Geef een Holland & Barrett kaart cadeau!

Een bekende wordt binnenkort een jaar ouder, je wilt iemand beterschap wensen of iemand verdient wat extra liefde. Je wilt diegene een cadeau geven, maar het blijft lastig om op iets passends te komen. Daarom hebben we de perfecte oplossing voor jou! Koop een cadeaukaart bij de Holland & Barrett, de specialist in natuurlijke gezondheid. De Holland & Barrett verkoopt producten op het gebied van beauty, voeding en supplementen. Voor iedereen dus iets wils! Daarnaast is de Holland & Barrett door heel Nederland te vinden. Zo kan de ontvanger van de cadeaukaart dichtbij huis iets passends kiezen uit een breed assortiment, en zo toon jij met een simpel gebaar extra waardering aan een dierbare.

Meer over Holland & Barrett

De Holland & Barrett is zoals eerder beschreven een winkel waarvan de producten zo veel mogelijk uit natuurlijke ingrediënten bestaan. De Holland & Barrett gelooft dan ook in de kracht van de natuur. Elk product in de winkel heeft zijn eigen unieke werking en kracht, voor zowel innerlijke en uiterlijke gezondheid. Ook staat de winkel bekend om zijn persoonlijke en deskundige advies. De medewerkers nemen de tijd voor elke klant, om zo zijn of haar gezondheid te kunnen verbeteren!

Het verkrijgen van een cadeaukaart

Het verkrijgen van een cadeaukaart is eigenlijk heel simpel. Zo kan je naar een Holland & Barrett winkel gaan bij jou in de buurt. Vervolgens werkt het vrijwel hetzelfde als het kopen van een product, alleen bepaal je zelf de prijs van het product. Loop naar de balie en vraag om een cadeaukaart. De kassière zal je vragen welk bedrag je op de kaart wilt zetten. Jij kiest het bedrag, met een minimum van 5 euro en een maximum van 150 euro, en betaalt dit vervolgens contant of met je pinpas. Je ontvangt de cadeaukaart van de kassière en je bent klaar om het cadeau te geven! Om het cadeau nog iets specialer te maken, zou je er ook nog een product van de Holland & Barrett bij kunnen kopen. De kassière pakt het product of de producten samen in met de cadeaukaart. Dit hoeft natuurlijk niet, maar als je het nog wat uitgebreider of specialer wil maken is dit een leuke optie! Verder is de cadeaukaart op dezelfde manier te verkrijgen bij de Albert Heijn, Bruna, Jumbo, Libris en de Primera. Ook hier zijn de cadeaukaarten te verkrijgen bij een kassa of servicebalie.

Het gebruik van de cadeaukaart

Zodra de ontvanger zijn of haar cadeaukaart in ontvangst heeft genomen, kan hij of zij de kaart gaan gebruiken. Echter voordat er naar de winkel geracet wordt, is het handig om te bekijken wat de waarde van de cadeaukaart is. Dit staat namelijk niet op de kaart zelf. De ontvanger kan de waarde zien door de code op de kaart in te voeren op de site van Holland & Barrett, die te bereiken is via deze link https://www.hollandandbarrett.nl/gift-card/saldochecker/. Nu de ontvanger de waarde weet, kan hij/zij gerichter gaan winkelen in de Holland & Barrett. Wanneer er een aantal producten gekozen zijn, kan hij/zij de cadeaukaart bij het afrekenen aan de kassière geven. Zo wordt de cadeaukaart verwerkt bij het afrekenen en heeft de ontvanger van de kaart veel korting of hoeft hij/zij misschien helemaal niets te betalen! Ook is er een mogelijkheid dat de ontvanger niet de hele waarde van de kaart heeft gebruikt. In dit geval kan de ontvanger bij zijn volgende aankoop de kaart weer gebruiken, totdat het bedrag op is. Je hoeft dus niet de waarde van de cadeaukaart in één keer te besteden, dit mag in meerdere keren!

Toekomstige cadeaukaart

Binnenkort hoopt de Holland & Barrett het geven en gebruiken van een cadeaukaart nog makkelijker te maken. Zo hopen ze in de toekomst de cadeaukaart ook online verkrijgbaar te kunnen maken. Je hoeft dan niet naar de winkel toe, maar dan kun je de cadeaukaart op de website bestellen en zelfs meteen naar de gelukkige opsturen. Ook hopen ze in de toekomst ervoor te kunnen zorgen dat de cadeaukaart online besteed kan worden. Zo hoef je helemaal niet meer naar de winkel en kan je je producten met korting van de cadeaukaart gewoon thuis laten bezorgen!