Eigen hoesjes ontwerpen bij Smartphonehoesjes.nl

Hoesjes voor je telefoon kun je tegenwoordig in veel verschillende soorten en maten verkrijgen. Voor vele modellen zijn er bij Smartphonehoesjes.nl telefoonhoesjes verkrijgbaar. Voor de merken Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG, Wiko, Motorola, OnePlus, Nokia, Microsoft, HTC, Honor, Xiaomi, Acer en Alcatel zijn telefoonhoesjes verkrijgbaar. Je kunt kiezen voor een standaard hoesje, maar bij Smartphonehoesjes.nl kan je ook kiezen voor het zelf ontwerpen van een hoesje. Op deze manier heb je altijd een persoonlijk hoesje, wat niemand anders heeft.

Waarom een hoesje om mijn telefoon?

Een smartphone is veelal een erg prijzige aanschaf, dus waarom ook nog extra geld besteden aan een hoes voor om je mooie nieuwe smartphone? Het is eigenlijk heel simpel, een hoes kost natuurlijk geld maar als je telefoon een keer valt heb je met een hoes natuurlijk veel meer bescherming als zonder een hoes. Een telefoonreparatie is veelal veel duurder als de aanschaf van een hoes. Maar ik vind mijn telefoon zo al mooi. Ja dit kan kloppen, maar gelukkig is het bij Smartphonehoesjes.nl mogelijk je eigen gepersonaliseerde hoes te ontwerpen zodat je telefoon nog mooier wordt. Er zijn ook vele andere functionaliteiten van een telefoonhoes, zoals bijvoorbeeld extra opslag van pasjes die je anders los of in een aparte portemonnee mee moet nemen. Een gepersonaliseerd smartphonehoesje is dus eigenlijk altijd wel een goede aanschaf.

Wat zet ik op een hoesje?

Wat je op een hoesje zet is natuurlijk een persoonlijke smaak. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een leuke foto van je partner of je kinderen, maar je kan ook gaan voor een leuke spreuk of gewoon een afbeelding die je gevonden hebt en erg mooi vind om op een hoesje te laten afdrukken. In de ontwerp software van Smartphonehoesjes.nl kan je eigenlijk elk ontwerp kiezen wat je mooi vind. Ook afbeeldingen en teksten kunnen gecombineerd worden tot een mooi en persoonlijk resultaat. Het ontwerpen van een gepersonaliseerd telefoonhoesje kan al binnen een minuut op Smartphonehoesjes.nl, je kan natuurlijk zo lang bezig zijn met een ontwerp als je zelf wilt om uiteindelijk jouw perfecte hoesje te creëren.

Verschillende telefoonhoesjes

Voor verschillende type telefoonhoesjes kun je bij Smartphonehoesjes.nl een eigen ontworpen hoesjes bestellen. Je kunt een softcase kiezen om te ontwerpen, of een hardcase. Maar het is ook mogelijk een booktype hoesje te ontwerpen. Smartphonehoesjes.nl bied ook de mogelijkheid om een extreme hardcase te ontwerpen en het is zelfs mogelijk om je powerbank te laten personaliseren met een foto.

Voor jezelf of cadeau geven?

Het is natuurlijk altijd leuk om een telefoonhoesje voor jezelf te ontwerpen, maar wat extra leuk is om het als een gepersonaliseerd cadeau te geven. Je kan bijvoorbeeld opa en oma een leuk hoesje geven met de kleinkinderen er op. Of geef je partner een hoesje met een foto van jullie samen. Of maak een leuk hoesje voor je complete vriendengroep met gepersonaliseerde foto's. Bij Smartphonehoesjes.nl kan je ook gepersonaliseerde producten bestellen als zakelijk cadeau, deze kan je zelf ontwerpen maar het is hierbij wel handig vooraf een offerte op te vragen via de website van Smartphonehoesjes.nl.

Acties bij Smartphonehoesjes.nl

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn regelmatig leuke kortingsacties of winacties. Momenteel is het mogelijk een shoptegoed te winnen van €100 als je, je gepersonaliseerde telefoonhoesje deelt via Facebook of Instagram met de #DitBenIk. Als je een overzicht zoekt van alle beschikbare korting of winacties van Smartphonehoesjes.nl kun je deze altijd vinden via deze link.

Altijd gratis verzending bij Smartphonehoesjes.nl

Als je een zelf ontworpen telefoonhoesje hebt gemaakt op de website van Smartphonehoesjes.nl wordt deze altijd gratis naar je verzonden, dit is erg fijn wat dit scheelt flink in de kosten. Er zijn ook al zelf ontworpen hoesjes verkrijgbaar vanaf €9,95. Op deze manier is er dus voor elk budget wel een leuk zelf ontworpen hoesje verkrijgbaar. Als je bij Smartphonehoesjes.nl een zelf ontworpen hoesje besteld voor 15.00 heb je het hoesje ook al de volgende dag in huis. Je kan de zelf ontworpen hoesjes alleen niet meer retourneren omdat het een gepersonaliseerd product is. Kijk dus altijd goed in de ontwerpstudio of je echt tevreden bent met je ontwerp voor dat je het hoesje daadwerkelijk besteld.