Geef eens een ondeugende waardebon cadeau

Wil je graag een ondeugend cadeau geven aan de toekomstige bruid of als verjaardagscadeau aan je vriendin? Dan kan je natuurlijk zelf kiezen op de site van Easytoys, maar pas op! Dit kan lastig zijn, want wat ga je je vriendin of vriend geven? Er is tenslotte zo veel keus! Mocht je er echt niet uitkomen dan kan een waardebon ook altijd een leuke optie zijn, want hiermee heeft je vriend of vriendin een vrije keus om iets op deze site te kopen.

Wanneer geef je een easytoys waardebon?

Weet je niet goed wanneer je deze waardebon kan geven. Geen probleem, want ik kan je hier een paar tips bij geven. Je kunt een Easytoys waardebon geven bijvoorbeeld bij deze situaties:

Sexueel actief

Veilig vrijen is altijd belangrijk, maar wanneer iemand nét sexueel actief is geworden. Is een van jouw kinderen dit net geworden en je bent een bezorgde ouder, maar je wilt je er toch niet te erg mee bemoeien kan je altijd een waardebon geven. Vertel hierbij dat je graag wilt dat ze het ten alle tijden voorzichtig doen en dat je deze waardebon om deze reden geeft. Dit scheelt voor hun ook het gênante moment aan de kassa van de Kruidvat. Bij Easytoys worden de bestellingen discreet, dus in een blanco verpakking, aan je huis geleverd.

Vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest, voordat je vriend of vriendin gaat trouwen heeft meestal toch ook een ondeugend tintje dus met een waardebon van easytoys zit je daarmee helemaal goed. Zo heeft je vriendin iets om te kiezen waar ze later met haar vriend of met haarzelf mee kan genieten. Easytoys heeft namelijk niet alleen een groot aanbod condooms, maar ook verschillende sexspeeltjes. Ik vertel je straks graag meer over het aanbod van Easytoys.

Verjaardag

Wil je een keer een cadeau geven die je vriend of vriendin helemaal niet ziet aankomen? Zijn jullie een beetje ondeugend aangelegd en maak je graag een paar dirty jokes? Dan kan dit ook een prachtig verjaardagscadeau zijn. Wees er alleen voorzichtig mee wanneer je dit cadeau precies geeft, want mocht er andere familieleden bijzijn dan kan dit nogal gênant worden.

Wat kan je allemaal kopen met een waardebon van easy toys?

Wat biedt Easytoys allemaal aan en wat kan je dus kopen met deze mooie waardebon? Op de site Easytoys hebben ze een groot aanbod en dit is slechts een fractie van de producten die hun verkopen:

Verschillende seksspeeltjes

Zowel voor hem als voor haar heeft Easytoys vele speeltjes. Waaronder de vibrator, de dildo, de butplug en nog veel meer. Benieuwd? Kijk dan zeker eens op hun site!

Moodsetters

Geurkaarsen, massagekaarsen, parfums/feromonen en nog veel meer. Dit zijn allemaal producten waarmee je de lust in huis haalt en de liefde laat aanwakkeren. Want deze moodsetters zullen zeker de stemming naar verleiding laten gaan

BDSM

Mag het voor jou best iets ruiger in de slaapkamer? Hou je van BDSM ? Dan heb ik goed nieuws voor jou, want bij Easytoys hebben ze niet alleen allerlei BDSM spullen, maar ook verschillende outfits, waaronder ook de beroemde harnassen!

Drogist

Onder het kopje drogist op Easytoys kan je onder andere verschillende soorten condooms, toycleaners (Een schoonmaakmiddel voor je seksspeeltjes), verschillende lichaamsverzorgingsproducten en ook verschillende seksuele medicijnen vinden. Onder deze seksuele medicijnen vallen bijvoorbeeld erectiepillen, Spaanse vlieg, libido verhogende medicatie maar ook ontharingspoeder. Mocht je andere medicatie gebruiken contacteer dan je arts voordat je deze medicatie ermee combineert. Seks mag tenslotte spannend zijn, maar niet dodelijk.

Lingerie

Dit is een ander veel gegeven vrijgezellenfeest cadeau. Een mooi setje lingerie. Met of zonder kant, met een strikje, met een sluiting aan de voorkant of toch liever eentje met bont? Je kunt het zo sexy maken als je het zelf wilt, want hier bestaan er ook namelijk verschillende soorten in. Het is natuurlijk van belang dat je je hier goed en vertrouwd in voelt. Daarom is het misschien ook verstandiger om een waardebon cadeau te doen dan een setje lingerie. Dit zal je ook besparen van schaamte als haar moeder bijvoorbeeld op haar vrijgezellenfeest is.

Cadeaupakketten

Weet je vriendin het echt niet wat er bij haar past en is ze hierbij nieuw? Dan kan een cadeaupakket haar zeker een plezier doen!

Zoek je Easytoys kortingscodes? Dan heb ik deze ook voor je en die kun je hier bij Alle Easytoys kortingscodes ook vinden!
Welk cadeau jouw vriend of vriendin met haar Easytoys waardebon ook uitzoekt. De liefde zal er ongetwijfeld door in de lucht hangen. En dit geldt zowel als ze het met haar/zijn vriend/vriendin gebruikt als mocht ze/hij het voor zichzelf houden.