdens uw verblijf.
5. U krijgt ook de toegang tot een digitale, interactieve fotozoektocht. Tijdens de reguliere openingstijden neemt Kabouter Klus u mee op avontuur door Plopsaland.

Gasten van Hotel Plopsa krijgen net dat stukje extra tijdens hun verblijf.

U heeft altijd toegang tot het Plopsapark, zelfs op dagen waarop "uitverkocht" staat. Dit betekend dat de reguliere bezoekers en abonnees die dag geen toegang hebben tot het Park. Hierbij gelden ook weer dezelfde uitzonderingen van evenementen die door externe partijen worden georganiseerd. U hebt de keuze uit meer dan 100 betoverende kamers of suites. Hier zult u de rust vinden om samen te kunnen genieten. We hebben een aantal kamers en suites voor u op een rijtje gezet.

1. In de Theaterkamers gaat u als een echte artiest optreden voor al uw "gasten". Deze zijn allemaal sfeervol ingericht waardoor u aan niets tekort zult komen.
2. De Special Theaterkamer, deze is voorzien van de nodige aanpassingen voor gasten die wat meer ondersteuning en ruimte nodig hebben. Deze kamers hebben een bredere gang en extra ruimte om het bed. De badkamer is ook volledig aangepast met beugels en een zitbank met meubels die toegankelijk zijn voor rolstoelen. Er is zelfs gedacht aan een oproepsysteem.
3. Overnacht met je hele gezin in een Premium Familiekamer. Deze ruime kamer kunt u vanaf vijf personen reserveren. Het is sfeervol ingericht met een comfortabele zithoek, één tweepersoonsbed, twee stapelbedden en een bad. Kom samen met je gezin heerlijk tot rust tijdens je vakantie.
4. Droom weg in één van de vele Themakamers, waar iedereen de kans krijgt om even kind te zijn. Alle kamers hebben uitzicht op Plopsaland, decoratieve inrichting en alles wat je nodig hebt om je beleving zo compleet mogelijk te maken.
5. De luxe suites kunt u ook altijd last minute reserveren. Geniet na uw bezoek van het park van een ontspannen moment samen. Deze ruime kamers hebben naast extra bedden nog meer luxe waardoor u als een echte ster in slaap valt. Binnen deze klasse kamers vind u ook nog Luxe Suites in verschillende thema's en de Premium Luxe Suites.

Verras uw gezin en boek Last Minute een kamer in Hotel Plopsa.

Profiteer van hoge korting op uw verblijf. Gasten van het Plopsa Hotel kunnen gebruik maken van een speciale ingang tot het park en Plopsaqua. Met uw complete Plopsaland arrangement kunt u op ieder moment heerlijk genieten van alle luxe in en om het park. Naast het grote restaurant heeft Hotel Plopsa een gezellige bar en een prachtige terras. Alle kamers in het Plopsa hotel zijn rookvrij en voorzien van goede wifi verbinding. U zult het verschil niet alleen in de prijs terugzien, maar ook aan het aantal gasten van het hotel. Deze zal naar verwachting een stuk lager liggen dan gebruikelijk. De kans is dan ook zeer groot dat u heerlijk door het park rond zal kunnen struinen zonder al te veel bezoekers tegen te komen. Wacht niet langer en bekijk vandaag nog wanneer u samen weg kan.