Even genieten van lekker eten van Takeaway

Na een lange werkdag heb je niet altijd zin om eten klaar te maken. Of ben je op vakantie en wil je liever niet uit naar een restaurant, maar wil je toch een lekkere maaltijd? Dan kan Takeaway je hierbij helpen!

Wat is Takeaway?

Takeaway is een site/app waarmee je gemakkelijk eten van de restaurants in jouw stad kan bestellen. Op de site of in de app van Takeaway kan je in een overzicht zien welke restaurants er in jouw stad zijn, welke maaltijden hun hebben en bij deze maaltijden staat ook vaak welke ingrediënten erin zitten. Zo weet je meteen of een maaltijd je geen allergische reactie gaat geven. Dit bespaart jou weer stress.

Welke maaltijden bieden ze aan?

Het aanbod is groot en gevarieerd. Zo kan ik bijvoorbeeld bestellen bij een Grieks restaurant, een Chinees restaurant, een Turks restaurant, Sushi, Pizza/pasta, burgers en zelfs salades. Dit verschilt van stad tot stad. Hierdoor kan het aanbod ook verschillen op vakantie of als je bij je vrienden besteld.

Via Takeaway kan je snel zien welke restaurants nog open zijn, of ze leveren en wat hun minimale bestelbedrag is. Sommige restaurants leveren jouw maaltijd zelfs gratis aan huis. Mijn ervaring hiermee is dat het meestal dertig minuten tot een uur kan duren tot je bestelling er is. Wanneer je bestelling onderweg is krijg je ook een berichtje op de app of een e mail hoelang het duurt tot de bestelling bij jou is. Direct nadat je besteld hebt krijg je ook een bericht dat jouw maaltijd bereid wordt. Zo weet je dat jouw bestelling goed is aangekomen bij het restaurant.

Hoe bestel je via Takeaway?

Je kan je Takeaway overal laten bezorgen. Zo heb ik mijn laatste bestelling naar mijn camping adres laten komen, maar ik heb ook al mensen gezien die hun bestelling naar een café lieten brengen. Maar hoe bestel je eigenlijk via Takeaway? Ik zal het hieronder even simpel uitleggen.

  1. Open je app, te downloaden via onder andere de Google play store, of ga via Google naar Takeaway.com.
  2. Maak in de app een account aan. Dit account kan je ook koppelen aan je Facebook, dit scheelt jou weer wat tijd. Door deze gegevens weet de bezorger waar hij de bestelling moet leveren. Via de site moet je je straatnaam intypen in de zoekbalk.
  3. Maak je keuze tussen alle verschillende maaltijden.
  4. Plaats je bestelling in het winkelmandje en kies vervolgens hoe je wilt betalen. Dit kan online of cash aan je deur, maar je kan ook met Sodexo, Creditcard, PayPal en zelfs Bitcoin betalen.

Goede weetjes over Takeaway

Wat je misschien nog niet wist over Takeaway is dat ze eigenlijk best veel voordelen hebben. Niet alleen is de site en de app gemakkelijk en overzichtelijk, maar wist jij het volgende?

De prijsgarantie van Takeaway

Wanneer je bij Takeaway bestelt betaal je niets meer dan wanneer je bij het restaurant zou bestellen. Waarom dan toch kiezen voor Takeaway? Omdat je hier kortingen kan krijgen, het een overzichtelijke app is en je punten kan sparen voor vouchers. Ik vind het bestellen via de app ook echt een gemak en daarom kies ik graag voor Takeaway.

Takeaway bezorgt ook contactloos

In deze onzekere tijd van Corona wil je onnodig persoonlijk contact zo veel mogelijk vermijden. Dit begrijpt Takeaway en ze nemen deze wens ook serieus. Daarom is het bij hun mogelijk om contactloos te bezorgen. Je besteld zoals je hierboven gelezen hebt en daarna vermeld je dat je dit contactloos wil laten bezorgen. Je moet dan wel online je bestelling betalen. Wanneer de bezorger er is laat hij je bestelling voor je deur achter en belt hij aan. Nadat de bezorger terug naar het restaurant is kan je dan je bestelling veilig bij je deur ophalen.

Takeaway heeft soms kortingscodes

Lekker eten smaakt al helemaal lekker als je er een korting op gekregen hebt. Alle Takeaway kortingscodes zijn online te vinden door simpelweg deze zoekterm in Google in te typen. Dit kan bijvoorbeeld een korting zijn op het totale bedrag van je bestelling, maar ook op bijvoorbeeld de bezorgkosten.

Takeaway heeft een Points programma

Dit points programma houdt in dat je punten kan sparen voor mooie aanbiedingen. Via de website krijg je bij iedere bestelling tien punten en als je bestelt met de app krijg je er vijftien. De andere dag zijn jouw punten op jouw account gestort. Deze punten wissel je dan via je app of online om in een voucher. Sommige restaurants werken ook met een spaar of een stempelkaart. Dit is goed om te weten als je bijvoorbeeld één keer op de twee weken eten besteld. Een aanbieding vind ik altijd mooi meegenomen.