Eet makkelijk en gezond met HelloFresh

Hello Fresh is een van de bekendere merken van maaltijdboxen. Het is een groot bedrijf wat al lang bestaat. In 2011 is Hello Fresh in Duitsland opgericht en inmiddels bezorgen ze in meerdere landen verse maaltijdboxen. Hello Fresh biedt veel verschillende maaltijdboxen aan, voor elke smaak is er wel een maaltijd box te bestellen bij Hello Fresh. Je kunt je bij Hello Fresh laten verassen door een box met ingrediënten voor maaltijden die je nog nooit gegeten hebt. Maar je kan ook zelf je box samen stellen, met ingrediënten aan de hand van recepten die je zelf uit kiest.

Welke boxen?

Hello Fresh bezorgde eerst alleen boxen die geschikt waren om een avond maaltijd of dessert mee te maken. Bij de verschillende maaltijdboxen voor het diner is altijd een ruime keuze uit vlees, vis, vegetarisch, calorie bewuste of familie gerechten. Het is zelfs mogelijk een lekker wijntje te bestellen bij je maaltijdbox.

Sinds kort bezorgt Hello Fresh ook speciale ontbijtboxen, om op meerdere momenten van de dag lekker te kunnen genieten van een heerlijke gezonde maaltijd. Hello Fresh is momenteel ook aan het onderzoeken of ze ook lunch boxen aan kunnen gaan bieden in de toekomst.

Wat zit er in de ontbijt boxen van Hello Fresh?

Hello Fresh biedt veel verschillende ontbijtboxen aan, dus voor elke smaak is er wel wat wils. Met de ontbijtboxen van Hello Fresh kan je 5 keer met 2 personen van een lekker ontbijtje genieten. Een voorbeeld van een ontbijtbox die Hello Fresh aanbied is: Volle yoghurt met appel en peer, gegarneerd met een cranberry-walnotenmix in combinatie met Speltwafels met avocado, tomaat en oude kaas en dan nog een Meergranen croissant met belegen kaas en gekookte eitje, met tuinkers als garnering. Een ander voorbeeld van een aangeboden ontbijtbox is: Roerei met avocado en biologisch witbroodje met roggedesem in combinatie met Banaanpannenkoeken met kaneel en honing en dan nog een Meergranenbeschuit met pindakaas, banaan en kokos. Of je kan ook gaan voor Kwark met peer en kiwi met pecannoten en chiazaad in combinatie met Speltwafels met kalkoenfilet met hüttenkäse en tuinkers en Meergranencroissant met belegen kaas, gekookt ei en tuinkers. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van combinaties, maar je kan bij Hello Fresh altijd zelf je heerlijke ontbijt box samenstellen.

Welke boxen zijn er nog meer?

Naar de nieuwe ontbijtboxen bied Hello Fresh veel verschillende diner maaltijdboxen aan. Je kan de diner maaltijdbox natuurlijk ook als lunch gerecht gebruiken, mocht je tussen de middag een warme maaltijd willen eten. Ondanks dat je je box altijd zelf samen kan stellen biedt Hello Fresh je ook speciale keuzes in boxen aan. Zo zijn er boxen voor 1-6 personen met 3-5 maaltijden in de varianten original, veggie of familie, maar er is ook een quick en easy box verkrijgbaar, met allemaal makkelijke recepten er in die snel op tafel staan.

Voordelen van Hello Fresh

Het gebruik van Hello Fresh boxen biedt verschillende voordelen. Door dat je vooraf je recepten uit kiest en precies hiervoor de ingrediënten in huis krijgt, wordt er minder weg gegooid en zorg je voor minder voedselverspilling. Minder voedselverspilling is natuurlijk erg duurzaam maar uiteindelijk zorgt het ook voor een besparing in de portemonnee. Hello Fresh zorgt altijd voor verse en goede ingrediënten je krijgt dus echt waar voor je geld. Door dat de box bezorgd wordt en je het recept al weet, kost het zowel het bereiden als de boodschappen doen jou minder tijd.

Allergenen en abonnement

Hello Fresh zorgt er altijd voor dat allergenen aangegeven zijn bij de recepten op hun website. Voor dat je dus een maaltijd of ontbijtbox bestelt weet je altijd of er geen allergenen in zitten waar je last van zou kunnen krijgen. Hello Fresh bied een abonnement aan op de maaltijd of ontbijt boxen, toch ben je hier erg vrij in. Je kan de maaltijd of ontbijtbox altijd op pauze zetten of er een voor minder dagen bestellen of wisselen in ingrediënten.

Lekkere Hello Fresh boxen met korting

Hello Fresh bied regelmatig leuke kortingen en acties aan op de website. Online zijn veel verschillende kortingscodes te vinden voor Hello Fresh boxen. De kortingscodes kunnen onder andere zijn voor gratis bezorging of korting op de verschillende boxen. Kijk eens op https://kortingscodes.knack.be/shop/hellofresh-2/ voor alle beschikbare kortingscodes, die momenteel beschikbaar zijn voor de Hello Fresh boxen.